DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve

750 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rudy online Satıcı Ünvanı: AHMAD KADI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860889361
    Bu ürün Rudy online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dxn’in lingzhi black coffee’si, en kaliteli hazır kahve ile ganoderma mantarı özünden özel bir formülle hazırlanır. Dxn lingzhi black coffee, hiçbir şeker ilavesi içermediğinden sağlıklı yaşamak isteyenler için mükemmel bir tercihtir. Lingzhi black coffee, size gerçek kahve tadının keyfini yaşatır. Kutu içeriği: 20 poşet x 4,5 gr.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
  • Form Paket
Geri Bildirim Ver

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve 120 DXN

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı siyah kahve Lingzhi kahvesi olarak, kavrulmuş kahve çekirdeklerinin toz haline getirilmesi ve linghzi mantarı özü ile birleştirilmesi ile oluşturulmuş olan bir içecektir. Lingfzi çeşitli mantar türlerinin bir araya gelmesi ile oluşturulur. Gonoderma ise 3 farklı şekilde yoğun olarak bulunur bunlar; lucidum, tsugae ve linghzi dir. Japonya’da reishi olarak da bilinmektedirler. Ganoderma lucidum kore ve japon tıbbında da kullanılan ürün olarak göze çarpmaktadır. Tüm bu karışımdan elde edilen içecek koyu ve acıdır. İnsan vücudunun fiziksel ve zihinsel strese uyum sağlamasında yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendiren, kan basıncını düzenlemeye yardım eden ve tümörlerin büyümesini geciktiren materyaller içermektedir.

  • Lezzetli
  • Sağlıklı
  • Siyah kahve

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve 120 DXN Özellikleri

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve 120 DXN Özellikleri

Ganoderma lingzhi içerisinde insan sağlığı için faydalı pek çok bileşene sahiptir. Bir fincan normal kahve 150 ile 200 miligram arası kafein içermektedir. Siyah çay 50 miligram, yeşil çay ise 30 ile 50 miligram arasında kafein içermektedir. Oysaki Lingzhi kahve bir fincan kahvede sadece 9 miligram kafein içermektedir. Ganoderma lucidium parkinson ve alzheimer hastalığı gibi pek çok sinir hücresi dejenerasyonuna karşı savaşta yardımcı olur. Ganoderma lucidium uykusuzluk ve kronik yorgunluğun giderilmesinde yardımcı olmaktadır. Ganoderma lucidium bazı virüsler ile savaşmakta yardımcı olur.Bu kadar faydalı içeriğe sahip olan DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve fiyatı herkesin ulaşabileceği seviyeler içerisinde yer almaktadır. Birçok farklı kanal üzerinden tüketicilere sunulan içecek bazı dönemlerde DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve kampanya yapılarak tüketiciye sunulabilmektedir.

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve Faydaları

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve Faydaları

Dxn kahve pek çok ülkede ve noktada kullanılmaktadır. Şimdiye kadar Lingzhi kahvesinin sağlığa olan faydaları için herhangi bir bilimsel çalışma yapılmamıştır. Ancak kahve içeriğinde yer alan materyaller hakkında çeşitli çalışma ve bilgiler mevcuttur ve kullanılmaktadır. Bu çerçevede DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Kahve faydaları şu şekilde sıralanabilir. Kahve içeriğindeki ganoderma lucidum antioksidan özelliğe sahiptir. Aynı zamanda insülin direnci üzerinde de etkilidir. Metobalik sendromların tedavisinde yardımcı olması için kullanılabilmektedir. Hafif yüksek tansiyon ve yüksek kan seviyelerine sahip olan kişiler üzerinde reishi ile çalışmalar yapılmıştır. u çalışma sonucunda kan basıncında çok az değişiklik göstermektedir. HDL kolesterolünde ise belirgin bir artış gözlemlenmiştir. Ganoderma lucidum bağışıklık sisteminin güçlenmesinde oldukça faydalıdır. AIDS hastalığı tedavisinde ve kemoterapi gören kanser hastaları üzerinde kullanılmıştır. Prostat ve meme kanserinde metastaz olasığını azaltıcı etkisi görülmüştür. Romatoid artit tedavisinde de etkili olduğu yapılan araştırmalarda gözlemlenmiştir. Kahve içeriğinde yer alan mantarlardan elde edilen öz, aşırı aktif iltihabın ortadan kaldırılmasında etkin rol oynamıştır. Ganoderma lucidium idrar yolu enfeksiyonlarını hafifletmede yardımcı olur.

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve Yorum

DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve Yorum

Kullanıcıların yapmış olduğu DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı siyah kahve yorum ve değerlendirmelerde ürünün oldukça faydalı olduğu belirtilmektedir. Günlük olarak bir miktar alınan kahvenin vücudu rahatlattığı ve yorgunluğun atıldığı belirtilmektedir. Kahvenin belirtilen pek çok faydasının da tercih edilmesinde önemli rol oynadığı belirtilen yorumlarda bazı dönemlerde yapılan DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı siyah kahve indirim fırsatlarının son derece avantajlı oluşturduğu belirtilmektedir. DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı Siyah Kahve pek çok satış kanalı üzerinden tüketiciler ile buluşmaktadır. Trendyol üzerinden DXN Lingzhi Black Coffee Ganodermalı siyah kahve satın al işlemi gerçekleştirerek bu ürüne sahip olunmaktadır.