Federal Coffee Co. Guatemala Çekirdek Kahve 250 Gr.

250 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Federal Coffee Co. Guatemala Çekirdek Kahve 250 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: federal coffee international gıda ltd şt Satıcı Ünvanı: FEDERAL COFFEE INTERNATIONAL GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622073919600016 Vergi Kimlik Numarası: 6220739196
    Bu ürün federal coffee international gıda ltd şt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafif asidik, baharatlı, gövdeli bir çekirdektir. Yetiştiği bölgedeki topraklardan geçen çikolata, karamel esintileri de taşır. Single origin olarak ülkemizde en çok tercih edilen tatlar arasındadır. Orta derecede kavrulmuştur. Espresso, filtre kahve makineleri ve manuel demlemeler için uygundur. 200 ml servis için önerilen 14 gramdır. 400 ml servis için önerilen 24 gramdır. Damak tadınıza uygun kahveyi elde etmek için dilediğiniz gibi ölçülendirebilirsiniz. Bölge: Rainforest Coban Hasat: Aralık – Mart Yükseklik: 1300 – 1500 M. İşleme: Yıkanmış Tadım Notları: Düşük Asidite, Baharatlı, Gövdeli

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

Federal Coffee Co. Guatemala Çekirdek Kahve 250 gr

Kahve günlük hayatta sık tüketilen sıcak içeceklerin başında gelir. Bu durumun temelinde vücut sağlığını destekleyici içeriği etkili rol oynar. Federal Coffee Co. Guatemala çekirdek kahve 250 gr çeşitli mineral değerlerine sahip içeriği ile müşterilere keyifli bir deneyim yaşatır. Ürün, Federal Coffee markası bünyesi altında üretilerek müşterilerin hizmetine sunulur. Ürün, yüksek doğal asidite değerlerine sahip yapısı ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Özgün aroma çeşitlerine sahip bileşimi ile her damak tadına uyum gösterir. Yoğun kafein içeriği sayesinde vücut sağlığını etkili bir şekilde destekler. Özellikle kalbin daha düzenli çalışmasına yardımcı olur. Uykuyu açmasının yanı sıra metabolizmanın hızlandırılmasını beraberinde getirir. Federal Coffee Co. markalı Guatemala çekirdek kahve ile benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Yüksek doğal asidite içeriği
  • Özgün aroma yapısı
  • Sağlık dostu içerik

Enfes Federal Coffee Co. Guatemala Kahve Özellikleri

Enfes Federal Coffee Co. Guatemala Kahve Özellikleri

Gün içerisinde yaşanan yoğun ve stresli zaman dilimlerinde kahveye ihtiyaç duyulur. Bu noktada tercih edilen kahvenin sahip olduğu özellikler de son derece önemlidir. Federal Coffee Guatemala kahve, benzersiz doğal özellikleri ile vücut sağlığının korunmasında etkili rol oynar. Ürün, nemli topraklarda yetiştirilir. Bu sebeple asidite değerleri oldukça yüksektir. Çekirdeklerinin genellikle doğal ve sert bir yapıya sahip olduğu görülür. Guatemala’nın zengin bitki örtüsü kahve çekirdeklerinin çeşitli aromalara sahip olmasını sağlar. Çoğunlukla fındık, çikolata ve acı kakao aromalarının hakim olduğu gözlenir. Uyku halinin ortadan kaldırılmasına katkı sunar. Yapılacak işlerde konsantrasyonun sağlanmasına yardım eder. Ayrıca kilosundan şikayetçi kişilerin metabolizmasını hızlandırarak fazlalıklarından kurtulmasını sağlar. Özgün aroma çeşitleri ile farklı bir lezzet sunar. Federal Coffee marka 250 gr çekirdek kahve ile eşsiz bir lezzete kavuşabilirsiniz.

Özgün Federal Coffee Co. Guatemala Kahve Avantajları

Özgün Federal Coffee Co. Guatemala Kahve Avantajları

Kahve kullanımının insan sağlığı için önemli faydalar sağladığı görülür. Böylelikle istenen sağlıklı vücut yapısına sahip olmak mümkün olabilir. Federal Coffee marka Guatemala kahve çekirdeği özgün vitamin içeriği ile müşterilere benzersiz avantajlar sunar. Ürün yapısındaki yoğun miktardaki kafein sayesinde uykulu halini yok eder. Vücuda uyarılar göndererek konsantrasyon oluşumunu destekler. Bunun yanı sıra metabolizmayı hızlandırarak vücuttaki fazla kilolardan kurtulmayı destekler. Nemli bitki örtüsünün hakim olduğu bölgelerde yetiştirildiğinden zengin besin değerlerine sahiptir. Özellikle yüksek asidite değerleri sayesinde vücut direncinin yükselmesini sağlar. Farklı aroma türleri sayesinde çeşitli damak tatlarına uygun lezzet seçenekleri sunar. Günün her vakti rahatlıkla tüketilebilir. Vücuda girdiği andan itibaren mükemmel bir zindelik sağlar. Tüm işlerin konsantre bir biçimde yapılmasına yardım eder. Federal Coffee Co. Guatemala ile vücudunuza önemli faydalar kazandırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Federal Coffee Co. Guatemala Kahve Fiyatları

Bütçe Dostu Federal Coffee Co. Guatemala Kahve Fiyatları

Zengin asidite değerlerine sahip içeriği ile göz dolduran Federal Coffee Co. Guatemala çekirdek kahve 250 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün; uluslararası alanda oldukça sevilen Federal Coffee markası aracılığı ile piyasaya sürülür. Federal Coffee markası doğal besin değerlerine sahip ürün yapısı ile göze çarpar. Ürün, çeşitli aromalara sahip yapısı ile her kesimden müşterinin damak tadına harika bir şekilde uyum sağlar. Bunun yanında vücudun düzgün çalışmasını sağlayarak sağlıklı kalmasına destek verir. Federal Coffee çekirdek kahve tüketenler benzersiz faydalar elde eder. Siz de ürünün siparişini hemen vererek bu kişiler arasında yerinizi alabilirsiniz. Federal Coffee Co. Guatemala çekirdek kahve 250 gr yorumları ürünün oldukça beğeni topladığını açık bir şekilde gösterir. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.