Dream Butik Harry Potter Sırt Çantası

999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dream Butik Harry Potter Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hermione and Harley Satıcı Ünvanı: VICTORIAN YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925080023100001 Vergi Kimlik Numarası: 9250800231
    Bu ürün Hermione and Harley tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry Potter Sırt Çantası

Ürün Özellikleri

  • Tip Sırt Çantası
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Dream Butik Harry Potter Sırt Çantası

Hem kadınlar hem de erkekler tarafından vazgeçilmez bir ürün olan çantalar, görünümü ve kullanışlılığı ile dikkat çeker. Geniş kitlelere de hitap eden ve sevilen modeller arasında yer alan Dream Butik Harry Potter sırt çantası birçok eşyayı taşımanızda size kolaylık sağlar. Açma ve kapama için fermuarlı olan bölümler modelin daha kolay bir şekilde kullanılması sağlar. Aynı zamanda geniş iç hacimli olan iki farklı bölmesi bulunur. Beğenilirliği yüksek olan sırt çantası, iki bölmeli, düz siyah üzerine beyaz renkli desen ve yazı ile Harry Potter temalıdır. Okula giderken, spora giderken veya seyahat ederken de oldukça kullanışlı ve pratik olan bu ürünü tercih edebilmeniz mümkündür. Harry Potter sırt çantası modeli ile spor kombinlerinize kolay bir şekilde uyum sağlar.

  • Kullanışlı renkler
  • Dayanıklı materyal
  • Sağlam dikişli

Modaya Uyum Sağlayan Dream Butik Harry Potter Çantası

Modaya Uyum Sağlayan Dream Butik Harry Potter Çantası

Birçok işlevsel özelliğe sahip olan bu ürün, verimli bir kullanım sunar. Günlük spor kombinlerinizde tercih edebileceğiniz Dream Butik sırt çantası, modeli ile sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Kitap, defter, dosya ve suluk gibi pek çok eşyayı kolayca taşıyabilirsiniz. Gündelik hayatta da kullanıma uygun olan ürün hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla tercih edilebilir. Gün boyu taşımanız gereken eşyaları bu model sayesinde kolayca yanınızdan ayırmadan tutabilirsiniz. Kamp ve gezi için ideal olan alternatifler arasında sırt çantaları da yer alır. Dış mekanlarda, okulda ya da doğada kamp ve piknik gibi etkinlikler sırasında kirlenen ürünü nemli bir bez yardımıyla silerek kolay şekilde temizleyebilirsiniz. Pratik kullanım kolaylığına sahip olan geniş hacimli ürünün uzunluğu 42 cm, eni 22 cm, derinliği ise 12 cm'dir.

Dream Butik Harry Potter Çantası Kullananlar ve Avantajları

Dream Butik Harry Potter Çantası Kullananlar ve Avantajları

Temalı sırt çantası eşyalarınızı efektif bir şekilde taşırken modeli ile de kombinlerinize şıklık kazandırır. Çanta malzemesinin dayanıklılığı ve kalitesi, size uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Gündelik hayatınızda bu tasarım çanta modeline yer vererek yanınızda bulundurmanız gereken eşyaları rahatça taşıyabilirsiniz. Dream markasına ait çanta modeli, tasarımı ve rahatlığı ile size pratiklik sunar. Dilerseniz iş hayatında dilerseniz de okulda, sporda veya farklı alanlarda kullanışlı olan bu çantayı tercih edebilirsiniz. Farklı yaşlara ve çeşitli tarzlara hitap eden çanta modeli, geniş hacmi ile gün içerisinde size konforlu bir kullanım sunar. Dream Butik Harry Potter sırt çantası kullananlar ürün baskısının oldukça kaliteli ve dayanıklı olduğunu belirtir. Siz de müşteri yorumlarını inceleyip tavsiye ve önerilerden yola çıkarak ürünle ilgili kendi kararınızı verebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Dream Butik Harry Potter Çantası Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Dream Butik Harry Potter Çantası Fiyatı

Harry Potter temalı sırt çantası, birden çok bölmesi ve geniş iç alanı sayesinde size oldukça verimli bir kullanım sunar. Taşınması kolay olan sırt çantası modeli, kullanışlılığı ile dikkat çeker. Siyah rengi üzerine işlenen Harry Potter yazısı ve teması da ürünü olduğundan daha şık ve güzel yapar. Dream Butik Harry Potter sırt çantası fiyatı, ürünün tüm özellikleri ve modeli göz önünde bulundurularak belirlenir. Oldukça avantajlı ve uygun fiyata sahip olan ürün herkes tarafından kolayca ulaşılabilir hale gelir. Avantajlı ve kampanyalı fiyatı sayesinde bütçenizi zorlamadan ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Dream Butik Harry Potter sırt çantası yorumları ve önerilerinden yola çıkarak ürünle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilmeniz mümkündür. Siz de Trendyol üzerinden ürüne kolayca ulaşabilir ve kullanışlı olan bu çantaya sahip olabilirsiniz.