Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet

269,90 TL
(11,25 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoyAkca Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190138186
    Bu ürün SoyAkca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eti pop kek muzlu 24 adet
Geri Bildirim Ver

Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet

Aile ya da misafirler ile güzel zamanlar geçirmek insana kendini mutlu hissettirir. Bu zamanlarda çayın ya da kahvenin yanına eşlik edecek aperatiflere ihtiyaç duyulur. Bunun için lezzetli ve kaliteli tada sahip atıştırmalıklar ikram edilmek istenir. Eti pop kek muzlu 24 adet aradığınız bu özelliklere sahip bir atıştırmalık çeşididir. Kakao kaplamalı keki ve muzlu sosuyla enfes bir atıştırmalıktır. Çay ya da kahve fark etmeden her ikisinin de yanına yakışan Eti popkek muzlu devamlı tercih edeceğiniz bir üründür. Lezzeti konusunda şüpheye düşürmez ve misafirler için uygun olur. Diyet yaparken kaçamak yapmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Doyurucu olmasıyla sizi tok tutar ve yemek yeme ihtiyacınızı erteler. Canınız tatlı istediğinde kendinizi şımartarak yiyeceğiniz pop kekin keyfini çıkararak tüketebilirsiniz.

  • 24 adet atıştırmalık
  • Kakao kaplı kek
  • Muz soslu

Lezzetiyle Öne Çıkan Eti Pop Kek Muzlu

Lezzetiyle Öne Çıkan Eti Pop Kek Muzlu

1 kutuda 24 adet bulunan ve her biri 60 g ağırlığında olan bu Eti popkek lezzetiyle vazgeçilmez bir atıştırmalık haline gelir. Özellikle çocukların seveceği ve her yaştan insanın beğenerek tüketeceği bu kek; nefis çikolatası ve muz aroması ile tadı damağınızda kalacak bir ürünüdür. Sürekli yemek isteyeceğiniz ve doyurucu olmasıyla da açlığınızı bastırmaya çalışması bu atıştırmalığı farklı bir yere koyar. Seyahate çıktığınızda ya da piknik yaparken yanınıza alabilirsiniz. Şekerinizin düştüğünü hissettiğiniz zamanlarda Eti kek yardıma koşar. Kutuda 24 adet olarak satılması ekonomi bakımından uygun olur. Çocuklarınız ödevlerini tam ve zamanında yaptığında onları ödüllendirmek için bu atıştırmalığı tercih edebilirsiniz. Beslenme çantalarına ekleyerek çocukların tatlı yeme ihtiyacının karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Leziz tadı ve iştah açıcı görünümüyle tadına doyamayacağınız bu popkek atıştırmalığı aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz.

Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet Avantajları

Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet Avantajları

Yoğun muz sosuyla ve kakao kaplamasıya ağızda dağılan nefis Eti muzlu kek çocukların ve yetişkinlerin beğeniyle yiyecekleri bir kek olmasıyla dikkat çeker. Kekinin yumuşak olması diş problemi konusunda hassas olan kişiler için iyi bir tercih olur. Yoğun muz aromasını doyasıya almanıza imkan veren bu kek, doyurucu olmasıyla bilinir. Acıktığınız zamanlarda aperitif olarak tüketeceğiniz bir üründür. Eti popkek 24’lü olmasıyla uzun süre tüketim sağlamanıza olanak tanır. Çocuklarınız okula giderken hazırladığınız yiyeceklerin yanına atıştırmalık olarak ekleyebilirsiniz. İşe giderken, kahvaltı yapmadan evden çıktığınız zamanlarda yanınıza alıp açlığınızı bastırabilirsiniz. Bu keki tüketenler ürünün lezzetine övgüler yağdırır. Misafir ağırlarken ikram çeşitlerinin fazla olmasını istediğinizde bu popkeki sofranıza ekleyebilirsiniz. Aşırıya kaçmadan tüketildiği takdirde vücudun şeker dengesine katkı sağlayan bu muzlu keki gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet Fiyatları ve Yorumları

Eti Pop Kek Muzlu 24 Adet Fiyatları ve Yorumları

Lezzetli atıştırmalıklar insanın iştahını kabartır. Durum böyle olunca tercih edilir hale gelir. Bunun yanında ürünün uygun fiyata sahip olması müşterilerin satın almasında büyük etki oluşturur. Bu nedenle Eti pop kek muzlu 24 adet fiyatı oldukça uyguna satılır ve her bütçeye uygundur. Lezzetiyle ve doyurucu olmasıyla beklentileri karşılayan bu atıştırmalık her yaştan insanın damak zevkine uyan bir tada sahiptir. Kakao kaplamasıyla lezzetine lezzet katan Eti pop kek muzlu 24 adet yorumlarını okuduğunuzda atıştırmalığın misafir ağırlarken sofralardan eksik olmadığının yazılı olduğu paylaşımları görürsünüz. Bu durum ürünün ikramlık olarak uygun bir alternatif olduğunu gösterir ve devamlı tercih edilir olmasıyla dikkat çeker. Yoğun sosuyla ağızda lezzetli bir his bırakan bu 24 adet muzlu keke Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olmanız mümkün hale gelir.