Eti Browni Gold Vişneli Kek 45 g x 24 Adet

192 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Browni Gold Vişneli Kek 45 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek 45 gr

En başarılı tatlılardan biri olan browni, yetişkinlerin ve çocukların vazgeçilmez bir tutkusudur. Farklı türleri olan browni seçenekleri arasında Eti browni gold vişneli tüm müşterilerin damak tadına uygun olabilecek niteliklere sahiptir. Son teknoloji üretim sistemleri ile el değmeden üretilir. Markanın güvencesi ile üretilen vişneli browni ile misafirlerinize bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz. Güzel sohbetlerinizin en büyük eşlikçilerinden olan Eti browni gold vişneli daha soslu kek 45 gr, özel tarifi ile sizleri kendisine hayran bırakır. Özellikle çocukların lezzetli bir atıştırmalık olarak gördüğü bu ürün benzersiz tadı ve kalitesi ile müşterilerin beğenisini kazanır. Vişnenin özel aroması ve kakaonun eşsiz birleşimi olan bu ürünle çay saatlerinizde de keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Her ısırıkta çikolata ve vişnenin muhteşem birleşimini hissedebilirsiniz.

  • El değmeden üretim
  • Eşsiz lezzet
  • Kaliteli paketleme

Benzersiz Lezzeti İle Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek

Benzersiz Lezzeti İle Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek

Tatlı krizlerinin en iyi çözümlerinden birisi olan Eti browni gold 45 gr, lezzetli tadıyla haz yaşatır. Özel üretim, zarif aroma, muhteşem kokusu ve benzersiz yumuşaklığıyla herkesi kendisine hayran bırakır. Ağzının tadını bilenler için benzersiz bir seçenektir. Özellikle çikolata severler için bu ürün aromatik bir klasiktir. Yoğun bir tada sahip olan browni kek, kakao ve vişne ile mükemmel bir uyum yakalar. Bu ürünler arasında yer alan Eti browni 8690526063744 ise tatlı tutkunları için ideal bir seçenek olabilir. İçeriğinde yer alan vişne ve çikolatanın birleşimiyle eşsiz bir tada sahip olan browni, tatlı tutkunlarının gönlünde yer edinmeyi başarır. Eşsiz tadı ve yumuşak yapısıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin vazgeçilmez bir tercihi olabilir. Benzersiz Eti kalitesiyle üretilen bu ürün her detayı ile sunumlarınızda ayrıcalıklı bir lezzet sunar.

Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek Fiyatı

Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek Fiyatı

Eti kalitesiyle üretilen vişneli browni ile keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz. Özel formülü sayesinde bu ürün vişne ve çikolatayı seven herkesin beğendiği atıştırmalıklar arasında yer alır. Tatlıların arasında her zaman en iyi seçeneklerden biri, vişne ve çikolata karışımını içeren Eti browni kek olur. Yoğun çikolata ve vişne içeriğiyle bu ürünün tadı damakta kalır. Eti browni çay, kahve ve serinletici içeceklerle beraber uyum içerisinde tüketilebilir. Her bütçe grubundan müşterinin rahatlıkla satın alabileceği bir fiyat aralığında yer alan Eti browni, benzersiz bir lezzet sunar. Eti browni gold vişneli daha soslu kek 45 gr fiyat noktasında sunduğu avantaj ve kampanyalarla bütçeleri zorlamaz. Bütçe dostu olan Eti browni gold 45 gr fiyatı her yaştan müşteri için satın alma kolaylığı sunar.

Lezzet Şöleni Olan Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek

Lezzet Şöleni Olan Eti Browni Gold Vişneli Daha Soslu Kek

Dört mevsim yemeyi tercih edebileceğiniz bu ürün eşsiz vişnesi ve yoğun sosu ile damaklarda benzersiz bir tat bırakır. Sevdiğiniz tatlıların arasında bulunan browni benzersiz tadı ve özel paketlenmesi ile tatlı severlerin her zaman dikkatini çeker. Şeker ve yağ dengesi benzersiz olan bu ürün midede herhangi bir rahatsızlık hissiyatı oluşturmaz. Yemeklerden sonra sevdiklerinizle beraber browni yiyerek keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Hem yetişkinlerin hem de çocukların sevdiği atıştırmalıklar arasında yer alan Eti browni ile adeta bir lezzet şöleni yaşayabilirsiniz. Birçok bütçe için farklı fiyat seçenekleri olan ürün bütçe dostudur. Aradığınız tüm lezzet niteliklerine uygun olan browni gold vişneli ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Aradığınız lezzeti her zaman Trendyol’da bulabilirsiniz.