Fitline Köpekler Için Ödül Pres Çiğneme Kemik 2 Adet 15cm

199 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fitline Köpekler Için Ödül Pres Çiğneme Kemik 2 Adet 15cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizim City Petshop Satıcı Ünvanı: BARIŞ SAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520318571
    Bu ürün Bizim City Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fitline, Köpekler için süper Lezzetli Çiğneme Ürünleri dostunuz için vazgeçilmez olacak. Fitline Çiğneme ürünleri, %100 doğal sığır derisinden üretilmiştir. Köpeğinizin doğal kemirme içgüdüsünü tatmin etmenin yanında, dişlerde zamanla oluşan plakların ve diş taşlarının giderilmesinde önemli rol oynayarak genel ağız ve diş sağlığını korumaya önemli oranda yardımcı olur. Doğal yapısı gereği sindirim sistemini rahatlatır. Sıkıca preslenmiş sert yapısı uzun süren zevkli bir tüketim imkanı sağlar. Aynı zamanda eğitim esnasında cezbedici bir ödül olarak kullanabilirsiniz. Yüksek protein ve düşük kalorili bir üründür. Katkı Maddesi, koroyucu, renklendirici, tahıl, gluten barındırmayan sağlıklı içeriği dostunuz için idealdir. Fitline, super delicious chewing products for dogs, will be indispensable for your friend. Fitline chewing products are produced by 100% natural cow hide. This product not only satisfy your dog’s innate eroding instict but also acts an important role to clear up the plates that ocurs in the dog tooth and helps considerably to project general mouth and teeth health. It makes the digestive system relax with its natural structure. Its tough structure that was made strict pressure presents a long time consumption opportunity with pleasure. You can also use the deli bon as a charming reward when you train your dog. The deli bon is a product that includes high protein and low calory. This product is a perfect product with its healty substance that doesn’t contain additives, preservetives, colorant, cereal and gluten. Protein: Max%75 - Min:%55, Nem/Moisture: %15, Yağ/Fat: %2, Ham kül/Ash %3, Lif/Abre %1
Geri Bildirim Ver