Crucial Basics Cb8gs2666 8gb Ddr4 2666 Mhz Cl19 Notebook Ram

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
782,55 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
846,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
785,21 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Crucial Basics Cb8gs2666 8gb Ddr4 2666 Mhz Cl19 Notebook Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techburada Satıcı Ünvanı: AVASYA TEKNOLOJİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104100535200012 Vergi Kimlik Numarası: 1041005352
    Bu ürün Techburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - GARANTİ SÜRESİ : 24 AY RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR - ÜRÜNÜN MARKASI : - ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ : - KARGO : ÜRÜNLERİMİZ SİZLERE GÖNDERİLMEDEN ÖNCE KARGO KOLİSİ İLE ÖZENLE HAZIRLANIP TARAFINIZA KARGO EDİLMEKTEDİR. - TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. - SIFIR, KAPALI KUTU VE ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. - KESİNLİKLE TEŞHİR, İADE VEYA 2. EL ÜRÜN YOKTUR. - ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN YER, ÜRÜNÜN ADINDA YANİ ÜRÜN KARTINDA YAZAN ÖZELLİKLERDİR. - SORULARINIZ HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK ADINA MAĞAZIMIZA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ. - SİZLERE HER ZAMAN ÜRÜNLER HAKKINDA TÜM DETAYLARI VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ. - NOT: MB TEKNOLOJİ /// ÜRÜNE DAİR TEKNİK DETAY, ÖZELLİKLER VE YARDIM İÇİN MAĞAZAMIZA SORU İLETEREK TALEP EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 8 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • RAM Hızı 3000+ MHz
  • Uyumlu Sistemler Notebook
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Crucial Basics Ntb 8gb 2666mhz Ddr4

Bilgisayarda proje hazırlayan, dijital odaklı iş yapan ya da yalnızca oyun oynayanlar için cihazların hızı epey önemlidir. Bu noktada devreye giren Crucial Basics NTB RAM büyük destek sağlayan ve cihazınızı hızlandırabilen bir çözüm ortağıdır. Yavaş cihazları, donma problemi olan bilgisayarları ya da kaldıramayacağından fazla dosya ve proje aldığında verdikleri ağır çalışma tepkisi gösteren cihazları kurtarabilecek olan RAM seçenekleri ile performans artışı sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızı kullanma metodunuz doğrultusunda seçim yapabileceğiniz RAM alternatifleri arasında sık kullanılan ve kullananların da epey memnun kaldığı Crucial Basics ile verilerinizi rahatlık ile depolayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Crucial, tüm işlerinizi kolaylaştıran ve hızlı çalışma özelliği olan çözüm alternatifleri arasında yer alan bir mekanizmadır. Ürün özellikleri ise dikkat çekicidir.

  • 8 GB
  • SODIMM uyumlu
  • 2666 MHz hız

Crucial Basics NTB RAM Özellikleri ve Performansı

Crucial Basics NTB RAM Özellikleri ve Performansı

Crucial 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM bünyesinde barındırdığı özellikleri ile epey dikkat çeken ve birçok kişi tarafından sıkça tercih edilen bellekler arasında yer alır. Ürünün teknik özelliklerinden biri SODIMM iken aynı zamanda pin sayısı da 260’tır. Kişisel ya da ofis bilgisayarı fark etmeksizin yüksek performans sağlayabilen bir seçenektir. Cihazlar için belirlenen performans sınırının üstüne çıkabilmek adına tercih edebileceğiniz Crucial Basics ile pek çok projenizi ve çalışmanızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Her yaştan pek çok kişinin gözde sporlarından olan e-spor oyuncularının da satın almayı tercih ettiği Crucial Basics ile siz de kendi işlerinizi kolaylaştırarak etkili bir deneyim yaşayabileceğiniz yeni nesil bellek tasarımına yönelebilirsiniz. Aynı zamanda belleğin özelliklerinden bir diğeri olan RAM gecikmesi süresinin de CL19 olması nedeniyle oldukça pratik bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Crucial Basics NTB 8 GB 2666 MHz DDR4 CB8GS2666 Fiyatı

Crucial Basics NTB 8 GB 2666 MHz DDR4 CB8GS2666 Fiyatı

Crucial Basics NTB 8 GB 2666 MHz DDR4 CB8GS2666 fiyatı ile öne çıkan bir üründür. Bunun sebebi ise yüksek kaliteye ve yüksek performansa sahip olmasının yanı sıra oldukça uygun rakamlar ile sunulmasıdır. Bu sayede pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünün bilgisayar kullanımınıza katacağı değeri ve performansı siz de gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz. Crucial Basics NTB 8 GB 2666 MHz DDR4 bellek kiti olarak tekli modül kullanırken modül olarak da SO - DIMM'i tercih eden bir çözüm ortağıdır. Pek çok alanda kullanımınıza ekstra hız katacak olan Crucial ile siz de tüm işlerinizi kısa zamanda halletmenin keyfini yaşayabilirsiniz. İster e-spor müsabakalarında hız kazanmak isterseniz de tasarım işlerinize, video edit projelerinizde render alırken zaman kazanmak için Crucial 8 GB belleği tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Crucial Basics 8 GB 2666 MHz Tasarımları

Dikkat Çeken Crucial Basics 8 GB 2666 MHz Tasarımları

Crucial Basics NTB 8 GB 2666 MHz DDR4 CB8GS2666 pek çok iş alanına ve kişisel kullanıma yönelik kullanılan, cihaza hız katan yüksek performanslı bir tasarımdır. 8 GB kapasitesi ve 2666 MHz hızı ile konforlu bir alternatiftir. Mikroişlemcili sistemde kullanıma uygun olan bir üründür. Verilerinizi depolamak ve kaybetmemek istediğinizde kullanabileceğiniz Crucial RAM, aynı zamanda bilgisayarınıza hız katabilen bir performans özelliğini bünyesinde barındırır. Genel anlamda verileri depolamaya yarayan bir dizayna sahip olması nedeniyle de pek çok iş kolunda ve gündelik kullanımda aktif olan bilgisayarlar için ideal yapıda bir seçenektir. Markanın hızınızı artıran bellek, her alanda kullanım kolaylığı sağlar. Siz de tüm isteklerinizi karşılamaya yönelik olarak tasarlanan Crucial Basics 8 GB 2666 MHz belleği Trendyol’dan temin edebilir ve gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz.