1
KadınTerlik kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

DS AYAKKABI Kadın Ten Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik

259 TL
Tükeniyor!
Beden: 36
35
36
37
38
39
40
41
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
10 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
199,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
100 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DS AYAKKABI Kadın Ten Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: moun shoes Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN EMRE GÖYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4101445411
    Bu ürün moun shoes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topuk Yüklekliği 6 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Renk Bej
  • Bağlama Şekli Bantlı
  • Persona Sexy
  • Ortam Casual/Günlük
  • Koleksiyon Basic
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Suni Deri

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

DS Ayakkabı Kadın Ten Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik

Topuklu terlikler, kadınların ayakkabı dolaplarında her zaman en gözde yaz parçası olur. DS Ayakkabı ürettiği ayakkabıların rahatlığı ve konforu ile müşterilerine iyi hizmet sunmasıyla ünlüdür. DS Ayakkabı kadın ten şeffaf bantlı topuklu terlik alışılmamış tasarımı ile ayaklarınızda hoş görünüm sağlar. Gövdesinde yer alan şeffaf çift bantları ile özgün bir yapıya sahiptir. Şeffaf topuk ayrıntısı ile ayakkabının genel görünümü uyumla tamamlanır. Orta yüksekteki topuk boyu saatler süren kullanım imkanı tanır. Kare terlik ucu ile parmaklarınızın terlikten taşmasına müsaade etmez, hoş olmayan ayakkabı görünümlerinin oluşmasını engeller. Şeffaf bant topuklu terlik, kendine has tarzıyla giydiğiniz andan itibaren çevrenizdeki kişilerin ilgisini ve beğenisini toplar. Sağlam topuğu ve yumuşak tabanı ile senelerce konfor içinde kullanım ihtimalini yükseltir.

  • Uyumlu ten rengi taban
  • Sağlam bantlar
  • Ayağı yormayan yapı

Avantajlı DS Ayakkabı Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik

Avantajlı DS Ayakkabı Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik

Şeffaf bant terlik, müşterilere sunduğu avantajlı özellikleri sebebiyle beğenilir ve tercih edilir. Yumuşak yapıdaki tabanı ile saatler süren kullanımda dahi ayakları yormaz, şişmesinin önüne geçer. Ten rengi tabanı ve kare ucu ile tarzınıza hoş bir dokunuş yapar. Ten rengi tabanı ayaklarınıza ve bileklerinize zarif, estetik bir görünüm sağlar. Şeffaf bantları dayanıklı birinci kalite ürünlerden imal edildiği için yırtılma, kopma gibi istenmeyen durumların yaşanma ihtimalini oldukça düşürür. Sağlam kalın topuğu ile bu tarz yüksek ayakkabıları giymeye alışkın olmayan kişilere bile güvenli kullanım olanağı yaratılmaya çalışılır. Beş santim yükseklikteki topuğu ve şeffaf bantları ile boyunuzu olduğundan uzun gösterir. Terlik yapısı gereği yaz aylarında ayaklarınızın ihtiyaç duyduğu konforu sunar, hava almasına yardımcı olur. Şeffaflığın ön plana çıktığı özgün estetik tasarımı ile tüm yazlık kombinlerinize rahatlıkla uyum sağlar.

DS Ayakkabı Terlik Kullananların Beğendikleri Özellikler

DS Ayakkabı Terlik Kullananların Beğendikleri Özellikler

DS Ayakkabı kadın ten şeffaf bantlı topuklu terlik yorumların müşterilerin ürüne dair beğendiği birçok özellik öne çıkar. Bu beğeni toplayan özellikler sayesinde müşterilerin modele dair memnuniyetleri artar. Tercih eden kişilerin yorumlarda ürünün rahatlığını sık sık övgüyle dile getirdiği göze çapar. Ayakları yaz aylarında şişen kişilerin ihtiyaç duyduğu konforu onlara sunduğu fark edilir. Şeffaf yapısı sayesinde her kombine kolayca uyması sebebiyle kadınlar yaz aylarındaki favori ayakkabıları haline geldiğini aktarır. Ayaklara ve bileklere zarif bir görünüm kazandırmasından övgüyle bahsedilir. Orta boydaki kalın topuğunun ayakları hiç yormadığı aksine büyük rahatlık sunduğu paylaşılır. Müşteriler hem spor hem de şık kıyafet kombinlerine terliklerini kolayca adapte edebildikleri için ürüne dair memnuniyetlerinin günden güne arttığını aktarır. Alışılmamış tasarımı ile girilen her ortamda dikkatleri üzerine çekmesiyle müşterilerin takdirini kazanır.

DS Ayakkabı Kadın Ten Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik Fiyatı

DS Ayakkabı Kadın Ten Şeffaf Bantlı Topuklu Terlik Fiyatı

DS Ayakkabı kadın ten şeffaf bantlı topuklu terlik fiyatı ve tercih eden müşterilerin ürüne dair memnuniyeti ile dikkatleri çeker. Konforlu ve estetik bir tasarıma sahip terlik bulmanın zor olduğu herkes tarafından bilinir. DS Ayakkabı müşterilerin bu ihtiyacını karşılamak için piyasaya şeffaf bantlı topuklu terliği sunar. DS Ayakkabı kadın ten şeffaf bantlı topuklu terlik satın alanların markaya ve modele dair beğenilerini sıkça dile getirdiği göze çarpar. DS Ayakkabı, terlikleri ile konforlu adımlar atan mutlu müşterilerini en iyi referansı olarak gösterir. Ürün yorumları incelendiğinde, modelin iyi bir hediye seçeneği olduğu fark edilir. Seneler süren kullanımlarda dahi kaliteli materyalleri sayesinde deforme olmadığı dikkatleri çeker. Ayrıca yorumlarda ürünü her yaştan kadının beğeni ile tercih ettiği göze çarpar. Siz de özgün tasarıma sahip terliklerinizle rahat adımlar atmak isterseniz Trendyol’dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.