5
Ekmek kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

ekmekçioğlu Sulanmış (ıslatılmış) Yufka Ekmek - 40 Adet

400 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ekmekçioğlu Sulanmış (ıslatılmış) Yufka Ekmek - 40 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekmekçioğlu - Anadolu Köy Yufkası Satıcı Ünvanı: CENGİZ ERYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6251811747200001 Vergi Kimlik Numarası: 3760095554
    Bu ürün Ekmekçioğlu - Anadolu Köy Yufkası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anadolu köy yufkası ekmeğimiz el değmeden hijyenik ortamda üretilmiştir.
  • paket içerisinde 40 adet sulanmış yufka ekmek bulunmaktadır.
  • sulanmış yufka ekmeği havası alınmış ve korunaklı şekilde .
  • yufka ekmeğin çapı 68 cmdir.
Geri Bildirim Ver

Ekmekçioğlu Sulanmış (Islatılmış) Yufka Ekmek - 40 Adet

Dünya genelinde tüm mutfaklarda ihtiyaç duyulan ekmek çeşitleri kullanım alanına göre birçok seçeneğe sahiptir. Bu seçenekler arasında yoğun talep gören Ekmekçioğlu sulanmış yufka ekmek, kızarmış et ve tavuk ürünlerinin yanı sıra çiğ köfte eşliğinde de büyük bir keyifle tüketilir. Makine yardımıyla el değmeden tamamen hijyenik koşullarda doğal köy yufkası tadında üretilir. Seri üretim amacı ile makinelerle üretim sağlanması, müşteri açısından avantaj sağlar. Kullanılan un ve hamur el açması ile aynı kalitede olup oldukça ince bir şekilde üretim sağlanarak müşteriye sunulur. Ekmekçioğlu sulanmış (ıslatılmış) yufka ekmek - 40 adet şeklinde paketlenerek uzun süre kullanabilmek için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Üretim aşamasında buğday ve kepek ürünler kullanılarak katkısız köy ekmeği şeklinde üretilen bu gıdaya siz de sahip olabilirsiniz.

  • 40'lı paket
  • Islatılmış ekmek
  • Hijyenik üretim

Lezzetli Ekmekçioğlu Sulanmış (Islatılmış) Yufka Ekmek

Lezzetli Ekmekçioğlu Sulanmış (Islatılmış) Yufka Ekmek

Doğal Anadolu köy ekmeği tadında incecik açılmış olarak müşteri ile buluşan Ekmekçioğlu yufka, son sistem makinelerle el değmeden tamamen hijyenik ortamlarda üretilir. Yufka sevenlerin damak tadına hitap eden doğallığa sahip bir üründür. Evlerde ya da iş yerlerinde çeşitli et yemekleri veya çiğ köfte yanında servis edilerek keyifle tüketilir. Pek çok insanın severek tükettiği bu besleyici ürün, incecik açılması ve iyice pişirilmesi sayesinde leziz bir tada sahiptir. Tek olarak satışa sunulduğu gibi Ekmekçioğlu sulanmış (ıslatılmış) yufka ekmek- 40 adet olarak paket halinde de satışa sunularak müşteriye avantaj sağlar. Buzdolabının soğutucu veya dondurucu kısmında ambalajında muhafaza etmek mümkündür. İhtiyaç duyduğunuzda ilk günkü tazeliğiyle tüketebilirsiniz. Hiçbir katkı maddesi içermeyen ve tamamen doğal buğday ile tam kepekli malzemeler kullanılarak elde edilen ürünü sipariş edebilirsiniz.

Avantajlı Ekmekçioğlu Sulanmış Yufka Ekmek - 40 Adet Fiyatı

Avantajlı Ekmekçioğlu Sulanmış Yufka Ekmek - 40 Adet Fiyatı

Geniş kullanım alanına sahip mutfak ürünleri besleyici ve doyurucu olmasının yanı sıra doğal lezzet içeriği ve hijyenik olmasıyla da büyük oranda avantaj sağlar. Genel olarak her türlü gıdanın üretim aşamasında kullanılan madde ya da malzemelerin kalitesi satış rakamı üzerinde etkili rol oynar. Özellikle müşteri sağlığı açısından önem arz eden gıda sektöründe hijyenik koşullar ve katkısız doğal ürünler yoğun talep görür. Doğal buğday ve tam kepekli ürünlerden elde edilen Ekmekçioğlu sulanmış (ıslatılmış) yufka ekmek - 40 adet fiyatı kaliteli doğal içeriğinin yanı sıra farklı sayıdaki paket seçenekleri ile değişiklik gösterir. Tekli ve çoklu paket boyutu sunan bu gıda, birçok müşterinin sofrasında yer edinmeyi başarır. 40 adet içeriğe sahip paket dışında düşük sayıda alternatif sunan ürün müşterinin ihtiyacına göre talep etmesine yardımcı olur.

Ekmekçioğlu Sulanmış Yufka Ekmek - 40 Adet Yorumları

Ekmekçioğlu Sulanmış Yufka Ekmek - 40 Adet Yorumları

Doğal olarak kullanılan her türlü ürün çeşidi müşteri tarafından değerlendirilir. Müşteriler tarafından yapılan ve yorum sayfasında yer alan yorumlar ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olma yönünde büyük avantaj sağlar. Karar verme aşamasında müşteriye yol gösteren ve ürün kalitesini yansıtan yorumlar dikkate alınarak kolaylıkla seçim yapılır. Özellikle gıda sektöründe insan sağlığı açısından önem teşkil eden ürünler ön planda yer alır. Her alanda sıklıkla tüketilen ve ihtiyaç duyulan ekmek çeşitleri arasında doğal lezzet ve hijyen büyük önem taşır. Bu kurallar doğrultusunda üretilmekte olan Ekmekçioğlu sulanmış (ıslatılmış) yufka ekmek - 40 adet yorumları müşteriye yardımcı olur. Son sistem makinelerle el değmeden hijyenik koşullarda doğal köy ekmeği tadında üretim sağlar. İnsan sağlığını ön planda tutan bu gıdaya Trendyol sayesinde kolayca ulaşabilir, sofranızda gönül rahatlığıyla yer açabilirsiniz.