ÇİFTÇİDEN ORGANİK MARKET Çiftçiden Organik Saf Güneşte Kurutulmuş Köy Domatesi Salçası (EL YAPIMI) 1200 gr

316,08 TL
(0,26 TL / g)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ÇİFTÇİDEN ORGANİK MARKET Çiftçiden Organik Saf Güneşte Kurutulmuş Köy Domatesi Salçası (EL YAPIMI) 1200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BioFresh Organics Satıcı Ünvanı: BAŞAK KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9400462425
    Bu ürün BioFresh Organics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇİFTÇİDEN ORGANİK SAF GÜNEŞTE KURUTULMUŞ KÖY DOMATESİ SALÇASI 1 200 GR Üretim Yeri: Amik Ovası/ HATAY İçindekiler:Güneşte kurutulmuş Atalık Köy Domatesi(%99,96), Çankırı kaya tuzu ( Eser Miktarda %0,04) Güneşte kurutulan bir salça güneşin tüm minerallerini alır. Biz ÇİFTÇİDEN ORGANİK MARKET ÇİFTÇİLER BİRLİĞİ olarak güneşte kurutulmuş domates salçası üretiyoruz. En kaliteli güneşte kurutulmuş domates salçanızı yapmak için kullanacağımız köy domateslerimizi Amik Ovası’nın bereketli topraklarında atalık tohumdan yetiştiriyoruz. Yaz zamanlarının güneşe doymuş köy domateslerini topluyor, kaynak suyu ile yıkandıktan sonra serip güneş altında kurumaya bırakıyoruz. ÇİFTÇİDEN ORGANİK MARKET ÇİFTÇİLER BİRLİĞİ olarak Siz Değerli Müşterilerimiz için tıpkı atalarımızın geleneksel usulü ile ürettiğimiz Gerçek Salçaların tuz miktarı çok az olup rahatlıkla ekmeğe sürülüp yenebilecek kıvamdadır. Güneşte kurutulduğundan mide yakmaz. Yetiştirilme-Hasat-üretim aşamalarının tümünde iyi tarım uygulaması ile üretim yapılmış olup Tarım İlacları, kimsayasal tatlandırıcılar, e220 limon tuzu(Kanserojen tuz) gıda boyaları ve koruyucularla temastan kaçınılmış, komşu adalarda dahi tarım ilacı serpilmesine izin verilmemiştir. Amacımız, atalık ve gerçek gıdalara en makul fiyatlarla ulaşılmasını sağlamaktır. Çiftçiden Organik Market olarak Sağlık getirmesini dileriz… ÇİFTÇİDEN ORGANİK MARKET HAKKINDA Temiz Gıda/iyi Tarım yolunda el emeğiyle tarım yapan biz yöresel çiftçilerin birliği ile kurulmuştur. Aracılar olmadığından en saf haldeki topraklarda yetişen atalık besinlere makul fiyatlarla ulaşılması gayemizdir... Değerli Müşterimiz, Yorumlarınız, platformda henüz emekleyen biz çiftçiler için çok değerlidir… Onarıcı, Adil ve Besleyici olan Doğa’ya gönül vermiş Çiftçiden Organik Market olarak, Sağlıklıve LezzetliGünler Dileriz...

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver