Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 g x 24 Adet

225 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEHİR GIDA TOPTAN Satıcı Ünvanı: SERVET ERCAN ÇAĞLAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410222729
    Bu ürün NEHİR GIDA TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kakaolu ve fındıklı bir aromaya sahip olması nedeniyle çok fazla tercih edilen Eti Topkek Kakaolu Fındıklı en sevilen atıştırmalıklar arasında gösterilir
  • Yoğun kıvamlı keki ve eşsiz tadı sayesinde beş çaylarının vazgeçilmezi
  • Yumuşak dokulu olması nedeniyle herkesin damak zevkine hitap eder
Geri Bildirim Ver

Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr x 24 Adet

Hazır olan hızlı ve kolay tüketime sahip olan besinler sıklıkla tercih edilir. Lezzetli ve çikolatalı ürünler her yaştan müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Özellikle hazır kek gibi gıdalar kolay tüketimi sayesinde yoğun ilgi görür. Eti Topkek kakaolu fındıklı 35 gr (24 adet) gramajı ve adeti ile oldukça ekonomik bir üründür. Ürün, kakaolu ve fındıklı bir iç malzemeden yapılır. İçerisinde gluten bulunan ürün gluten hassasiyeti bulunan kişiler tarafından dikkatli tüketilir. Ürünün içerisinde bulunan şeker sayesinde vücudunuz için gerekli olan enerji ihtiyacını hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Ürün kan şekerinizi hızlı bir şekilde artırarak tokluk hissi yaşamanızı sağlar. Ürünün içerisinde 24 adet kek bulunur ve oldukça ekonomiktir.

  • Kakaolu ve fındıklı kek
  • Lezzetli içeriğe sahip kek
  • Uzun süren tazelik

Lezziz Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr Özellikleri

Lezziz Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr Özellikleri

Özellikle küçük yaştaki çocuklar tatlı ve şekerli olan besinleri oldukça sever. Lezzeti ve kokusu ile büyük beğeni toplayan Eti Topkek fındıklı kakaolu içerisinde bulunan vitamin ve mineraller ile sağlıklı ve zinde bir yaşam imkanı sunar. Ayrıca, ürünün içerisinde bulunan yumurta ve fındık gibi besin maddeleri vücudunuz için gerekli olan proteinin sağlanmasında yardımcı olur. Oldukça yoğun bir kıvama sahip olan bu ürün, çay saatlerinin beğenilen ürünlerinden birisidir. Ürün, nemli kıvamı sayesinde kolay tüketilebilir. Ayrıca, 35 gram ağırlığındaki bu kek çantalarınıza oldukça kolay bir şekilde sığar. Bu şekilde istediğiniz zaman hızlı bir şekilde ürünü tüketebilirsiniz. Ürün paketli bir gıda olduğu için içerisindeki maddeler sayesinde tazeliğini ve lezzetini uzun süre saklayabilir. Ayrıca, ürün kısa sürede tatlı ihtiyacınızı gidererek tokluk hissi yaşamanızı sağlar.

Uygun Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr Fiyatı

Uygun Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr Fiyatı

Yemek yiyecek zamanı olmayan kişiler, hızlı bir şekilde karnını doyurmak için bu ürünleri tercih eder. Ürün, hava almadığından dolayı son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Ürünün son kullanma tarihinden önce tüketilmesi gerekir. Ayrıca, ürünü tatlı krizine girdiğiniz anlar yiyerek tatlı ihtiyacınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Ürünün içerisinde bulunan maddeler, protein ihtiyacınızı karşılayarak kemik gelişimizine olumlu katkı sağlar. Ayrıca, içerisindeki fındık sayesinde lif oranı oldukça yüksek bir üründür. Ürün bu özelliği ile sindirim sisteminizin düzenli bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Bu sayede kilo kontrolü sağlanmasında etkin rol oynar. Eti Topkek kakaolu fındıklı 35 gr (24 adet) fiyatı, ürünün içerisinde bulunan malzemelerin kalitesine ve gramajı gibi pek çok özelliğe dikkat edilerek belirlenir. Ürünün içerisindeki malzemeleri detaylı bir şekilde inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz.

Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr (24 Adet) Yorumları

Eti Topkek Kakaolu Fındıklı 35 gr (24 Adet) Yorumları

Sağlıklı bir yaşam için vitamin ve mineral açısından zengin ürünler tüketilmelidir. Böylece, vücudunuzun ihtiyacı olan ürünleri besinlerden temin edebilirsiniz. Ürün, karbonhidrat, lif, potasyum, kalsiyum ve demir açısından oldukça zengin bir gıdadır. Ürünün içerisinde bulunan potasyum kalp ve kas sağlığı açısından oldukça önemlidir. Ürün, ağır olmayan tadından dolayı çocuklar tarafından oldukça sevilen bir besindir. Tok tutan ve lezzetli bir besin olmasından dolayı okulda öğrenciler tarafından sıklıkla tüketilir. Ürün, koli ile satılır. Bir kolinin içerisinde 24 adet kek bulunur. Ürünün içerisinde yer alan kakao kolesterolün düşmesinde de etkilidir. Mutluluk hormonu olan serotonin salgılanmasını sağlar. Böylece, vücudunuzdaki stres oranını düşürür. Eti Topkek kakaolu fındıklı 35 gr (24 adet) yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.