Chicken Picks Doğal Ahşap Lüks Yumurta Tavuğu Için Kümes

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chicken Picks Doğal Ahşap Lüks Yumurta Tavuğu Için Kümes

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Doğal Ahşaptan tamamen el yapımı kümesimiz, bahçenizde tavuklarınıza rahat ve konforlu bir yaşam sunar. Doğal Ahşap Lüks Kümesimizin ölçüleri, Yükseklik 137cm Genişlik 140 cm derinlik 110 cm şeklindedir. Tavuklarınızın gezinme alanı için Tel Kafes Gezinti Alanı mevcuttur. Gezinme alanı ölçüleri, 100x100x80 cm dir. Kümes alt kısmında bulunan kapalı alan Güneş ve Yağmurdan korunması için yaklaşık olarak 4-5cm daha çıkıntılı olarak yapılmaktadır. 10 Tavuk besleme kapasitelidir. Yumurta tavuğu beslemeniz için uygun folluğu mevcuttur. Kümes Özellikleri: Folluk Sayısı: 2 Tünek Sayısı: 3 Pratik Temizleme Özelliği Tünek altında bulunan sürgülü çekmece sistemi. Yumurta ve tavuklara kolay erişebilmeniz için
  • Gezinme alanında 1 adet Kapalı kümes kısmında 2 adet, Folluk kısmının üzerinde 2 adet kapak mevcuttur. Tavuklarınızın beslenmesi için dışında 2 adet yemlik, Yemleri korumanız için de 3 bölümlü deposu vardır Güneş ve Yağmurdan Korunma Doğanın hayvanlarınıza ve kümesinize zarar vermesini engellemesi için Shingle Çatı (Asfalt Yüzey) Işığın kümesin içine girebilmesini sağlayan pencere. Tavuklarınızın kendilerini güvende hissetmeleri için yerden yüksekte kapalı alan. Plastik kaplaması sayesinde paslanma yapmayan tel kafes, sansar, Gelincik, Yılan, Fare gibi dar yerlerden geçebilen yırtıçı hayvanların saldırısından hayvanlarınız korunabilmektedir. Dar tel aralığı sayesinde tavuklarınıza verdiğiniz yemler dışardan gelecek kuşlar tarafından yağmalanmaz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Kuşlar İçin
Geri Bildirim Ver