Dağ İnciri Kahvaltılık Çemen 350 gr - Geleneksel Yöntem Cevizli Acuka

241 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dağ İnciri Kahvaltılık Çemen 350 gr - Geleneksel Yöntem Cevizli Acuka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dağ İnciri Satıcı Ünvanı: GÜRDAL YÜZÜGÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960073848
    Bu ürün Dağ İnciri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahvaltılık Çemen 350 Gram Kendi imalatımız olan ev yapımı domates ve biber salçalarımızı, tamamen özel mis gibi baharatlarımız,sarımsak, hakiki zeytinyağı ve bolca ceviz içi ile harmanlayıp sizler için meşhur ev yapımı çemenimizi hazırlıyoruz. "Büyüleyici lezzetin ve geleneksel dokunuşlarla hazırlanan bir kahvaltının anahtarıdır Kahvaltılık Çemen 350 gr - Geleneksel Yöntem Cevizli Acuka. Güne enerjik bir başlangıç yapmanın en lezzetli yolu bu ürün, kahvaltı sofralarınıza farklı bir renk katacak. Cevizli çemen
  • çeşitli baharatların eşsiz uyumu ile çemensiz asla geçiremeyeceğiniz kahvaltılar için birebirdir. Bu özenle seçilmiş kaliteli cevizler, besleyici ve enerji dolu başlangıçlar için ideal bir seçim olacaktır. Acuka ise, kaliteli pul biber, domates ve sarımsak ile usta ellerde yoğrulmuş, damağınızdaki lezzetin bir an olsun kesilmemesi için cevizli çemenle bir araya getirilmiştir. Bu eşsiz ürün, çemen ve acukanın mükemmel birlikteliği sayesinde ekmek üzerinde, peynir ve zeytinle birlikte ya da sadece bir kaşıkla bile mükemmel bir tadım deneyimi sunar. Hem çemen, hem de cevizli acuka ayrı ayrı denendiği gibi, bir arada da rahatlıkla tüketilebilir. Bu sayede kahvaltı sofralarında farklı bir lezzet denemek isteyenler için ideal bir seçenektir. Faydaları: - Kahvaltılarınızı zenginleştirir: Bu çemen ve acukanın zengin tadı, kahvaltı sofralarınıza farklı bir lezzet katarken, kahvaltıda değişiklik arayanlar için mükemmel bir seçenektir. - Besin değeri yüksektir: Kaliteli ceviz ve özel baharatları sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. - Çok amaçlı kullanım: Bu ürün ayrıca kanepe, dip sos veya kahvaltı ekmeği üzerine sürülebilir. - Yenilikçi bir lezzet: Cevizli çemen ve acuka birleşimi, standardın ötesinde bir tadım zevki sunar."
Geri Bildirim Ver