Decathlon Outshock Boks Eldiveni 120 - Beyaz - Ergonomik

2.249 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 14 OZ
10 oz
12 oz
14 OZ
8 oz

Ürün Bilgileri

Decathlon Outshock Boks Eldiveni 120 - Beyaz - Ergonomik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVEREST SPORT Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FATİH TOYGAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590738309
    Bu ürün EVEREST SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Beyaz ÜRÜN FAYDALARI Darbe emici özellik: Vuruş sırasında ideal destek sağlayan tek katmanlı köpük. Eklem desteği: Mükemmel kavrama için bilek kısmında 360° cırt cırtlı genişletilmiş köpük. Havalandırma: Uzun süre hava alan mikro havalandırmalı file kumaş ve mikro delikli poliüretan. Yıpranmaya karşı dayanıklılık: İdeal kullanım süresi için poliüretan dış kaplama. Eko-Tasarım: Ekotasarım adımlarımız sayesinde ürünün etkisi %29 azaltılmıştır. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Köpük 100% Poliüretan Ana kumaş 60% Polietilen Tereftalat, 40% Poliüretan Astar 100% Polietilen Tereftalat Cırt cırtlı bant 100% Poliamit 6 SAKLAMA TAVSİYESİ: Havadar bir yerde saklayın. Boks eldivenlerinizi 2 antrenman seansı arasında spor çantanızda bırakmayın: Açık hava da bırakarak ya da eldiven kurutucusunda kurutabilirsiniz. BAKIM TAVSİYESİ: Her kullanımdan sonra kurutun. Kuru ve havadar bir yerde kurutun. TEKNİK BİLGİLER Boks eldivenlerimin boyutunu nasıl seçeceğim? : Elinize uyması için boks eldivenleri çeşitli boyutlarda mevcuttur. Bu ölçüler el boyutunuzdan çok sizin kilonuzla alakalıdır. Kadın: 45 - 55kg -> 10oz. 55 - 65kg -> 12oz. 65 - 75kg -> 14oz. > 75kg ->16oz. Erkek: 35 - 55kg -> 8oz. 55 - 65kg -> 10oz. 65 - 80kg -> 12oz. 80 - 95kg -> 14oz. > 95kg -> 16oz.
  • Vuruşlarda maksimum rahatlık sağlayan ergonomik yapıya sahip boks eldiveni : Ergonomik köpük materyali sayesinde bu eldivenler elin doğal kıvrımlarına uyum göstererek elinize mükemmel bir şekilde uyar. Sonuç olarak, köpük vuruş sırasında parmak kemiklerinizle sürekli temas halindedir.Bu da size antrenman sırasında mükemmel düzeyde rahatlık ve darbe emiciliği sağlar.
  • Bir boks eldiveninin olmazsa olmazı bilek desteği! : Mükemmel bilek kavrama özelliği tamamen güvenli boks antrenmanları yapmanızı sağlar. Bu yüzden ön kolunuzun bir kısmını saracak şekilde eldivenin köpüğü bilek kısmına kadar uzatılmıştır. Parmak eklemleri bölgesindeki sert kısım kolay ve hızlı giyme imkanı sunar. Ayrıca güçlendirilmiş poliüretan kayışı size düzenli kullanımda uzun süreli kullanım ve dayanıklılık sunar.
  • Nefes alan boks eldiveni koku oluşumunu azaltır! : Boks, kardiyovasküler sisteme son derece fazla yüklenen bir aktivitedir, bu nedenle antrenman sırasında çok terlersiniz. Ergonomik 120 boks eldivenlerimizi, ellerin kuru kalmalarını sağlayacak hafif ve hava alan malzemeler kullanarak elin iç kısmının tamamı hava alacak şekilde tasarladık. Böylece eldivenimiz sınırsız şekilde antrenman yapmanızı sağlar!
  • Neden boks iç eldiveni ya da bandaj kullanılmalıdır? : Çorapsız ayakkabı giymiyor musunuz? Aslında aynı şey boks eldiveni için de geçerli! Tahrişi azaltmak, daha iyi destek sunmak ve teri emmek için bandaj ve iç eldivenler tüm antrenmanlarda olmazsa olmazdır. Bunları düzenli olarak yıkayarak, kötü kokular konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver