Domol Cam Temizleme Köpüğü 500 ml + Asterion Mikrofiber Cam Bezi + Flink Sauber Duşakabin Çekçek

399 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Cam Temizleme Köpüğü 500 ml + Asterion Mikrofiber Cam Bezi + Flink Sauber Duşakabin Çekçek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Cosmetics Satıcı Ünvanı: NERİMAN DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3561517642000001 Vergi Kimlik Numarası: 3050213952
    Bu ürün Masal Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Domol Cam Temizleme Köpüğü 500 ml: Cam ve parlak yüzeylerde etkili temizlik gücü sunar. Pratik bir kullanımı vardır. Lekesiz bir temizlik için deneyin! İçerik: ? 5 - < 15 %alifatik hidrokarbon, parfümler Kullanım: Cam temizleyici köpüğün kutusunu kullanmadan önce iyice çalkalayın. Kullanmak istediğiniz cam yüzeye ürünü yaklaşık 30 cm. uzaklıktan püskürtün. Cam temizleyici köpüğün cam yüzeyde kısa bir süre etki etmesini bekleyin. Temiz bir cam bez ile ürünü silin. Uyarılar: Kullanma talimatını mutlaka okuyun. El, yüz, vücut ve gıda temizliğinde kullanmayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Gıda maddelerinden uzakta bulundurun. Tehlike: Çok kolay alevlenir aerosol. Basınçlı kap: Isıtıldığında paylayabilir. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Isıdan/kıvılcımdan/alevden/sıcak yüzeylerden uzak tutun. Sigara içilmez. Aleve veya diğer ateş kaynaklarına doğru püskürtmeyin. Basınçlı kap: Kullanımdan sonra bile delmeyin veya yakmayın. Güneş ışığından koruyun. 50 dereceyi aşan sıcaklıklara maruz bırakmayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver