Genel Markalar Hyundai Accent 1.6 112 Bg (84 Kw) 08-12 Ön Teker Porya Bilyası VH00968

577,53 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hyundai Accent 1.6 112 Bg (84 Kw) 08-12 Ön Teker Porya Bilyası VH00968

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SonParca Satıcı Ünvanı: CANER AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1200452048
    Bu ürün SonParca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai Accent 1.6 112 Bg (84 Kw) 08-12 Ön Teker Porya Bilyası VH00968 Araç Uyumluluğu: HYUNDAİ HYUNDAİ 1.6 112 BG (84 KW) 2008-2009-2010-2011-2012 Marka Bilgisi: SKF Üretici Numarası: ST011490VH00968 Stok Kodu: BR1001ST011490VH00968 Ambalaj: Adet Şase Kontrolü ve Parça Onayı: Aracınızın şase numarası ile ürün uyumluluğunu kontrol etmek, yanlış ürün satın alma riskini ve işinizin aksamasını minimize eder. Ürünün aracınıza ait olup olamadığı konusunda aklınızda bir soru işareti olması durumunda şase numaranız ile birlikte mağazamız ile iletişime geçip gerekli bilgilendirmeleri alabilirsiniz. Şase numaranız, aracınıza ait 17 haneden oluşan numaradır ve genellikle araç ruhsatınızda, ön camınızın alt köşesinde veya motor bölmenizde bulunur. Unutmayın, doğru parçayı seçmek, aracınızın performansını ve güvenliğini doğrudan etkiler. Kurulum: Ürün montajı hakkında genel bilgilendirme: Ürün montajları sadece yetkili ve deneyimli personel tarafından gerçekleştirilmelidir.
  • Montajdan kaynaklı hasarlar garanti kapsamına girmemektedir.
  • Teslimat ve İade: Ürününüzü teslim aldıktan sonra, iade işlemleri için dikkat edilmesi gerekenler: Lütfen dikkat: Açılmış sıvı, yağ, sprey, temizlik ve bakım ürünleri ile montaj yapılıp sökülmüş elektrik aksamına sahip ürünlerin iadesi kabuledilmemektedir.
  • Ürünü iade etme niyetindeyseniz, ürünün orijinal ambalajında, kullanılmamış ve hasar görmemiş olması gerekmektedir.
  • Montajdan kaynaklı hasar hasarlar garanti kapsamına girmediği gibi ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.
  • İade süreci ile ilgili detaylı bilgi için müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.
  • Önemli Uyarı: Otomobil yedek parça montajı, potansiyel olarak ciddi güvenlik riskleri barındırabilir
  • dolayısıyla bu işlemin, sadece yetkili ve deneyimli personel tarafından gerçekleştirilmesi şiddetle önerilir. Yedek parça montajı, otomobilin kritik işlevselliğini doğrudan etkileyebilecek bir süreçtir ve bu nedenle sadece yetkili ve deneyimli personel tarafından gerçekleştirilmelidir. Yanlış monte edilen bir parça, aracın performansını olumsuz yönde etkileyebilir ve potansiyel olarak tehlikeli durumlar oluşturabilir. Eğer yedek parça değişimi konusunda deneyimsizseniz, bu işlemi bir profesyonel tarafından yardım almanızı tavsiye ediyoruz. Yetkili servisler ve profesyonel mekanik atölyeler, bu parçaların doğru bir şekilde monte edilmesini sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Hyundai Accent
Geri Bildirim Ver