cleanwax HALI VE KOLTUK TEMİZLEYİCİ 2,5 L

119,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

cleanwax HALI VE KOLTUK TEMİZLEYİCİ 2,5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLEANWAX Satıcı Ünvanı: SERAT KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761095416600001 Vergi Kimlik Numarası: 7610954166
    Bu ürün CLEANWAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halı şampuanı güçlü ve etkili leke çıkartmaformülü sayesinde halı yıkama tesisleri için üretilmiştir.Ultra konsantre ürünolması ve herhangi bir katkı maddesi gerektirmemesi sayesinde zamandan vebütçeden tasarruf sağlamaktadır.Konsantre ve ekonomik üründür.Mükemmelformülasyonu sayesinde üstün performans sağlayarak ipeksi yumuşaklık,mükemmelparlaklık bırakır.Kolay durulanabilir ve bol köpüklüdür.Herhangi bir yumuşatıcıgerektirmeden yumuşak bir doku bırakır.Her halı tipine uygun olaraküretilmiştir.Halıda kesinlikle solma,ağartma ve renk kayma gibi olumsuz etkilergöstermez. Herhangi bir kalıntı bırakmaz.Gelişmiş formülü sayesinde en sertsuları bile yumuşatma özelliğine sahiptir . Ekstra katkı maddesi gerektirmez. Tek başınakir ve leke çıkartma özelliğine sahiptir. Ürünümüz konsantre bir üründür

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver