Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı

645,19 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 160x220
160x220

Ürün Bilgileri

Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vip Trend Satıcı Ünvanı: VİP TREND İNTERNET TEKNOLOJİSİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925046957500013 Vergi Kimlik Numarası: 9250469575
    Bu ürün Vip Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel Ürün · Yerli Üretimdir · %100 Pamuk-Ranforce · Nevresim: 160X220Cm (1 Adet düğmeli) · Düz Renk Çarşaf: 160x240Cm (1 Adet) · Standart Yastık Kılıfı : 50X70 (1 Adet) · Rüya Gibi Yumuşacık ve %100 Pamuk-Ranforce Kumaş Garantili Bir Üründür. · Son Derece Emicidir Ve Sıcaklık Dengeleme Özelliği Bulunmaktadır. · Saf Pamuk İpliğinden Üretildiği İçin Hava Geçirgenliği Yüksek Ve Nefes Alabilen Yapıya Sahiptir. · Ütülenebilir Özelliği Bulunmaktadır · Yıkama Sonrası Akma Problemi İle Karşılaşılmaz. · Cilde Rahat Bir Dokunuş Sağlar. · Bakımı Kolaydır. · Paket İçeriği 3 Parçadan Oluşmaktadır. · Colormatik Deterjan İle 30 Derecede Yıkamanız Önerilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Eyfel Selonya Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı ile Uyku

Nevresim takımları uyurken kullanmış olduğumuz ürünlerdir. Bu ürünler tek ya da çift kişilik olabilmektedir. Çocuklar, yetişkinler vb. her yaş grubuna özgü tasarlanmış ürünler bulunmaktadır. 100 pamuk tek kişilik nevresim takımı da bu ürünlerden bir tanesidir. Erkek çocuklar için üretilmiş olan bu ürün pamuk olması sebebi ile gece terlemelerinin de önüne geçecektir. Lastiksiz olarak üretilen bu nevresim takımı 160* 220 cm ölçüsünde olup tek kişiliktir. Beyaz renk kullanılarak tasarlanan bu üründe 1 adet düğme bulunmaktadır. Nevresim, düz renk çarşaf ve 1 adet de yastık kılıfı bulunan tek kişilik arabalı nevresim takımı şık görünümü ile dikkat çekmektedir. Erkek çocukların odalarında rahatlıkla kullanılabilen bu ürünün temizliği de kolaydır. Bazı takımların aksine bu takım içerisinde çarşaf da bulunmaktadır.

  • Ütülenebilir
  • Terletmez
  • 3 Parça

Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı Tasarımı

Erkek çocuklarının odalarının tasarımını yaparken aynı zamanda kullanılacak olan nevresim takımları da önem arz etmektedir. Duvar kâğıdı ya da perdeler ile uyumlu olarak tercih edeceğiniz Selonya nevresim takımı ile şık tasarımlar oluşturabilirsiniz. Emici ve sıcaklık dengeleyici özelliği sayesinde terleme yapmayan pamuk kumaştan imal edilen bu ürünün yıkanması ve ütülenmesi de kolaydır. Ayrıca yıkama sonrasında herhangi bir boya akması gibi bir durum da söz konusu olmamaktadır. 100 de 100 pamuk tek kişilik nevresim takımı sayesinde çocuklarınız rahat bir uyku çekecektir. Ralli yarışlarını andıran bu üründe mavi, gri ve beyaz renkler ağırlıklı olarak kullanılmıştır. Kumaşı da kaliteli olması sebebi ile ciltte rahat bir dokunuş hissi bırakmaktadır.

Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı hem dekoratif olmakla birlikte hem de yumuşacık dokusu ile çocuğunuzun rahat bir uyku uyumasına da katkıda bulunmaktadır. Bu ürün yüzde 100 pamuk olması sebebi ile rahat uykuya dalmayı kolaylaştırabilir. Sizler de gönül rahatlığı ile çocuklarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hava geçirgenliği olan bu nevresim takımı cilt ile temas ettiğinde herhangi bir terlemeye neden olmaz. Çocuk odaları için şık bir tasarım olan bu ürünü Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı satın al işlemi ile ürüne sahip olabilirsiniz.

Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı Yorumları

Eyfel Selonya %100 Pamuk Ranforce Arabalı Tek Kişilik Nevresim Takımı yorumları da son derece olumludur. Kullanan ebeveynler ürünün dokusunun yumuşak olduğu ve yıkandığında renk akması gibi sorunlar yaşamadıklarını söylemektedir. Kaliteli kumaşlardan imal edilen nevresim takımları uyku kalitesini olumsuz etkilemez aynı zamanda temizliği de kolaydır. Makineye attığınızda boyası çıkmaz ve yıkama talimatlarına uyulduğunda uzun ömürlüdür. Boyası akmayan bu ürün standart bir tek kişilik baza için tasarlanmıştır. Nevresim 160 cm* 220 cm boyutlarında olduğundan kolaylıkla yatağa yerleştirebilirsiniz. Bu sayede baza içine sokarak çarşafın sürekli olarak kaymasını engelleyebilirsiniz. Ürünü renkli deterjanlar ile 30 derecede rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.