Damak Nestle Antep Fıstıklı Sütlü Baton Çikolata 30g

88 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Damak Nestle Antep Fıstıklı Sütlü Baton Çikolata 30g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA Satıcı Ünvanı: OLDCİTY OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052645100001 Vergi Kimlik Numarası: 6410526451
    Bu ürün OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çikolata ile fıstığın efsanevi aşkı, Nestlé® Damak®Eşsiz çikolatası ile özenle seçilmiş bütün antep fıstıkların mükemmel uyumu Kendinize veya sevdiklerinize bi’ Damak güzellik yapmanın en güzel yolu1933’den beri nesilllerin ortak çikolatası Fıstığımız Bol Olsun projesi ile Antep Fıstığı üretiminde kalite ve verime destekKendinizi başka bi’ Damak çeşidi ile ödüllendirmeye ne dersiniz? Eşsiz bitter çikolatası ile Damak Gece, ipeksi beyaz çikolatası ile Damak İnci’yi hemen deneyin!1933 yılından beri Nestlé® Damak®, eşsiz çikolata ile lezzetli bütün Antep fıstıklarının mükemmel uyumu
  • çikolata ile fıstığın efsanevi aşk hikayesidir. Türkiye’nin lezzetli antep fıstıkları Damak uzmanlığında mükemmel çikolatası ile eşsiz bir uyum içerisinde buluşur ve her parçada aynı eşsiz lezzet ile bu aşka sizi de ortak eder. Özel bir gün olsun ya da olmasın, sevdiğiniz birine sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermek istediğinizde ya da kendinizi biraz olsun şımartma ihtiyacı hissettiğinizde #biDamakgüzellik o anı güzelleştirir. NESTLÉ® Damak® olarak aşkla bağlı olduğumuz antep fıstıklarına verdiğimiz değeri gösteriyoruz. 2011 yılından beri TEMA Vakfı işbirliği ile yürüttüğümüz ""Fıstığımız Bol Olsun"" projesi ile Türkiye için önemli bir tarımsal değere sahip olan Antep fıstığı üretiminde verimi artırarak sürdürülebilir bir üretimle bölge çiftçisinin ekonomik refahına katkı sağlıyoruz. Nestlé® Damak®, hem kendine, hem sevdiklerine bir güzellik yapmak isteyenlerin çikolatasıdır. Özenle seçilmiş antep fıstıklarını, çikolata uzmanlığı ile birleştiren Damak’ın nesiller boyunca sevilen orijinal tadından vazgeçemeyenler için Nestlé Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata, bitter çikolata lezzetine doyamayanlar için %55 kakaolu Nestlé Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata, beyaz çikolatanın büyüsüne kapılanlar için ise Nestlé Damak İnci Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata’yı çikolataseverlerle buluşturuyor.İşletme Kayıt No TR-16-K-000243Net Miktar (g/ml) 30Menşei TÜRKİYEİçindekiler Şeker ,antep fıstığı %18 ,kakao yağı ,peyniraltı suyu tozu (süt ürünü) ,kakao kitlesi ,yağsız süttozu ,süt yağı , emülgatör (ayçiçek lesitini) ,doğal aroma verici (vanilya)Alerjen Uyarısı Süt ürünü ve Antep fıstığı içermektedir.Fındık ,badem ve buğday içerebilirSaklama Koşulları 3Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver