Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı

599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 42
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
47
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayakkabix Satıcı Ünvanı: AHMET SEZGİN YALÇINKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320146721
    Bu ürün Ayakkabix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayakkabix role erkek spor ayakkabı rahat esnek hafif

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Suni Deri
  • Taban Teknolojisi Kauçuk Taban
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Beyaz
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • İç Taban Materyali Tekstil
  • Astar Materyali Tekstil
  • Ek Özellik Esnek
  • Ortam Günlük

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı

İşiniz gereği devamlı hareket halinde bulunabilirsiniz. Bu hareket sırasında ayak sağlığını ve konforunu korumak amacıyla Dragon erkek beyaz spor ayakkabı modellerini değerlendirebilirsiniz. Şık ve sade bir şekilde tasarlanan ürünü gün içerisinde hareket halinde olduğunuzda, her sokağı gezmek istediğiniz hafta sonunda veya rahatınızı korurken şık olmaya özen gösterdiğiniz partilerde Dragon beyaz ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Kaliteli materyallerden elde edilen düz tabanlı spor ayakkabı, geniş beden aralığı sayesinde erkeklerin tercihleri arasında yer alır. Model sade tarzı sayesinde sadece erkekler değil kadınların da kullanımına uygundur. Geniş tarza hitap eden marka, beden aralığını geniş tutarken kauçuk kalitesine büyük önem gösterir. Ayak şeklini destekleyen, gün içerisinde rahat bir şekilde kullanmanıza olanak sunan modelleri pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Günlük kullanım
  • Rahat taban

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı Özellikleri

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı Özellikleri

Dragon spor ayakkabı çeşitleri, günlük hayatın yoğunluğuna konforunuzdan ödün vermeden yetişmenize olanak sunar. Suni deriden elde edilen markanın ürün tabanında kaliteli materyallerden elde edilen kauçuk kullanılır. Bu sayede ani ve hızlı hareketlerde kayma, düşme gibi olası kazaların önüne geçebilirsiniz. Markanın sunduğu ürün, düz tabandır. Beyaz şık rengi ile göze çarpan Dragon erkek spor ayakkabı günlük kullanıma uygundur. Spor tarzınızı şık ve özenli bir hale getirmek için değerlendirebileceğiniz ürünü ofis ortamında, hafta sonu gezilerinde veya özel günlerde tercih edebilirsiniz. Bağcıklı modele sahip ürünün kaliteli derisi dış darbelere karşı dayanıklıdır. Modeli ayağınızın hareketine, ayakkabının kullanım yoğunluğuna bağlı olarak uzun yıllar konforlu bir şekilde giyme fırsatı bulabilirsiniz. Ayağınızı saran ve rahat tabanıyla bileğini destekleyen Dragon markasının kaliteli beyaz renkteki modelini kullanarak egzersiz de yapabilirsiniz.

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı Fiyatları

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı Fiyatları

Satın alacağınız kıyafetlerin kalitesine ve tasarımına bağlı olarak ödemeniz gereken meblağlar değişiklik gösterebilir. Özellikle ayak sağlığına dikkat eden kişiler, yüksek fiyatlar ödeyerek kaliteli ve konforlu ürünler satın almak isteyebilir. Fakat ayağınızı destekleyen, ihtiyacına ve göz zevkinize hitap eden bir model almak istediğinizde her zaman yüksek meblağlar ödemek zorunda olmayabilirsiniz. Bunun yerine çeşitli araştırmalar yapabilir ve sonucunda kalitesiyle dikkat çeken Dragon markasının spor modellerini satın alabilirsiniz. Ayrıca Dragon erkek beyaz spor ayakkabı fiyatı oldukça makul düzeylerde tutularak, farklı bütçelere hitap etmeyi hedefler. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz bu model sayesinde gün içerisinde ayağınızın konforlu olmasını sağlayarak veriminizi artırabilirsiniz. Konforsuz bir ayakkabı kullanmak, iş ortamında dikkatinizi dağıtabilir, veriminizi düşürebilir. Bununla beraber gezilerinizden erken dönmenize ve ağrılara neden olabilecek ayakkabı çeşitlerini Dragon markasının spor ürünleriyle değiştirebilirsiniz.

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı Yorumları

Dragon Erkek Beyaz Spor Ayakkabı Yorumları

Alışverişleriniz esnasında ve öncesinde yapacağınız araştırmalar çeşitli konularda size destek olabilir. Bütçenizi ve zamanınızı korumanıza yardımcı olan Dragon erkek beyaz spor ayakkabı yorumları üründen yüksek verim almanızı sağlayabilir. Marka sunduğu ürünlerle birlikte, ayakkabıları öncesinde satın alan müşterilerin görüşlerini sizinle paylaşır. Bu değerlendirmelerden yararlanarak ürünün kalitesi, bedeni ve dayanıklılığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yüksek meblağlar ödeyerek satın alacağınız ürünlerde bu tarz araştırmalar size zaman kazandırabilir. Aynı zamanda markanın ürünlerinde uygulanan dönemsel indirimlerden bu tarz araştırmalar sayesinde yararlanabilirsiniz. Dragon markası müşteri memnuniyetine önem verir ve ürünlerini her zaman bu yönde geliştirmeyi hedefler. Markanın ürünlerini satın alan müşteriler özellikle spor ayakkabının kolay temizlenebilir derisinden, kaliteli kauçuk tabanından ve şık tasarımından etkilenebilir. Uzun dönemler kullanım imkanı bulabileceğiniz, tasarımıyla dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.