EMAAVM Akvaryum Bitkisi Bacopa Monnieri 10 Dal

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EMAAVM Akvaryum Bitkisi Bacopa Monnieri 10 Dal

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bacopa Monnieri bakımı kolay koyu yeşil kısa dallara sahip bitkidir. Açık yeşil yaprakları bir çift ile karakterize edilen ortası sap bitki, sapın ucuna kadar tabandan filizlenir. Parlak renkleri akvaryum hobisinde önemli bir yer tutar ve bitki dikilen tanklara neşeli bir ortam katar. Yeni başlayanlar için idealdir, çünkü CO2 enjeksiyonuna ihtiyaç duymaz ve sadece temiz su ile birlikte besin açısından zengin bir ortama ihtiyaç duyar. İyi aydınlatma, aydınlatma yeterli olmazsa çürümeye elverişlidir. Aynı zamanda su altında kalmış veya salınmış olarak da yetiştirilebilir ve su üstünde küçük pembe ve beyaz çiçekler açar. Genel özellikler Habitat: Hindistan pH: 6.0 – 8.0 Sıcaklık: 15-26°C Işık İhtiyacı: Orta Co2 İhtiyacı: Düşük Yükseklik: 4 - 10 cm Genişlik: 2 - 5 cm Gelişim hızı: Orta Bakım ihtiyaçı: Orta
Geri Bildirim Ver