Domol Çelik Ve Krom Evye Temizleyicisi 250 Ml+vileda Glitzi Power Pad Inox

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Çelik Ve Krom Evye Temizleyicisi 250 Ml+vileda Glitzi Power Pad Inox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ghs Online Satıcı Ünvanı: SERKAN SARIÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7470582804
    Bu ürün Ghs Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Domol çelik ve krom evye temizleyicisi 250 ml, en zorlu lekelerin çıkmasında maksimum performans sunmaya yardımcı olur. Yüzey temizliyiciler arasında yer alan Domol, mutfak temizlik işlerinde en büyük yardımcınız olmaya aday ürünler arasında yer alır. 250 ml ölçüsü sayesinde hem ekonomik hem de uzun ömürlüdür. Ferah kokusu sayesinde kullanım esnasında hoş bir koku yayar. Lavabo ve armatür başta olmak üzere tencere ve tava gibi mutfak gereçlerinin temizliğinde de kullanıma uygun bir üründür. Yağ, kireç ve su lekelerinin oluşumunu yavaşlatmaya yardımcı olur. Vileda Power Inox Pad Sünger klasik çelik süngerlere kıyasla çok daha hijyeniktir ve 5 kat daha etkili temizlik sağlar. Yumuşak sünger yapısı sayesinde bu ürün kolayca durulanır ve rahat bir kullanım sağlar. Power Inox Pad süngeriniz ile çelik tencere, tava ve fırınlardaki kurumuş lekelerin temizliğinde etkin ve rahat bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver