Fo Şurup Fo Kokteyl Karamel Şurup

229 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fo Şurup Fo Kokteyl Karamel Şurup

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİVAS BULUT GIDA Satıcı Ünvanı: SİVAS BULUT GIDA TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYAT İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771033439000018 Vergi Kimlik Numarası: 7710334390
    Bu ürün SİVAS BULUT GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fo Kokteyl Karamel Şurupambalaj Şekli : 700 Ml / Cam Şişe / 6 Lı Koli Raf Ömrü : 5 Yıl Kullanım Alanları : Alkollü Ve Alkolsüz Kokteyllerde, Likör Yapımında, Kahvelerde Kremalarda, Krem Şantilerde, Keklerde, Pastalarda , Yenilebilir Buzlarda Ice-Slush`Larda İstenilen Ölçülerde Barlarda, Cafelerde, Restaurantlarda, Otellerde Evlerde Pratik Olarak Kullanılır. Ürün Özellikleri : Karamelin Eşsiz Tadı Ve Rengini Yetenekleri İle Birleştirmek İsteyenler İçin Mükemmel Bir Üründür. Yapay Tatlandırıcı İçermez. Farklı Renklerde Ve Dünyaca Bilinen Lezzetlerde Kokteyller Hazırlayabilirsiniz. Albenili Ve Sağlıklı Ambalajı İle Vitrinlerinize Estetik Bir Görünüm Kazandırır. Aroma Renk Ve Yoğunluk Bakımından Tercih Nedenidir. Diğer Şuruplara Göre Kuru Madde Oranı % 10 Fazla Olmasına Rağmen % 30 Daha Az Tatlıdır.Ağzı Açıldıktan Sonra Kapak Kapalı Olarak Muhafaza Edilirse Son Tüketim Tarihine Kadar Aroma, Renk Ve Yoğunluğunda Herhangi Bir Azalma Olmaz.Ayrıca 2 Ölçü Votka Ve 1 Ölçü Karamel Aromalı Kokteyl Şurubumuz İle Karamel Likörü Yapabilirsiniz.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fo Şurup Fo Kokteyl Karamel Şurup

Birbirinden farklı tatlarda yiyecek ve içecekler hazırlayabilirsiniz. Fo şurup Fo kokteyl karamel şurup %30 oranıyla az bir tatlılığa sahiptir. Karamel tadını sevenlerin sıklıkla tercih ettiği, yapay tatlandırıcı içermeyen bir şuruptur. Alkollü ve alkolsüz kokteyllerde, kahvelerde, kremalarda veya tatlılarda kullanılabilir. Özel ambalajı ve beyaz rengiyle estetik bir görünüme sahiptir. Dünyaca bilinen lezzetleri, karamel tadını kolaylıkla aldığınız şurupla hazırlayabilirsiniz. Aroması ve yoğunluğu bakımından ilgi çekicidir. Pratik bir şekilde kullanılan, uzun raf ömürlü ve ideal boyutlu karamel ve kokteyl şurubudur. Evinizde bulundurabileceğiniz gibi ürünü otel, kafe, restoran gibi alanlarda muhafaza edebilirsiniz. Özel tariflerle karamel tadı veren kokteyller hazırlayabilir, sevdiklerinize ve kendinize çeşitli sunumlar yapabilirsiniz. Dünya lezzetlerini karamel tadıyla buluşturabilirsiniz. Sağlıklı ambalajıyla şurubu uzun süre saklayabilirsiniz.

