EYMEN MOBİLE Samsung Galaxy A51 uyumlu Kılıf Kamera Sürgülü Korumalı Silikon Kapak

79,90 TL

Ürün Bilgileri

EYMEN MOBİLE Samsung Galaxy A51 uyumlu Kılıf Kamera Sürgülü Korumalı Silikon Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telehome Satıcı Ünvanı: EMRE İNCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4780790464
    Bu ürün Telehome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaydırarak açılıp kapanabilen kamera lens koruyucu dizaynı sayesinde cihazınızın kamerasını tamamen korur pastel renklerden oluşturulmuş telefonunuzun tasarımına uygun zengin renk yelpazesi kenar kısımları ve butonlar renkli olarak tasarlanmış, yumuşak silikon malzemeden üretilmiştir hassas çalışan buton dizaynı telefonun tüm gövdesini kaplar ve günlük çiziklerden cihazınızı korur yükseltilmiş kenarlar ile cihazınızın ekranını korur mat yüzeyli arka yapısı mükemmel dokunma hissi sağlar parmak izi yapmayan ve dirençli kaymayan bir tasarım arka yüzeyi lekelere karşı kolayca silinebilen yapıya sahiptir birinci sınıf yumuşak tpu silikon malzeme ile düşmelere ve çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Galaxy A51
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Mor
  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A51 Kılıf Kamera Sürgülü Korumalı Silikon Kapak

Akıllı telefonlarda düşmeye, alınan darbenin şiddetine bağlı olarak çeşitli donanım sorunları meydana gelmektedir. Ayrıca kullanım sebebi ile kasada aşınma gibi durumlar da görülebilmektedir. Tüm bu durumlara karşı akıllı telefonların Samsung Galaxy A51 kamera korumalı kılıf ile kullanılması tavsiye edilmektedir. A51 kamera korumalı kılıf sayesinde sizler de cihazlarınızda yüksek performanslı koruma elde edebilirsiniz. Silikon malzemeden imal edilen ve SamsungA51 cihazlar ile uyumlu olan bu modelin kamera kısmında bir sürgü bulunmaktadır. Sürgü sayesinde cihazın kamerası koruma altına alınmakta ve fotoğraf çekici esnasında sürgü kaydırılarak ürün kameraları aktif hale getirilmektedir. Samsung Galaxy A51 kamera korumalı kılıf sayesinde sizler de cihazlarınızı koruyabilirsiniz. 8 farklı renk alternatifi ile sunulan bu cihazın sürgü rengi ve kasa çerçevesi renkli olup, arka kısım şeffaf renkte silikondan oluşur.

  • Üstün Koruma
  • Farklı Renk Alternatifleri
  • Kamera Koruma

Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf Tasarımı

Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf Tasarımı

Samsung A51 kamera koruyucu özelliği de bulunan kılıflar piyasaya sunulmaktadır. Lila, sarı, pembe, yeşil, lacivert, turkuaz, siyah ve kırmızı olarak imal edilen bu ürün kaydırmalı bir şekilde açılma ve kapanma özelliğine sahip olan lens koruma özelliği sayesinde akıllı telefonunuzun kasasının yanı sıra kamerasını da koruyacaktır. A51 sürgülü kılıf pastel renkleri ile şık bir görünüm sunarken farklı renk alternatifleri ile dikkat çekmektedir. Kenar ve buton kısımları renkli bir şekilde tasarlanmış olan bu ürünün kamera kısmında yuvarlak silikon bir malzemeden koruyucu tasarlanmıştır. Bu sayede tüm gövdeyi kaplayan kılıf cihazı da çizilmelerden korumuş olacaktır. Ayrıca yüksek olan kenarları ekranın zarar görmesini de engelleyecektir.

Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf Özellikleri

Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf Özellikleri

Galaxy A51 kılıf kamera sürgülü korumalı silikon kapak sayesinde cihazın tamamı korunmuş olacaktır. Cihazda herhangi bir dokunma kısıtlaması olmamakla birlikte silikon malzeme de parmak izi olmasına müsait değildir. Dirençli bir kayma tasarımı ile kamerayı koruyan sürgülü kapak aynı zamanda çarpma ve düşmelere karşı direnç sağlamaktadır. Galaxy A51 kılıf kamera sürgülü korumalı silikon kapak yorum kısmı incelendiğinde kullanıcıların da üründen son derece memnun oldukları görülmektedir. Silikon darbeyi absorbe edici bir özelliğe sahiptir. Bu sebeple herhangi bir düşme anında cihaz zarar görmeyecektir. Silikon kısım kasa ve kamera kısmının korunmasına yardımcı olurken aynı zamanda kenar kısımları da yüksek olması sebebi ile ekran çevresinde de büyük oranda koruma sağlayacaktır. Ekranı kırılmaz cam ile desteklediğinizde cihaz daha dayanıklı bir hal alacaktır.

Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf Fiyatları

Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf Fiyatları

Galaxy A51 kılıf kamera sürgülü korumalı silikon kapak satın al diyerek sizler de bu ürünü kolayca temin edebilirsiniz. Farklı renk alternatifleri ile çeşitli kombinler yapacağınız birbirinden renkli kılıflardan dilediğinizi temin edebilirsiniz. EYMEN MOBİLE Samsung Galaxy A51 Kılıf Kamera Sürgülü Korumalı Silikon Kapak a51 cihazı darbelere karşı korurken aynı zamanda şık bir tasarım sunmaktadır. Sizler de sürgülü özelliği ile kamerayı, gövdeyi ve ekran panelini koruyan bu koruma kılıfına sahip olabilir ve telefonlarınızı çeşitli darbelere karşı koruyabilirsiniz. Eymen Mobile Samsung Galaxy A51 Kılıf fiyatları her bütçeye uygun olduğundan kendinize ve sevdiklerinize alabilir, hediye edebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirisiniz.