Dtech Iphone 11 Pro Max Kılıf Magsafe Destekli Şeffaf

Ürün Bilgileri

Dtech Iphone 11 Pro Max Kılıf Magsafe Destekli Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dtech iPhone 11 Pro Max kılıf kablosuz şarj desteği sunar.
  • Yüksek koruma sağlayan iPhone telefon kılıfının dış yüzeyi soft ve pürüzsüzdür. Telefonu tam kavramanızı sağlar.
  • Yumuşak ve esnek yapıya sahip şeffaf telefon kılıfı, düşmelerde oluşan darbeleri emerek cihazı korur.
  • Dayanıklı silikon kılıf, telefonu tamamen sararak çizilmesini engeller.
  • iPhone 11 Pro Max MagSafe kılıf mıknatıslı yapısı sayesinde ekstra bir desteğe ihtiyaç duymadan metal alana yapışır.
  • iPhone 11 Pro Max şeffaf kılıfta kamera lens koruyucu bulunur. Telefon kameranızın darbelere karşı korunmasını sağlar.
  • iPhone 11 Pro Max silikon kılıf fotoğraf çekimi esnasında buğulanma yapmaz.
  • MagSafe telefon kılıfı cihaza takılıyken bile tüm bağlantı noktalarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Apple iPhone 11 telefon kılıfı içeriğinde sağlığa zararlı madde bulunmaz. Kirlendiğinde ıslak bez yardımıyla kolayca temizlenir.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11 Pro Max
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Beyaz
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Dtech iPhone 11 Pro Max Kılıf MagSafe Destekli Şeffaf

iPhone 11 Pro Max telefonlar için özel olarak üretilen şeffaf kılıf, cihazınıza farklı bir görünüm kazandırır. Kaliteli malzeme yapısına sahip olan şık kılıf, köşe bölgelerindeki sert yapısı ile telefonunuza ekstra koruma sağlar. Dtech iPhone 11 Pro Max kılıf MagSafe destekli şeffaf yapısı ve hafif tasarımı sayesinde elinizde ağırlık oluşturmaz. Leke tutmayan dış yüzeyi parlak bir görünüm sunar. Ultra ince yapıda tasarlanan ürün, maksimum koruma sağlarken şeffaf yapısı sayesinde arka planda kalarak telefonunuzla uyum sağlar. Harika tasarıma sahip olan ürün, MagSafe kablosuz şarj özelliğini destekler. Şeffaf kılıf telefonunuza takılı iken kablosuz şarj için kılıfı çıkarmanıza gerek yoktur. Bu sayede rahat ve zahmetsiz bir kullanım imkanı sunar. Kılıfı kullanarak telefonunuzun dış yüzeyini darbelere karşı koruyabilirsiniz.

  • İnce ve hafif tasarım
  • Şeffaf renk
  • Maksimum koruma

Dtech iPhone 11 Pro Max Kılıf MagSafe Destekli Özellikleri

Dtech iPhone 11 Pro Max Kılıf MagSafe Destekli Özellikleri

Telefonunuzun harika rengini ön planda tutmak için şeffaf kılıf tam size göre bir üründür. Herhangi bir Qi onaylı şarj cihazı ile uyumlu olarak çalışan Dtech iPhone 11 Pro Max kılıf MagSafe destekli şeffaf fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Telefonunuzun alt kısmında yer alan kablo ve hoparlör bölümünün aktif şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla uyumlu boşluklara sahiptir. Kılıfın arka kısmında bulunan kamera bölümü için ekstra yükseltilen çıkıntıları sayesinde olası düşme gibi durumlarda koruma sağlar. Hafif ve esnek malzeme yapısı telefon elinizde iken oldukça hafif hissettirir. İç ve dış çizilmelere karşı dayanıklı bir kaplamaya sahiptir. MagSafe uyumluluğu sayesinde hızlı kablosuz şarj ve güçlü bir manyetik bağlantı sağlar. Şık tasarıma sahip ürünü kendinize veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Dtech iPhone 11 Pro Max Kılıf MagSafe Destekli Fiyatı

Dtech iPhone 11 Pro Max Kılıf MagSafe Destekli Fiyatı

Dtech şeffaf kılıf ses ve güç düğmelerinin rahat kullanımı için yumuşak ve esnek bir malzeme ile üretilir. Kusursuz tasarıma sahip olan ürün, dış yüzeyi pürüzsüz bir görünüme sahiptir. Transparan kılıf telefonunuzun arka kısmında yer alan kamera bölümü için ekstra koruma sağlar. Bunun yanı sıra arka kısımda bulunan MagSafe destekli şarj ünitesi 38 adet dahili mıknatıs içerir. İki katmanlı bir yapıya sahip olan ürünü, telefonunuzu darbelere ve çizilmelere karşı korumak için tercih edebilirsiniz. Ürünün yan kısımları yumuşak termoplastik poliüretanlardan üretilir. Bu sayede sıcak bir ortamda yumuşar ve soğuk bir ortamda sertleşebilen bir yapıya sahiptir. Estetik bir tasarıma sahip olan Dtech iPhone 11 Pro Max kılıf MagSafe destekli şeffaf yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Dtech iPhone 11 Pro Max MagSafe Destekli Şeffaf Yorumları

Dtech iPhone 11 Pro Max MagSafe Destekli Şeffaf Yorumları

Telefon kılıfı darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklılık sağlar. Yumuşak iç yüzeyi telefona zarar vermez. Üstün koruma sağlayan performansı ile öne çıkar. iPhone 11 pro max telefonların kullanımına uygundur. Uzun yıllar boyunca kristal berraklığını korurken sararma yapmaz. Dış köşelerinde bulunan kaplama sayesinde kırılmaların önüne geçer. Kılıfın iç kısmının pürüzsüz ve kaygan bir yapıda olması sayesinde telefonunuzu koruyabilirsiniz. Dtech iPhone 11 Pro Max kılıf MagSafe destekli şeffaf kullananlar ürünün özellikleri ve kalitesinden bahseder. Şeffaf rengi ile kir ya da tozların görünmesini engeller ve kolay temizleme imkanı sunar. Kablosuz şarj desteği bulunur. Kameranın etrafını sarar ve kırılmasını önler. Siz de Trendyol’dan Dtech iPhone 11 Pro Max kılıf MagSafe destekli şeffaf satın alarak telefonunuza harika bir görünüm kazandırabilir ve güvenli bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.