Eti Kek Atıştırmalık Pak 4*popkek+4*topkek+2*brownıe Çeşitleri

269 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Kek Atıştırmalık Pak 4*popkek+4*topkek+2*brownıe Çeşitleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saskın bakkal Satıcı Ünvanı: YASİN SERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610324097
    Bu ürün saskın bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 ADET POPKEK MUZLU 2 ADET POPKEK ÇİKOLATALI 2 ADET POPKEK LİMONLU 2 ADET POPKEK HİNDİSTAN CEVİZLİ 2 ADET TOPKEK FINDIKLI 2 ADET TOPKEK PORTAKALLI 2 ADET TOPKEK MEYVELİ 2 ADET TOPKEK ÇİLEKLİ 2 ADET BROWNIE GOLD 2 ADET BROWNIE VİŞNELİ POPKEK PAKETLERİ ÇEKİLİŞ KAMPANYALI PAKETLERDİR.
Geri Bildirim Ver

Eti Kek Atıştırmalık Pak 4x Popkek + 4x Topkek + 2x Brownie Çeşitleri 20 Adet

Tatlı ihtiyacını gidermek ve ara öğünlerde keyifli bir atıştırmalık tüketmek isteyenlerin aklına ilk gelen ürünlerden biri keklerdir. Tatlı ihtiyacınızı gidermek için tercih edilen kekleri dilediğiniz an paketinden çıkarıp tüketebileceğiniz gibi farklı lezzetler oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Eti kek atıştırmalık 4x Popkek + 4x Topkek + 2x brownie çeşitleri 20 adet göze ve damağa hitap eden, yemeye hazır bir atıştırmalıktır. Eti markasının sık tercih edilen ürünleri arasında yer alan bu ürünü siz de severek tüketebilirsiniz. Lezzetleriyle dikkat çeken bu ürünü çay saatlerinde keyifle yiyebilirsiniz. İyi bir kekten beklenen ürünün hacimli, simetrik ve homojen bir yapıda olmasıdır. Bu ürün, bu özellikleri müşteriye sunar. Ürünlerde tat ve aromalar oldukça önemlidir. Ürün, içindeki doku yumuşak ve kadifemsi olduğu için kolay kolay dağılmaz ve parçalanmaz.

  • Muzlu aromalı
  • Meyve aromalı
  • Çikolata aromalı

Her Yaşta Sevilen Eti Kek Atıştırmalık Paketi

Her Yaşta Sevilen Eti Kek Atıştırmalık Paketi

Eti markası size ikramlık ve atıştırmalık olarak çeşitli ürün seçenekleri sunar. Eti Brownie Gold çikolata soslu çikolatalı, nemli ve zengin çikolatalı kek ve çikolata sosunun birleşimde oluşur. Son zamanlarda doğum günü partileri ve okul etkinliklerinde sıkça kullanılır. Çayın yanında ideal bir atıştırmalık olan bu ürünü siz de güvenle tüketebilirsiniz. Şekerli atıştırmalıklar kendinizi mutsuz ve huzursuz hissettiğinizde size mutluluk vererek ruhsal durumunuzu düzeltir. Ağızda hoş bir tat bırakır. Atıştırmalık olarak beslenme çantasına da koyabilirsiniz. Bu atıştırmalık ile çaya gelen misafirlerinize ikramda bulunabilirsiniz. Muzlu, Hindistan cevizli, limonlu, orman meyveli, çilekli, portakallı, kakaolu, vişneli gibi farklı topkek seçeneklerinden biri sizin damak zevkinize uygundur. Her yaştan ve her damak zevkinden kişinin beğenisini toplayan bu ürünün besin değeri yüksektir. Ürünü günlük tüketiminizde kullanabilirsiniz.

Muhteşem Lezzetiyle Eti Kek Atıştırmalık

Muhteşem Lezzetiyle Eti Kek Atıştırmalık

Çay saatinizi güzelleştirecek bir şey varsa, o da çayın yanında ikram edilen küçük aperatiflerdir. Bu atıştırmalığın lezzet seçenekleri boldur. Keklerindeki tat ve aromalar oldukça çeşitlidir. Bu ürün muzlu, hindistan cevizli, limonlu, orman meyveli, çilekli, portakallı, kakaolu, vişneli lezzetler sunarak farklı damak zevkleri için uygun alternatifler sunar. Brownie kek damağınızı şımartır. Hoş görünümlü olması insanı çabucak yemek için cezbeder. Ürünlerin tadını ve bir ısırıktan sonra hissettiklerinizi kolay kolay unutamazsınız. Eti popkek, lezzet açısından zengindir ve sizi tamamen tatmin eder. İyi bir kek, uygun adımlarla pişirilir. Ürün tamamen kabarır ve hamur gibi görünmez. Eti atıştırmalık, kabarık, süngerimsi yapıda ve lezzetlidir. Misafirler için çayın yanında ikram edilir. İş aralarında atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Farklı çeşitleri ile damak zevkinize uygun ürün seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Eti Kek Atıştırmalık Paketi Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Eti Kek Atıştırmalık Paketi Fiyatı ve Yorumları

Farklı sunum ve tatlarıyla fark yaratan bu ürünler çay saatinde tüketilir. Eti kek, lezzet açısından son derece lezzetli ve bir o kadar tatmin edicidir. Eti kek atıştırmalık 4x Popkek + 4x Topkek + 2x brownie çeşitleri 20 adet fiyatı ürün adedi ve gramajı üzerinden belirlenir. Eti’nin sık tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Tatlı ihtiyacını gidermek isteyenler için keyifli bir lezzet deneyimi sunar. Ürünün içerisinde çok çeşitli aromalar bulunur. Çoklu alım yaparak evinize veya ofisinize gelen misafirlerinize bu ürünü ikram etme şansına da sahip olursunuz. Lezzetiyle dikkat çeken bu ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Eti kek atıştırmalık 4x Popkek + 4x Topkek + 2x brownie çeşitleri 20 adet yorumları ürün hakkında kapsamlı bilgi elde edebilirsiniz. Bu ürüne ve yorumlarına Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilir ve paketi satın alabilirsiniz.