Gano Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve 90 gr (30x3gr )

384 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gano Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve 90 gr (30x3gr )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köylü Beyi Satıcı Ünvanı: VELİ OK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6360516663
    Bu ürün Köylü Beyi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Classic coffee ganoderma mantarlı kahve 90 gr (30x3g) ÜRÜN ORİJİNAL VE FATURALIDIR.
  • GANOCAFÉ CLASSIC GANOCAFÉ CLASSIC, Ganoderma Lucidum özü ile kahveden harmanlanan hazır bir siyah kahvedir. GANOCAFÉ CLASSIC, aroma ve tat olarak klasik özellikteki bir kahve ürünüdür. Klasik tat için doğru harman...

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Paket
  • Çeşit 2'si 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver

Gano Soap Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve 90 gr (30x3 gr)

Gano Soap Classic Coffee derma mantarlı kahve 90 gr (30x3 gr), müşteriler tarafından özellikle sağlık açısından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Normal kahve çekirdeklerinin içerisine kurutulmuş Reishi mantarı eklenerek üretilir. Günlük tüketilen içeceklerin yerine tüketebileceğiniz kahvedir. Hem lezzetli hem de pek çok açıdan insan sağlığına yarar sağladığı tespit edilen bir kahve çeşididir. Normal kahveden farkı olmayan Gano mantarlı kahve, şekerli ya da şekersiz olarak tüketilebilir. Zayıflama ya da sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen bu ürün, tadı ve sağladığı yararlar açısından oldukça fazla tercih edilen bir içecektir. Bu ürünü kış ayında sıcak tüketilirken yaz ayında ise damak zevkine göre soğuk tüketilebilir. Siz de günün yorgunluğu ve stresini atmak için bu kahveyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Yumuşak içim
  • Lezzetli tat
  • Sağlığa yararlı içerik

Lezzetli Güne Soap Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve

Lezzetli Güne Soap Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve

Faydası saymakla bitmeyen Gano Cafe Classic Reishi mantarlı kahve içeriğinde tamamen sağlıklı ve organik maddeler bulundurur. Yaş olarak toplanan Reishi bir diğer adı ile derma mantarları kurutulup siyah hale geldikten sonra klasik kahve çekirdekleri birleştirilerek öğütülür. Güne kahve ile başlama alışkanlığına sahipseniz bu ürünü kullanabilirsiniz. Birçok alanda tercih edilen bu kahve, diyet listelerinde de zayıflamak için yerini korur. Zayıflamayı ise metabolizmayı hızlandırarak ya de tokluk hissi vererek gerçekleştirir. Bu ürün içeriğinde bulunan mantar karışımı sayesinde vücutta fazlalık olan toksinlerin atılmasına da yardımcı olur. Zayıflamanın yanı sıra bu kahve sayesinde bağışıklık sistemini güçlenerek hastalıklara karşı vücut direnci sağlar. Siz de dinç olmak için güne bu kahve ile başlayabilirsiniz. Dilerseniz çalışma zamanlarında da Reishi mantarlı kahve içerek ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi kendinize sağlayabilirsiniz.

Damak Tadınıza Hitap Eden Soap Classic Derma Mantarlı Kahve

Damak Tadınıza Hitap Eden Soap Classic Derma Mantarlı Kahve

Derma mantarlı Gano kahve sağlık açısından faydalıdır. Bunun yanı sıra tadı ile de damak zevkinize hitap etmeyi başarır. Bu kahve gün içinde tüketildiğinde enerjiyi yükselterek depresif ruh halinden arındırma özelliği ile de sıklıkla tercih edilir. Zayıflama açısından içerisinde bulunan özler sayesinde vücuttaki besin yakma hızını artırır ve toksinleri vücuttan uzaklaştırır. Kafein yaşam enerjisini çoğalttığı için hareket kabiliyetini de artırır. Bu özellikte size zayıflama konusunda yardımcı olur. Bu kahveyi kullanım amacına göre farklı alanlarda tüketebilirsiniz. Eğer diyet yapıyorsanız diyetisyeninin yönlendirmesi ile günlük tüketimi ayarlayabilirsiniz. Ürünü tercih etmeden önce içerik bilgilerini gözden geçirdikten sonra herhangi bir rahatsızlığınız ya da alerjiniz yoksa gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Gano Soap Classic Coffee derma mantarlı kahve 90 gr (30x3 gr) yorumlarından yardım alabilirsiniz.

Gano Soap Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve 90 gr Fiyatı

Gano Soap Classic Coffee Derma Mantarlı Kahve 90 gr Fiyatı

Tercih ettiğiniz ürünün özellikleri kadar fiyatını da araştırmak önemlidir. Gano Soap Classic Coffee Derma mantarlı kahve 90 gr (30x3) fiyatı paket gramajına göre farklılık gösterir. İçerisinde tek içimlik paketler halinde satılan bu ürün, sabah akşam içmek için uygundur. Formülü basit olmakla beraber toz olan kahveyi fincana döktükten sonra sıcak su eklemek yeterlidir. Aynı zamanda paketin üzerinde belirtilen su ya da süt miktarına uyarak bir karışım elde edip tüketebilirsiniz. Aroma ve tat olarak klasik olan kahve özelliğinde bir üründür. Yaz aylarında bu kahve ile damak zevkinize uygun soğuk içecek yapabilirsiniz. Yine tüm günün yorgunluğunu atmak için sıcak olarak hazırlayıp içebilirsiniz. Düzenli kullanımlarda bu ürünün pek çok faydasını görmek mümkündür. Siz de Trendyol’dan Gano Derma classic coffee ürününü inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.