EGEYE DÖNÜŞ Geleneksel Çıtır Kabak Tatlısı Kireçte Balkabağı Reçeli Cam Kavanoz - 900 Gr.

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EGEYE DÖNÜŞ Geleneksel Çıtır Kabak Tatlısı Kireçte Balkabağı Reçeli Cam Kavanoz - 900 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHOPBAG Satıcı Ünvanı: KARYA GRUP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0526155196900001 Vergi Kimlik Numarası: 5261551969
    Bu ürün SHOPBAG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇITIR KABAK TATLISI Net: 900 Gr. Aydın’ın meşhur kabak tatlısını denediniz mi daha önce? Bal kabakları dilimlendikten sonra kireç kaymağına yatırılır ve pancar şekeri ile kaynatılır. Cam kavanozlara aktarılıp vakumlama işlemi gerçekleştirilir. 1 kavanoz çıtır kabak tatlısı yaklaşık 10 porsiyonluk dilimler içermektedir. İçerikte su, pancar şekeri, bal kabağı ve eser miktarda limon tuzu kullanılmıştır. Koruyucu, yapay tatlandırıcı ve aroma içermez.
Geri Bildirim Ver

Egeye Dönüş Geleneksel Çıtır Kabak Tatlısı Kireçte Balkabağı Reçeli Cam Kavanoz - 900 gr

Tatlı ürünler insan vücudunun ihtiyaç duyduğu besinlerdir ve tüketilmesi gerekir. Fakat aşırıya kaçmak ya da zararlı tatlılar tüketmek sağlığı olumsuz yönde etkiler. Bundan dolayı tatlı tüketiminde dikkat edilen bazı noktalar oluşur. Egeye Dönüş geleneksel çıtır kabak tatlısı kireçte balkabağı reçeli cam kavanoz - 900 gr tatlıya düşkün olan ve aynı zamanda sağlığına dikkat edenlerin tercih edeceği bir üründür. Tatlı beyaz kan olarak bilinen bağışıklık sistemi üretimini artırır ve güçlenmesini sağlar. Kemik ve diş sağlığı problemlerine iyi gelen kireçte balkabağı stres ve uykusuzluk durumlarının giderilmesinde de etkilidir. Egeye dönüş vücudun zararlı bakterilerden arınmasını sağlayarak oldukça iyi hissetmenize olanak sunar. Ayrıca alerjik reaksiyonların ortadan kalkmasını sağlayan bir tatlıdır.

  • Net 900 gr ağırlık içerik
  • Aroma veya tatlandırıcı içermeyen tarif
  • 1 kavanozda 10 porsiyonluk dilimler

Egeye Dönüş Geleneksel Kabak Tatlısıyla Keyifli Anlar

Egeye Dönüş Geleneksel Kabak Tatlısıyla Keyifli Anlar

Aydın’ın meşhur çıtır kabak tatlısı 900 gr ağırlığındadır. Bal kabağı dilimlendikten sonra kireç yamağına yatırılır ve tatlanması için pancar şekeri ile kaynatılır. Tatlı cam kavanozlara eklenip vakumlama işlemi yapılır. Ürün yapılırken pancar şekeri, bal kabağı, su ve limon tuzu kullanılır. Koruyucu ve yapay tatlandırıcılar içermeyen bir üründür. Yüksek lif içerdiğinden dolayı bağırsakların düzenli şekilde çalışmasını ve sindirim sisteminin rahat etmesini sağlayan bir tatlıdır. Egeye Dönüş çıtır kabak tatlısı cildin canlı ve parlak görünüm elde etmesini sağlar. Bulundurduğu A vitamini sayesinde göz sağlığına birçok olumlu etki yaptığı bilinir. Ürün, büyük dilimler halinde servis edildiğinde kabak tatlısı, küçük dilimlere bölündüğünde ise kabak reçeli olarak karşınıza çıkar. Kahvaltı sofralarında lezzetiyle aranan bir reçel haline gelir. Geleneksel tatlı kan şekerini düşürücü etkisinden dolayı diyabet hastalarının diyet listesine eklenir.

Egeye Dönüş Geleneksel Kabak Tatlısı Faydaları ve Yorumları

Egeye Dönüş Geleneksel Kabak Tatlısı Faydaları ve Yorumları

Şifa deposu olarak bilinen geleneksel tatlının pek çok faydası bulunur. Kabak tatlısı içeriğinde bulundurduğu besin değerleri sayesinde cildin temizlenmesinde ve kapalı olan gözeneklerin açılmasında etkilidir. Yoğun miktarda A vitamini içeren bu ürün cilde oldukça iyi gelir. Bu nedenle geleneksel kabak tatlısını tüketerek cildinizin yenilenmesini hızlandırabilirsiniz. Mevsim geçişlerinde yaşanan bağışıklık sistemi problemlerine iyi gelen çıtır ürün enerjinizin yükselmesini sağlayarak direncinizi artırır. Doğal antioksidan özelliği ile bağışıklı sistemini doğrudan ve olumlu bir şekilde etkiler. Göz sağlığı problemlerine şifa vermesiyle bilinen kabak tatlısı içerisinde ksantin bileşeni yer alır. Bu bileşen sayesinde göz sağlığınız korunur ve daha iyi görmeniz sağlanır. Egeye Dönüş geleneksel çıtır kabak tatlısı kireçte balkabağı reçeli cam kavanoz - 900 gr yorumlarını okuduğunuzda müşterilerin memnuniyet içerikli paylaşımlarının ön plana çıktığını görebilirsiniz. Sevilen bu ürünü istediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

Egeye Dönüş Geleneksel Kabak Tatlısı Fiyatları

Egeye Dönüş Geleneksel Kabak Tatlısı Fiyatları

Ürünlerin lezzetli olması ve sağlık açısından fayda sağlaması tercih edilmesini sağlar. Ürünün içeriği ve besleyici özellikleri ilgi uyandırmayı sağlayarak tüketme ihtiyacını oluşturur. Belirtilen niteliklerin dışında satın alınmak istenen ürün uygun fiyatıyla her bütçeden kişinin kolay ulaşabilmesini sağlamalıdır. Bu nedenle Egeye Dönüş geleneksel çıtır kabak tatlısı kireçte balkabağı reçeli cam kavanoz - 900 gr fiyatı bakımından değerlendirildiğinde oldukça uygun bir üründür. Lezzetiyle damak tadınıza hitap edecek bu ürünü büyük dilimler halinde tatlı olarak, dilimleri küçülttüğünüz takdirde ise reçel olarak tüketebilirsiniz. Kabak tatlısı beklentilerinizi karşılayarak vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet imkanı sunar. İçerisinde bulunan C vitaminiyle hastalıklara karşı direncinizi artırır, aynı zamanda mikroplara karşı direnç artırma konusunda doğal bir üründür. Antioksidan özelliğe sahip olan ve vücuttaki toksin maddelerin etkilerini engellemeye çalışan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşmanız mümkündür.