9
Köpek Sağlık Ürünü kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Dr. Animal Yara Ve Cilt Bakım Solüsyonu 100 Ml

219 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Animal Yara Ve Cilt Bakım Solüsyonu 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİNY PET HOUSE Satıcı Ünvanı: MARİNE İLETİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612128628300001 Vergi Kimlik Numarası: 6121286283
    Bu ürün TİNY PET HOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.animal 100 Ml Dr. Animal
Geri Bildirim Ver

Dr. Animal Yara ve Cilt Bakım Solüsyonu ile Sağlıklı Patiler

Evcil hayvanların bakımına her zaman itina ile dikkat etmek gerekir. Onların beslenmesinden cilt bakımına kadar pek çok ihtiyacını karşılamak hayvan sahiplerinin görevidir. Sevimli dostlarınızın cilt bakım ihtiyacını karşılayan Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu 100 ml de bu bağlamda onlara yardımcı olur. Pek çok hayvan türünün yara, kesik, deri irritasyonu, göz çevresinde oluşan akıntı ve tahriş gibi sorunlarına çare olan bu solüsyon, tedaviye destek olur. Hayvanların eski sağlığına kavuşmasını sağlayan bu ürün, sağlıklı dokuya zarar vermez. Kedi, köpek, at, kanatlılar, küçükbaş ve büyükbaş hayvanların göz çevresinde oluşan kaşıntıyı da gideren Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu, onların rahat etmesini sağlar. Siz de evcil dostunuzun sağlığına yardımcı olmak için Dr. Animal bakım solüsyonu satın alabilirsiniz

  • Etkili Yara Bakımı
  • Cilt Dostu Ürün
  • Hipokloröz İçeriği

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Dr. Animal

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Dr. Animal

Kedi, köpek, kanatlı gibi pek çok hayvanın bakımında kullanılan Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu 100 ml, yara bölgesinin iyileşmesine yardımcı olur. Hayvanların cilt pH dengesini bozmadan tedavi eden bu ürün, yara ve kesik gibi pek çok problemde rahatlıkla kullanılabilir. Çizik bölgeye uygulandığında acı ve yanma hissine sebep olmayan bu solüsyon, hayvanlarda rahatsızlık hissine neden olmaz. Yaranın temizlenerek mikrop kapmasını önüne geçen Farmaso Dr. Animal, evcil hayvanların sağlığını korumaya yardımcı olur. Bu solüsyon, hayvanın bağışıklık sistemini istila eden zararlı türleri yok etmek için hipokloröz içerir. Aynı zamanda vücutta akyuvarlar hücreleri olarak bilinen lökositler tarafından da salgılanan hipokloröz, bağışıklık sistemini istila eden türlere karşı oldukça etkilidir. Deri irritasyonlarında ve yara bakımında bir numaradır.

Yara ve Cilt Bakım Solüsyonu Kullanımı

Yara ve Cilt Bakım Solüsyonu Kullanımı

Büyük ve küçükbaş hayvanların en büyük sorunu akut veya kronik yaralardır. Bu yaraların mikrop kapması hayvanın sağlığını ciddi oranda tehlikeye atar. Fakat Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu kullananlar, bu sorunları bertaraf ederek hayvanlarının sağlığının zarar görmesinin önüne geçer. Antibiyotik, kortizon, iyot, alkol gibi bileşenler içermeyen bu ürün, alerjik ve toksik değildir. Uygulama bölgesindeki fazla tüyler kesilerek veya direkt olarak püskürtme, silme veya dökme yoluyla kullanılır. Uygulama sonrası bölgenin yıkanarak durulanmasına gerek yoktur. Günde 3 defa kullanılan bu ürün, veteriner hekimin tavsiyesi doğrultusunda uygulamaya devam edilir. Ürün tahriş edici değildir. Beklenmeyen etkilere karşı ise veteriner hekimle irtibatta olunmalıdır. Meme bakımı, yara, çizik, göz çevresi tedavisinde kullanılan Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu 100 ml özellikleri ile fonksiyonel yapıdadır.

Uygun Fiyatları ile Dr. Animal Yara ve Cilt Bakımı Solüsyonu

Uygun Fiyatları ile Dr. Animal Yara ve Cilt Bakımı Solüsyonu

Uzun süreli raf ömrüne sahip Dr. Animal yara ve cilt bakımı solüsyonu, ihtiyaç duyulduğu anda her an kullanılabilir. 24 ay boyunca kuru ve serin bir yerde muhafaza edebileceğiniz solüsyon, 4 ile 35 derece aralığında rahatlıkla saklanabilir. İhtiyaç duyulduğunda kullanıma hazır olan Dr. Animal yara ve cilt bakımı solüsyonu, evcil dostunuzun acısını bir nebze olsun dindirir. Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu 100 ml yorum bölümüne göz gezdirerek ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha önce bu solüsyonu deneyimlemiş ve düşüncelerini paylaşmış pek çok müşteri, size bu konuda yardımcı olacaktır. Dr. Animal yara ve cilt bakım solüsyonu 100 ml fiyatı ile de her bütçeye hitap eder. Siz de avantajlı fiyatlardan yararlanarak sevimli dostlarınızın eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.