3
Astar Boyalar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Filli Boya Seramik Boyası

750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 1 Kg
1 Kg
3.5 Kg

Ürün Bilgileri

Filli Boya Seramik Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özaydoğanlar Yapı Satıcı Ünvanı: ÖZ AYDOĞANLAR İNŞAAT TEKSTİL REKLAMCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0662012722200011 Vergi Kimlik Numarası: 6620127222
    Bu ürün Özaydoğanlar Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün rengi beyaz renk seçeneklerimiz mevcuttur uygulama alanı seramik,plastik,ahşap,metal çok amaçlı bir ürün filli boya garantisi ile

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 3,5 Kg
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Filli Boya Seramik Boyası

İç ve dış dekorasyonlarda tercih edilen seramik boya oldukça kullanışlı bir üründür. Banyo ve mutfak gibi alanlarda tercih edeceğiniz seramiklerin renginden sıkıldıysanız Filli Boya beyaz seramik boyası ürünü ile rengini kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Zevkinizi yansıtmada sizlere kolaylık sağlayan bu ürün hızlı bir şekilde kuruma sağlayarak da avantaj sunar. Ürünün hızlı bir şekilde kuruma sağlayan özelliği tercih edilebilirliğini artırır. Alanınıza kolay ve basit bir şekilde uygulanan ürün dekoratif bir görünüm katar. Metal, plastik, seramik ve ahşap gibi zeminleri ürün sayesinde kolayca boyayabilmeniz mümkündür. Ürünün birçok zemine uygulanabilmesi beğeni toplayan özellikleri arasındadır. Alanınızı olduğundan daha şık ve modern göstermek için beyaz renge sahip olan bu seçeneği gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • İç cephe boyası
  • Parlak görünüm
  • Kolayca boyama imkanı

Dikkat Çeken Filli Boya Beyaz Seramik Boyası Özellikleri

Dikkat Çeken Filli Boya Beyaz Seramik Boyası Özellikleri

Alanınıza renk ve canlılık katan boyalar sıklıkla tercih edilir. Açık renkler aydınlık görünüm verdiği için alanınızı olduğundan daha ferah gösterir. Sağladığı bu ferahlık ve aydınlık görünüm sayesinde gün boyu alan içinde rahat edersiniz. Açık ve parlak renge sahip bir ürün olan Filli Boya seramik boyası; seramik, ahşap ve plastik gibi yüzeylerde rahatlıkla tercih edilebilen bir seçenektir. Ürün zemine ve duvara kolayca uygulanır. 3,5 kg ağırlığa sahiptir. Bu sayede tek bir ürünü geniş bir alana uygulayabilirsiniz. Parlak görünüme sahip olan seramik ürününü bir fırça veya rulo yardımı ile kolayca alanınıza uygulayabilmeniz mümkündür. 1 paketi rahatlıkla 8 m² alana uygulayabilirsiniz. Eğer ürünü 8 m²'lik alanınız için 2 kat sürmeyi tercih ederseniz 2 kutu sizin için oldukça yeterlidir.

Kaliteli Filli Boya Parlak Seramik Boyası Avantajları

Kaliteli Filli Boya Parlak Seramik Boyası Avantajları

Alanınızın güzel ve parlak görünmesini sağlayan Filli Boya markasına ait seramik ürünü sade bir görünüm oluşturmanız için sizlere yardımcı olur. Ürünün sürüm aşamasının kolay olması yanında pratik bir temizliğe de sahiplik eder. Bu sayede sizlere zahmetsiz bir konfor sunar. Nemli bir temiz bez ile boyadığınız alanı hızlı bir şekilde temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Seramikler gözenekli yapılara sahiptir. Bu yapıların tamamen kapanması için özel olarak üretilen seramik boyalarının kullanılması gerekir. Bu kullanım sayesinde dayanıklılık ve verimlilik artar. Bu verimliliği artıracak markanın ürünü sayesinde duvarda daha kalıcı ve güçlü bir etki olur. Filli Boya beyaz seramik boyası yorumlarında ve önerilerinde ürünün alana oldukça parlak bir görünüm kattığı belirtilir. Yapılan bu yorumlardan ve önerilerden yola çıkarak ürün hakkında kararınızı kolayca verebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Filli Boya Beyaz Seramik Boyası Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Filli Boya Beyaz Seramik Boyası Fiyatı

Filli Boya markasına ait olan ürünü her bütçeye uygun fiyatı ile dikkat çeker. Hızlı bir şekilde kuruma özelliğine sahip olan parlak görünümlü beyaz renkli ürün sıklıkla tercih edilen seçeneklerden biridir. Alana sürüldüğü andan itibaren pürüzsüz ve parlak bir dokunuş sağlayan ürün, alanınızı baştan aşağı değiştirir. Ürün iç cephe için özel olarak üretilen parlak, dayanıklı yapısı sayesinde verimliliği artırır. Ürünün içinde hızlı bir şekilde kurumasını sağlayan formülü sayesinde her alanda rahatça tercih edebilirsiniz. Alanınızı, duvarlarınızı ve zemininizi güzelleştirmeyi ve sürüldüğü anda canlı bir görünüm kazandırmayı sağlayan seramik ürün sayesinde mekanların içerisinde daha huzurlu ve mutlu olabilirsiniz. Filli Boya beyaz seramik boyası fiyatı ürünün tüm özellikleri ve kalitesi göz önünde tutularak belirlenir. Ürünü Trendyol aracılığı ile güvenle sipariş edebilirsiniz.