  • İdeal şeker oranı
  • Doğal formül
  • Uzun raf ömrü

Karamel Tadı Veren Kokteyl Şurubu Özellikleri

Karamel Tadı Veren Kokteyl Şurubu Özellikleri

Farklı dünya lezzetlerine uygun kokteyller hazırlayabilirsiniz. Fo karamel şurup 5 yıllık raf ömrüne sahiptir ve yapay tatlandırıcı içermez. Karamel tadı veren %30’luk az oranlı tatlılıkta lezzetli bir şuruptur. Alkollü veya alkolsüz kokteyl hazırlamayı kolaylaştıran ürün beyaz renklidir. 700 ml boyutundaki cam şişesi içerisinde şık bir görünümü vardır. Kahve, krema, kokteyl, krem şanti, kek, pasta ve yenilebilir buz için uygundur. Bar, kafe, restoran ve evde bulundurulabilen lezzetli ürün kokteyl hazırlamasını kolaylaştıran ve rengiyle ilgi çeken bir tattır. Tatlılık oranı azdır ve ambalajı tamamen sağlıklıdır. Formülündeki karamel tadının yoğunluğundan hoşnut kalabilirsiniz. Uzun raf ömrünü doğru muhafaza ederek koruyabilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerinizi bu aromayla eşleştirebilirsiniz. Dilediğiniz miktarda ürünü kullanabilir, karamel miktarını ayarlayabilirsiniz. Çeşitli renkteki özel kokteyl tariflerinize karamel katarak lezzetlerini bütünleştirebilirsiniz.

Lezzetli Karamel Şurubu Kullanımı ve Avantajları

Lezzetli Karamel Şurubu Kullanımı ve Avantajları

Fo kokteyl şurubu yiyecek ve içeceklerinize karamel tadı verir. Rengi ve yoğunluğu ile ilgi çekici şurubu kokteyllerinizin haricinde kahvelerde, kremalarda, pasta ve keklerde çeşitli şekilde kullanabilirsiniz. Evinizde, restoranda, kafelerde bulundurabilen pratik bir lezzettir. Doğru muhafaza edildiği takdirde ilk günkü tadını koruyabilirsiniz. Beyaz renkli şurup yapay tatlandırıcı içermez ve sağlıklı tatlılık oranı ile yemek düzeninize uyum sağlar. Karamel tadının yoğunluğu ile beraber aromatik kokusu da bulunan ürün özel tariflerinize farklı bir boyut kazandırır. Dünya mutfağını bu şurup sayesinde öğrenebilirsiniz. Tariflerinize bu şuruptan istediğiniz ölçüde karamel ekleyebilirsiniz. Sevdiklerinizin hoşuna giden sunumları bu lezzetle güzelleştirebilirsiniz. Cam şişesi içerisinde uzun raf ömrüne sahiptir. Ürünün kapağını kullanım sonrasında kapalı tutmanız önerilir. Lezzetli kokteyller ve farklı yiyecekler hazırlamak istiyorsanız bu formülden faydalanabilirsiniz. Karamel tadını vazgeçilmez tatlarla buluşturabilirsiniz.

Fo Şurup Fo Kokteyl Karamel Şurup Fiyat ve Kampanyaları

Fo Şurup Fo Kokteyl Karamel Şurup Fiyat ve Kampanyaları

Karamel tadını sevenler, dünya mutfağına dair bilinen kokteyl çeşitlerini hazırlayabilir. Kek, pasta, kahve gibi yiyecek ve içeceklere farklı bir aroma katmak için bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Bu formülü kullanabileceğiniz tarif önerilerini inceleyebilir, özel içeceklerinizi karamel tadıyla güzelleştirebilirsiniz. Ürünün özelliklerine ve yorumlarına göz atabilirsiniz. Uzun raf ömürlü şurubu kapağı kapalı bir şekilde 5 yıl boyunca tadında değişiklik olmadan kullanabilirsiniz. Sağlıklı ambalajı ve ideal boyutlu cam kapağı ile karamel tadını muhafaza edebilirsiniz. Barlarda, restoranlarda ve kafelerde tattığınız yoğun karamel lezzetini evinizin mutfağına hızlıca taşıyabilirsiniz. Sevdiklerinize hoş sunumlar yapabilir, çeşitli renkteki kokteylleri afiyetle içebilirsiniz. Fo şurup Fo kokteyl karamel şurup fiyat bakımından da bütçe dostudur. Yapay tatlandırıcı içermeyen sağlıklı bir karamel tadını yiyecek ve içeceklerinize ekleyebilirsiniz. Trendyol ile ürünün avantajlarından yararlanabilir, kampanyalı fiyatlara erişebilirsiniz.