Decathlon Outshock Boks Eldiveni 100 - Kırmızı

949 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 6 oz
10 oz
12 oz
14 OZ
6 oz

Ürün Bilgileri

Decathlon Outshock Boks Eldiveni 100 - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVEREST SPORT Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FATİH TOYGAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590738309
    Bu ürün EVEREST SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Vişne rengi/Siyah ÜRÜN FAYDALARI Darbe emici özellik: Tek yoğunluklu köpüğü vuruşlarda iyi bir darbe emicilik sağlar. Eklem desteği: Bilek seviyesine kadar uzatılmış köpüğü ideal desteği sunar. Yıpranmaya karşı dayanıklılık: Poliüretan dış kaplamasıyla optimum dayanıklılığa sahiptir. Havalandırma: Elin iç kısmının havalanması için mikro delikli file kumaş. Eko-Tasarım: Bu ürünün CO2 etkisi minimum %10 oranında azaltılmıştır. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Köpük 100% Poliüretan Ana kumaş 60% Polietilen Tereftalat, 40% Poliüretan Astar 100% Polyester - Geri Kazanılmış Cırt cırtlı bant 100% Poliamit SAKLAMA TAVSİYESİ: Eldivenlerinizi her antrenmandan sonra spor çantanızdan çıkarın ve daha hızlı şekilde kurutmak için ayrıca satılan eldiven kurutma aparatını kullanın. BAKIM TAVSİYESİ: Her kullanımdan sonra kurutun. Kuru ve havadar bir yerde kurutun. TEKNİK BİLGİLER Fark yaratan ergonomik eldiven.: Ergonomik köpük materyali sayesinde elin doğal kıvrımlarına uyum sağlayarak elinize mükemmel bir şekilde uyar. Böylece köpük bileşeni vuruşlar esnasında parmak eklemlerinizle sürekli temas eder. Bu da harika bir rahatlık ve darbe emicilik sağlar.
  • Boks eldiveni seçmek için birkaç öneri.: Her eldivenin belirli bir yapısı vardır. Eldivenin verdiği his ve elinizin yapısına göre her birinin sunduğu rahatlık farklıdır. Her eldiven kendine has avantajlara sahiptir. Önemli olan antrenman yoğunluğunuza (düşük, orta, yüksek) ve kullanım şeklinize uygun bir eldiven seçmektir. Mağazalarımızda farklı modelleri denemekten çekinmeyin.
  • Bandajlar ve iç eldivenler: ne işe yarar?: Çorapsız ayakkabı giymiyor musunuz? Aslında aynı şey boks eldiveni için de geçerli! Tahrişi azaltmak, daha iyi destek sunmak ve teri emmek için bandaj ve iç eldivenler tüm antrenmanlarda olmazsa olmazdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver