Eti Popkek Çikolatalı Kek 60 g x 24 Adet

216 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Popkek Çikolatalı Kek 60 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enfes keki, yoğun çikolata sosu ve üzerindeki nefis kaplaması ile gençlerin vazgeçilmezi
  • Yoğun ve yumuşak kek yapısı sayesinde beş çaylarında aranan ürünlerden bir tanesi
  • Atıştırmalıklar söz konusu olduğunda en çok tercih edilen seçeneklerden biri Eti Popkek
Geri Bildirim Ver

Eti Popkek Çikolatalı 60 gr x 24 Adet

Birçok kişi, gün içinde lezzetli bir atıştırmalık tüketmek ister. Ancak sağlıklı atıştırmalıklar arasında adından sıkça söz ettiren Eti Popkek çok sevilen bir üründür. Tam kıvamında ve iyi pişmiş keke ile lezetli bir atıştırmalık olan ürün, üzerindeki yoğun çikolatası ile dikkatleri üzerine çeker. Özellikle beş çaylarının aranan lezzeti olan ürün, yoğun ve yumuşacık dokusuyla hem küçükler hem de yetişkinlerin severek tükettiği bir lezzettir. İçerisindeki akışkan kakaosu ve üzerindeki çikolata kaplaması ile çikolata sevenlerin yemekten mutluluk duyduğu bir üründür. Eti Popkek çikolatalı 60 g x 24 adet içeriği ile tek bir paketle uzun süre sizinle birlikte olur. Çocukların beslenmesinde yer almaya oldukça uygun olan bu ürün, çikolatası ile onlara enerji verir. Mutlu ve zinde hissetmelerine yardımcı olur.

  • Yoğun çikolata
  • Eşsiz lezzet
  • Benzersiz atıştırmalık

Dikkat Çekici Eti Popkek Çikolatalı 60 gr x 24 Adet

Dikkat Çekici Eti Popkek Çikolatalı 60 G x 24 Adet

Atıştırmalık bir ürün olan Popkekler, eşsiz lezzetiyle oldukça cezbedici bir üründür. İçeriğinde yoğun ve akışkan bir çikolata bulunur. Aynı zamanda ürünün dış yüzeyi de tamamen çikolata ile kaplanmış olup tüketildiğinde enfes bir tat bırakır. Eti Popkek 60 gr ile oldukça doyurucu bir üründür. Kek dünyasının yıldızı sloganı ile öne çıkan ürün, Eti güvencesi altında sizlere sunulur. Enfes lezzetinin yanı sıra ambalajı ile de dikkatleri üzerine çeker. Yumuşacık ve puf puf kabaran keki ile çok sevilen ürün, çikolata dokunuşu ile de lezzetini ikiye katlar. Sadece çocukların ve gençlerin değil, büyüklerin de severek tükettiği bir üründür. Yeme deneyimini keyifli hale getiren özel kaplama çikolatası ile sunum olarak ikram etmek için idealdir. Böylece misafirleriniz için de güvenle ikram edebileceğiniz bir lezzettir.

Avantajlı Eti Popkek Çikolatalı 60 gr x 24 Adet Fiyatı

Avantajlı Eti Popkek Çikolatalı 60 G x 24 Adet Fiyatı

Eti Popkek çikolatalı 60 g x 24 adet fiyatı ile son derece bütçe dostu bir üründür. Lezeti ve içeriğindeki sağlıklı dokunuşlar ile oldukça ekonomik olan bu ürün, size kazançlı bir alışveriş deneyimi sağlar. Eti’nin özel formülü ile üretilen keki, çikolata ile buluştuğunda benzersiz bir lezzet sunar. Akışkan çikolatası ile damakları şenlendiren bu ürün, kekinin yumuşak dokusu ile çokça sevilir. Uzun yıllardır değişmeyen lezzeti ile hem küçüklerin hem de büyüklerin aradığı tada sahiptir. Eti Popkek çikolatalı sevenler için hem kekin içine hem de dış yüzeyinin tamamen çikolata ile kaplanır. Bu sayede çikolataya doymanızı sağlar. Hem lezzetli hem de ekonomik olan bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz. 24 adet halinde sunulan bu lezzeti uzun bir süre boyunca evinizde bulundurabilirsiniz.

Öne Çıkan Eti Popkek Çikolatalı 60 gr x 24 Adet Yorumları

Öne Çıkan Eti Popkek Çikolatalı 60 G x 24 Adet Yorumları

Eti Popkek çikolatalı 60 g x 24 adet yorumları incelendiğinde ürünün bol çikolata kaplı olmasının sevilen özellikleri arasında olduğu görülür. Kekin içerisinde akışkan çikolatası bulunan ürün, dış yüzeyinin tamamen çikolata ile kaplanmasıyla beğeni toplar. Her yaştan insanın yemekten haz duyduğu bu ürün, avantajlı paketiyle de göz doyurur. Her biri 60 gramdan oluşan Popkekler, 24 adediyle hem sizin için hem de sevdiklerinize ikram etmek için son derece idealdir. Ağızda dağılan yumuşacık keki ile her yaştan müşteri kitlesine sahip olan ürün, aynı zamanda sağlıklı bir atıştırmalıktır. Gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz bu ürün, Eti güvencesi altında özenle üretilir. Yoğun çikolata ve eşsiz lezzeti ile gönülleri fetheden bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu lezzetli kekleri avantajlı fiyatları ile güvenle sipariş edebilirsiniz.