DÜZCEP Samsung Galaxy A23 4g Kılıf First Silikon - Siyah

89,99 TL

Ürün Bilgileri

DÜZCEP Samsung Galaxy A23 4g Kılıf First Silikon - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİNA CEP STORE Satıcı Ünvanı: SENA BOZLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3151228905
    Bu ürün ALİNA CEP STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düzcep Samsung A23 kılıf, tam kaplayan yapısı sayesinde şarj ve hoparlör girişi dahil olmak üzere bütün parçalarını koruma altına alır.
  • Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen aksesuar, telefonun maruz kalabileceği darbe, düşme ve çizikten korur. Telefonun giriş kısımlarına yağmur ve su girmesini engeller.
  • Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıf, cihazın yapısına uygun tasarımı ve kaydırmaz özelliği ile güvenli bir kullanım sunar.
  • Samsung Galaxy A23 telefon kılıfı, kamera ve cihazı tam kaplayan tasarımı sayesinde hem telefonunuzun kasanızı hem de kamerasını korur. Telefonun şarj bölümü ve açma kapama düğmeleri de korunmuş olur.
  • Dinamik bir görünüme sahip olan siyah telefon kılıfı, telefonunuzun estetik görünümününe katkı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Cep Telefonu Modeli Galaxy A22 4G
  • Renk Siyah
  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

DÜZCEP DTTA234G Samsung Galaxy A23 4g First Siyah Silikon Kılıf

Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıf, cep telefonunu çizik ve darbe gibi olumsuz durumlardan korumak amacıyla kullanılır. Gün içerisinde oldukça fazla aktif olan bu iletişim araçlarının dış darbelere karşı dayanıklı olması son derece önem taşır. Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıf, telefonu maruz kalması muhtemel pek çok etkenden korumasıyla beğeni kazanır. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu ürünün kaydırmaz özelliği sayesinde güvenli kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca kılıfın telefonu tam kaplayan tasarımı sayesinde yalnızca kasasıyı değil kamera da korunur.

  • Siyah renktedir.
  • Telefonu darbeden korur.
  • Galaxy A23 modeline uygundur.

Düzcep Samsung Galaxy A23 Siyah Silikon Kılıfın Özellikleri

Düzcep Samsung Galaxy A23 Siyah Silikon Kılıfın Özellikleri Nelerdir?

Düzcep Samsung Galaxy A23 4G first silikon kılıf, cihazın yapısına uygun tasarımıyla son derece konforlu bir kullanım sağlar. Zamana bağlı aşınmayı önleyici niteliğe sahip ürün, silikon malzemeden üretilir. Sızdırmaz yapıdaki bu madde söz konusu özelliğiyle ön plana çıkar. Silikonun sıkı yapısı sayesinde cihazda mevsimsel şartlara bağlı herhangi bir hasar meydana gelmesi engellenir. Arka yüzeyde yer alan kamera çevresi çizik oluşumuna son derece açık bir bölge olduğundan bu bölgenin korunması da önem taşır. Gözle görülemeyecek boyuttaki toz parçacıklarını dâhil geçirmeyen bu ürünle rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kılıfın tasarımı sayesinde telefonunuzu çanta ve cep gibi çeşitli sivri uçlu eşyaların bulunabileceği yerlere gönül rahatlığıyla koymanız da mümkün kılınır. İlgili modele birebir uyum sağlayan ürünle uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.

Düzcep Samsung Galaxy A23 4g Siyah Silikon Kılıf Kullanışlı mıdır?

Düzcep Samsung Galaxy A23 4g Siyah Silikon Kılıf Kullanışlı mıdır?

Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıf yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların memnuniyeti dikkat çeker. Ürün, çeşitli dış faktörlere karşı son derece dayanıklı yapısı gereği kullanışlı yapıya sahiptir. Yüksek meblağlardaki telefonlardan sağlıklı bir şekilde yararlanabilmek için cihazı yüksek seviyede korumak önem taşır. Dolayısıyla Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıf ile cihazı kullanma alanınızı genişletebilirsiniz. Oldukça işlevsel niteliğe sahip ürünün marka ve modele tam uygunluğu sayesinde cihazın kayması engellenir. Telefonu içerden sıkı bir şekilde saran iç kısmın yanı sıra sabitliğin korunmasına yardımcı dış silikon malzemeyle de konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca kılıfın kameraları alt tarafta bırakması sayesinde çizik gibi istenmeyen zarar verici durumlar da ortadan kalkar.

Düzcep Samsung Galaxy A23 4g Siyah Silikon Kılıfı Kaliteli midir?

Düzcep Samsung Galaxy A23 4g Siyah Silikon Kılıfı Kaliteli midir?

Düzcep Samsung Galaxy A23 4G silikon kılıf, kullanıcı dostu özelliğe sahiptir. Son derece kaliteli malzemelerden üretilen ürün, arka kapağı koruyarak telefonun hasar almasını engeller. Bunun yanı sıra Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıfın yumuşak iç yüzeyi sayesinde cihazınız içeriden de korunur. Ürün, darbeye dayanıklılık için uygun materyallerin yüksek basınç altında işlendiği sade ve şık tasarımıyla beğeni kazanır. Ses çıkışı, kamera ve kasayı koruyabileceğiniz kılıfı ilgili bölmelerden boynunuza asmanız da mümkündür. Günlük kullanım için oldukça uygun olan tasarıma sahip ürün, yüksek sıcaklığa karşı da dayanıklıdır. Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıf, pürüzsüz yüzeyi sayesinde kullanım esnasında kolaylık sağlar. Dilediğiniz zaman cihaza takıp çıkarabileceğiniz ürün, akıllı cihazları yüksek performansta korur. Düzcep Samsung Galaxy A23 4G siyah first silikon kılıfı yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden satın alabilir, telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.