Dalin Bebe Yağı Mini Boy 50 Ml

89 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
174,90 TL87 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Bebe Yağı Mini Boy 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sihirlicin Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1473736618600001 Vergi Kimlik Numarası: 0570283483
    Bu ürün Sihirlicin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Bebek yağı 50 ml Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • En kuru ciltlerde bile etkin nemlendirme sağlar.
  • Klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formülü bebeğinizin ve sizin hassas cildinize özel olarak geliştirilmiştir.
  • Nemi cilde hapseder, kuruluğu önleyerek ciltte kalıcı bir nemlenme sağlar.
  • Ayrıca bebeğinizin cildini derinlemesine temizleyerek pişik oluşmasını önler.
  • Alt temizliği ve bebek masajı için ideal bir üründür.
  • Öneri: Yenidoğan cildinin bariyer özelliği henüz tam olarak oluşmadığı için nemini çok hızlı kaybeder.
  • Dalin bebek yağı'nı ister banyo küvetine bir miktar dökerek, ister elinize döküp bebeğinizin cildine uygulayarak etkin nemlendirme sağlayabilirsiniz.
  • Ayrıca bebek masajı ile de aranızdaki bağı güçlendirmenizi tavsiye ederiz. Hipoalerjeniktir. Alerji yapma riski en aza indirilmiştir. %0 paraben, boya, alkol
Geri Bildirim Ver

Dalin Bebek Yağı 50 ml

Bebeklerin oldukça hassas ciltleri vardır. Bunun için özel yağlar bulunur. Dalin markasının bebek yağı anne babaların beğendiği ve sıkça kullandığı bir üründür. Dalin bebek yağı 50 ml bebeklerin hassas ciltleri için üretilir. Özel formüllerle hazırlanan bu bebek yağı kuruyan ve tahriş olan ciltleri onarır. Sadece çocukların değil, annelerin de kullanabileceği bir yağdır. Banyodan çıktıktan sonra veya masaj yaparken bebeğinizin cildine sürebilirsiniz. Güzel kokusuyla sevilen, yumuşak kıvamıyla beğeni toplayan bu ürünü sağlığa herhangi bir zararı olmadığından dolayı güvenle tercih edebilirsiniz. Bebeğinizin teninin yumuşacık yaparak rahatlatan bu yağ, derinin kurumasını engeller. Bu sayede çeşitli dermatolojik sorunların oluşmasını engeller. Hafif kıvamının yanı sıra mis kokusuyla bebeklere ve annelere özel içeriğiyle herkesin beğenisini kazanır.

  • Yumuşak ve hafif yapı
  • Cildi nemlendirme ve besleme
  • Kimyasal içermeyen özel formül

Güvenilir Dalin Bebek Yağı 50 ml

Güvenilir Dalin Bebek Yağı 50 ml

Bebeklerin kurumuş, hassas ciltleri için üretilen markanın bu bebek yağı oldukça güvenilirdir. İçerisinde paraben, alkol, parfüm, boya gibi hiçbir kimyasal madde bulundurmayan bu bebek yağını güvenle tercih edebilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilen bu ürün hipoalerjeniktir. Kuru ciltleri bile etkili bir şekilde nemlendirir. Tene uygulandığı andan itibaren etkisi görülebilir. Nemi cilde hapsederek kalıcılık sağlayan bu ürün; hiçbir tahrişe, kızarıklığa veya deri döküntüsüne neden olmaz. Bebeğinizi banyo yaptırdıktan sonra veya altını değiştirirken masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Sürülmesi oldukça kolay olan markanın bebek yağı kuruluğu önler. Gözenekleri tıkamaz, bu sayede sağlık sorunlarına neden olmaz. Cildi hem besleyen hem de nemlediren bu ürünü bebeğinizle birlikte siz de güvenle kullanabilirsiniz. Her bütçeye uygun Dalin bebek yağı 50 ml fiyatları sayesinde rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Sevilen Dalin Bebek Yağı Özellikleri ve Kullanımı

Sevilen Dalin Bebek Yağı Özellikleri ve Kullanımı

Dalin markasının bebek yağı etkisiyle, yapısıyla ve içeriğiyle ebeveynlerin severek kullandığı bir üründür. Ciltteki kuruluğu gideren, nemi hapseden ve teni yumuşatan bu işlevsel ürün oldukça besleyicidir. Kuruluğu gidermesinin yanında pişik oluşumunun da önüne geçer. Her yönüyle sevilen ve tercih edilen markanın bu ürünün kullananlar tarafından herkese tavsiye edilir. Dalin bebek yağı 50 ml yorumları ve müşteri deneyimleri ürünün beğenildiğini gösterir. Annelerin ve babaların güvenerek kullandığı Dalin markasının bebek yağı, kimyasal madde içermemesiyle ve ciltteki etkisiyle sevilen bir üründür. Ayrıca boyutuyla da ideal olan bu ürünü seyahatlerinizde de yanınızda götürebilirsiniz. Rahatsız etmeyen, hafif kokusuyla beğenilen Dalin bebek yağı yumuşak yapısıyla kolaylıkla uygulanabilir. Her bütçeye hitap eden bu ürün oldukça uygun fiyatlıdır. Kaliteli, sağlıklı ve güvenilir olan markanın bu bebek yağından oldukça memnun kalabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Dalin Bebek Yağı

Uygun Fiyatlı Dalin Bebek Yağı

Etkili nemlendirme özelliğiyle, besleyici özel formülüyle anne babaların tercih ettiği Dalin’in bu bebek yağı oldukça uygun fiyatlıdır. Az miktarda ürünle istediğiniz performansı gösteren Dalin bebek yağı fiyatları uygun seviyededir. Her cebe uygun olan bu ürün, ideal boyutuyla da uzun süre kullanılabilir. Hassas ciltli çocuklar ve yetişkinler için özenle tasarlanan bir üründür. Ayrıca siz de hassas ve kuru bir tene sahipseniz severek kullanabilirsiniz. Klinik olarak test edilerek üretilen markanın bebek yağı, içinde herhangi bir kimyasal maddeyi barındırmadığından rahatlıkla satın alabilirsiniz. Dalin bebek yağı 50 ml kullananlar hem içeriği hem de yapısı nedeniyle bu ürünü tercih ettiklerini belirterek ihtiyacı olan herkese tavsiye eder. Siz de bebeğiniz veya kendiniz için bebek yağı almak isterseniz markanın ürününe göz atabilir, Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.