Doğadan Beyaz Sirke 2 lt

Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Beyaz Sirke 2 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şereflikoçhisar Kahvaltı Sarayı Satıcı Ünvanı: DURSUN AHRAZOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0100661478
    Bu ürün Şereflikoçhisar Kahvaltı Sarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Her Derde Deva Doğadan Beyaz Sirke Çeşitleri

Sirke yüzyıllar önce keşfedilen ve yaşamımızın birçok alanında yer alan, fermantasyon işlemi sonucu elde edilen bir maddedir. Beyaz sirke, mısır şekeri ya da şeker pancarının fermente edilmesiyle oluşturulan bir üründür. Hem yiyecek hem de bir temizlik malzemesi olarak yüzyıllardır kullanılan beyaz sirke birçok alanda gösterdiği etkili sonuçlarla kullanıcılarını memnun eden bir gıda ve temizlik maddesidir. Öncelikle gıda ürünü olarak kullanılmaya başlanan beyaz sirke, gıdaların temizliği için de tercih edilen bir üründür. Temel gıda tüketim maddeleri olan meyve ve sebzeler evinize gelene dek birçok aşamadan geçer. Yiyeceklerinizin sağlığınızı riske atması istemeyeceğiniz bir durumdur, bu yüzden meyve ve sebzelerinizi yıkarken beyaz sirkeyi tercih edebilirsiniz. Beyaz sirke, antimikrobiyal özelliklere sahiptir, bu yüzden gıda maddelerinizi suya oranla çok daha hijyenik bir hale getirir. Dilerseniz siz de beyaz sirke çeşitleri ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

  • Antimikrobiyal
  • Güneş Lekelerinde Etkili
  • Gıda ve Temizlik Maddesi

Doğadan Beyaz Sirke 2 Litre Özellikleri

Beyaz sirke yüzyıllardır kullanılan bir gıda maddesi olmasının yanında antimikrobiyal özellikleri sayesinde temizliğin her alanında da gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Evinizdeki en küçük eşyalardan en büyük eşyalara güvenle kullanabileceğiniz Doğadan beyaz sirkeyi lavabo gibi yüzeylerin temizliğinde de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda daha hassas ve çizilme tehlikesi bulunan ahşap ve cam yüzeylerde, temizlik sularınızın içine ekleyeceğiniz bir miktar beyaz sirkeyle daha parlak bir yüzey temizliğine kavuşursunuz. Evinizde kullandığınız bazı araç gereçler kireç tutmaya yatkın olabilir. Beyaz sirke 2 lt özellikleri arasında Doğal kireç çözücü olması dikkat çeker. Beyaz sirkenizi cezve, çaydanlık ve su ısıtıcısı gibi su kaynatma işleminin fazlaca yapıldığı malzemelerinizi temizlemede de rahatlıkla kullanmanız mümkün. Beyaz sirke, ütülerinizde oluşan kireci çözmenizde de bir numaralı yardımcınız olacak. Beyaz sirke 2 lt satın al işlemini gerçekleştirerek, birkaç damla beyaz sirke ile sevdiğiniz eşyalardan kireci uzak tutabilirsiniz.

Beyaz Sirke 2 Litre Kullanımı

Beyaz eşyalar içerisinde sıklıkla kullanılan bulaşık makineleriniz bazen istediğiniz performansı göstermez ve bulaşıklarınızın lekeli çıktığını görebilirsiniz. Bu durumu çamaşır makinenizin bulaşık deterjanı kısmına bir miktar beyaz sirke ekleyerek çözüme kavuşturabilir, lekeli bardaklarla vedalaşabilirsiniz. Doğadan beyaz sirke 2 lt boyutundadır ve her türlü işleriniz için yeterlidir. Çamaşır makinenize en sevdiğiniz giysilerinizi atarken lekelerin çıkmayacağından endişe ediyor olabilirsiniz. Doğadan beyaz sirkeyi çamaşır makinesinin deterjan kısmına ekleyerek bu sorunu da ortadan kaldırabilirsiniz. Beyaz sirke zorlu lekelerinizi çıkartmanızda da güçlü bir yardımcıdır. Halılarınız, birçok lekeye ev sahipliği yapabilir ve bu zorlu lekeleri çıkartmak sizi uğraştırabilir. Deterjanlı suyunuza ekleyeceğiniz bir miktar Doğadan beyaz sirke halılarınızdaki lekelerle mücadelenizde size yardımcı olur. Karbonatla karıştırdığınız beyaz sirkeyi kesme tahtalarınızın temizliğinde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Beyaz sirke 2 lt yorum ve görüşleri kısmını okuyarak kullanıcıların üründen duyduğu memnuniyeti görebilirsiniz. Beyaz sirke fiyatı her bütçeye uygundur.

Doğadan Beyaz Sirke Yorumları

Beyaz sirke, kemiklerdeki kalsiyum emilimi, kan şekeri dengesinin korunması ve kalori yakımında önemli bir rol oynayan gıda maddelerinden biridir. Kan şekeri seviyesini dengeleyen beyaz sirke karbonhidratın şekere dönüşme sürecini de yavaşlatır. Aynı zamanda kalp sorunlarıyla mücadelede etkili olan ve B1 vitamini ile mineral yönünden zengin olan Doğadan beyaz sirke, antioksidan özelliği de taşır. Salatalarınıza ekleyeceğiniz beyaz sirke, iştah kesici özelliği sayesinde sizi gereksiz miktarda yemek yemekten uzak tutar. Banyo suyunuza ekleyeceğiniz bir miktar Doğadan beyaz sirke ile cildinizdeki akneler ve kaşıntılardan kurtulabilirsiniz. Beyaz sirke ciltteki gözenekleri sıkılaştırır ve leke oluşumlarını yok etmenize yardım eder. Güneş lekelerinde de etkili olan beyaz sirke, eser miktarda kullanıldığında dişleri beyazlatmak için de etkilidir. Doğadan beyaz sirke fiyatları uygundur ve cebinizle dosttur. Dilerseniz siz de bu çok kullanışlı ürünü Trendyol'dan hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.