Demirdöküm Nitromix 28/28 Kw (24.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
32.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
36.500 TL

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Nitromix 28/28 Kw (24.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DM MARKET Satıcı Ünvanı: DÖRT MEVSİM YATIRIM İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313121976000001 Vergi Kimlik Numarası: 3131219760
    Bu ürün DM MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm Nitromix 28 Kw Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Demirdöküm Nitromix 28 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır... %108 VerimNitromix kombiler %108'lik verim değeri ile son derece ekonomik olarak çalışmaktadır. Nitromix'in yüksek verim özelliği ile gerçekleşen yüksek enerji tasarrufu, hem tüketicileri hem de doğayı korumaktadır.4 Yıldız Verim SınıfıMaksimum ve minimum çalışmada yüksek verimlilik zorunluğu getiren 92/42/EEC standartlarına göre 4 yıldız verim sınıfındadır.Paslanmaz Çelik Premix Eşanjör SistemiUzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjör sayesinde yüksek yakıt tasarrufu ve verim sağlanmaktadır.Akıllı Isıtma SistemiAkıllı ısıtma sistemi sayesinde ortamın anlık kapasite ihtiyacına bağlı olarak gidiş ve dönüş NTC sensörler ile alev modülasyonu sağlanır. Bu sayede yüksek verim ve yakıt tasarrufu sunar.Dijital Ekran ve Kumanda PaneliDijital ekran sayesinde tesisat ve kullanım suyu sıcaklık değerleri, tesisattaki su basınç değeri ve hata kodları izlenebilmektedir.OPF Üretim TeknolojisiÜretilen her kombiyi üretim hattı boyunca tek bir operator takip eder. Ürünlere yapılan yakın takip, kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlamaktadır.Demirdöküm Nitromix 28 Kw (24.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2221833 Demirdöküm Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 28 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 23200 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm Nitromix 28 Kw 24.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi

Demirdöküm Nitromix 28 KW 24.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi, pratik kullanıma sahip olan ısıtıcı bir üründür. Ürün, doğalgaz bağlantısı ile çalışır ve kullanıldığı ortamının ısınının artırılmasını sağlar. Kombi, beyaz renge ve oldukça sade bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kullanıldığı ortamın renk ve dekorasyonuna kolayca uyum sağlar. Kombinin ön kısmında çeşitli ayarların yapılmasına imkân tanıyan kontrol düğmeleri ve yapılan ayarlamaların kolaylıkla görülebildiği bir LED ekran yer alır. Ürün, kullanılabilir hâle gelebilmek için bir montaj işlemine ihtiyaç duyar. Kullanıcılar, ürünün montajı için üretici firma ya da uzman kişilerden kurulum hizmeti alabilir.

  • Renk: Beyaz
  • Güç: 28 KW
  • Özellik: Sessiz çalışma

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri Neler?

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri Neler?

Demirdöküm Nitromix 28 KW 24.000 Kcal kombi, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Ürün, yüksek verimli pompa sistemi sayesinde düşük seviyede elektrik harcar. Bu sayede kullanıcıların elektrik faturasından tasarruf sağlamasına yardımcı olur. Kombi, su kullanımında da kullanıcılara yüksek verimlilik sağlar. Ürün, sahip olduğu XL akış profili ile suyu çok daha verimli bir şekilde kullanır. Kombi, bu sayede çevre dostu bir çalışma prensibine de sahiptir. Ürün, evi ısıtma fonksiyonunun yanı sıra sıcak su sağlama özelliğine de sahiptir. Demirdöküm Nitromix 28 KW 24.000 Kcal kombi, sahip olduğu yüksek enerjili çalışma prensibi sayesinde hızlı bir şekilde suyu ısıtabilir. Ürün, debi sensörü ile su sarfiyatının da önüne geçer. Bu sayede su faturasından da tasarruf sağlanır.

Demirdöküm Nitromix 28 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi Ebatı Nasıl?

Demirdöküm Nitromix 28 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi Ebatı Nasıl?

Nitromix 28 KW 24.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi, kullanım kolaylığı sunan ölçülere sahiptir. Ürün, 740 x 420 x 340 mm ebatındadır. Kombinin baca uzunluğu ise 60/100 mm'dir. Ürün, standart ölçülerle uyumludur. Bu sayede evlerde kombiler için ayrılmış olan alanlara kolayca uyum sağlayabilir. Yine de kullanıcıların ürün ölçülerini sahip oldukları alan ile karşılaştırmaları tavsiye edilir. Ürünün net ağırlığı ise 34 kg'dir. Kombi, farklı genişlikteki alanları ısıtmak için son derece uygundur. Ürün, ebatlarının yanı sıra fonksiyonlarıyla da oldukça kullanışlıdır. Demirdöküm Nitromix 28 kw 24.000 kcal tam yoğuşmalı kombi,

son derece geniş bir ısı ayar sistemine sahiptir. Bu sayede hem hızlı hem de ekonomik bir şekilde ısıtma sağlanabilir.

Demirdöküm 28 Kw 24.000 Kcal Yoğuşmalı Kombi Kullanışlı mı?

Nitromix 28 KW 24.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi, sahip olduğu gelişmiş teknik özellikler sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Ürün, yoğuşmalı çalışma özelliğine sahiptir. Yoğuşmalı sistem, kombinin çalışması sırasında ortaya çıkan gazların baca sisteminden atılmadan önce bir kez daha değerlendirilmesini sağlar. Bu sistem sayesinde atık gazlardan bir miktar daha enerji elde edilir. Demirdöküm Nitromix 28 kw 24.000 kcal tam yoğuşmalı kombi, uzun süreli kullanımlarda kullanıcıların doğalgaz faturalarından tasarruf etmelerine yardımcı olur. Ürün, A sınıfı enerji verimliliğine sahiptir. Bu sayede çalışma sırasında çok daha az bir doğalgaz tüketimi yapar. Bu durum, ürünün kullanıcılar açısından yüksek kullanışlılık sağlayan bir diğer özelliğidir. Dilerseniz Demirdöküm Nitromix 28 KW 24.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.