ComesCosmetic %100 Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Maxi Boy (EXTRA YUMUŞAK) Bebek Tarağı

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ComesCosmetic %100 Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Maxi Boy (EXTRA YUMUŞAK) Bebek Tarağı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bebeğiniz Bu Kaliteyi Hak Ediyor... Comes Cosmetic %100 Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası
  • Sentetik İçermez tamamen Doğaldır.
  • Ürünümüz Ham Bez Kese İle Gönderilecektir.
  • ComesBaby Saç Fırçası Bebeklerin yumuşak saçları için özel üretilmiştir. Gürgen ağacı ve doğal, katkısız keçi kılından üretilmiş olup hiç bir şekilde sentetik kıl içermez. !! Fırçanızın Direk Suya Temas Ettirmeyiniz. Hafif Nemli Bez Yardımı İle Temizleyip Kurumaya Bırakınız..!! Yumuşak keçi kılı bebeğin hassas baş derisine masaj yapar, canlandırır ve konak oluşumunu engeller, kan dolaşımını hızlandırdığından saçların daha gür çıkmasına destek olur. Bebeğinizin başına masaj etkisi yaparak uykuya dalmasına yardımcı olur. Bebeğinizin yeni çıkan saçları ve hassas kafa derisi için idealdir. Doğumdan itibaren güvenle kullanabilirsiniz. Ölçüleri: 18x5x3,5cm’dir. İyi günlerde kullanmanız dileği ile... COMES ailesi...

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver