ENTOVEX Entosav Reston 250 ml Portakal Kokulu Sivrisinek,karasinek,yakarca,kene,karınca,hamamböceği Ilacı

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ENTOVEX Entosav Reston 250 ml Portakal Kokulu Sivrisinek,karasinek,yakarca,kene,karınca,hamamböceği Ilacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTOVEX Satıcı Ünvanı: METEHAN YILDIZTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9650699491
    Bu ürün ENTOVEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Entosav Rest On Ecospray Narenciye Yağı Özlü Genel Haşere İlacı Rest On Haşere İlacı Micro EcoSprey 250 ml PORTAKAL AROMALI Sinek, Karasinek, Tatarcık, Yakarca, Kene, Karınca gibi haşerelere karşı etkin bir mücadele ürünü olan Reston haşere ilacı Ecosprey 250 ml RestON spray nedir? Mikroemülsiyon teknolojiyle formüle edilmiş su bazlı kullanıma hazır bir haşere ilacıdır. İçeriğindeki 3 aktif maddeyle diğer ilaçlara karşı bağışıklık kazanmış böcekleri de yok eder. Tüm sinek ve böceklere karşı etkili kontrol sağlar. Yüksek etkisine rağmen ekonomiktir. Etkili olduğu haşereler Sivrisinek: Rest-ON Ecospray ile sıtma ve çok sayıda hastalığa neden olan sivrisineklere karşı uygulandığında bir sezon boyu rahat edilir. Karasinek: Rest-ON Ecospray, ev, ahır gibi karasineklerin görüldüğü ve sıkıntı yarattığı her alanda uygulanarak karasinek kontrolü sağlanır. Tatarcık (Yakarca): Rest-ON Ecospray ile tatarcıkların bulunabileceği ev, ahır vb. mekânların duvarlarına, kapı ve pencere etraflarına uygulama yapılarak yaz mevsiminin sorunsuz ve konforlu geçmesi sağlanır. Kene: RestON Ecospray ile kenelere karşı düşük dozla yüksek etkinlik elde edilir. Bahçe, ev zemini ve çevresi, ahır gibi kenelerin bulunabileceği her alana uygulanabilir. Karınca: Rest-ON Ecospray, karıncaların bulunduğu bütün alanlara uygulandığı takdirde kontrol imkânı sağlar. Neden Rest-ON Ecospray? Benzersiz 3 aktif maddesiyle diğer ilaçlara karşı bağışıklık kazanmış böcekleri de yok eder.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver