Genel Markalar Soya Fasulyesi 1 Kg Gdo Suz

99,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Soya Fasulyesi 1 Kg Gdo Suz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Astera Bitkisel Satıcı Ünvanı: MEF BİLİŞİM E-TİCARET PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614138743500001 Vergi Kimlik Numarası: 6141387435
    Bu ürün Astera Bitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok kaliteli gdo suz ilaçsız natürel ürün
Geri Bildirim Ver

Doğal Soya Fasulyesi 1 kg GDO’suz

Sağlığa birçok faydası olduğu düşünülen soya fasulyesi oldukça sık tüketilen faydalı ve lezzetli bir baklagil türüdür. Doğal soya fasulyesi 1 kg GDO'suz paketi sayesinde siz de bu ürünün besleyici özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Diyabet gibi zararlı ve tehlikeli rahatsızlıklarla savaşmanıza yardımcı olabilen bu ürün, içerisinde aynı zamanda pek çok farklı vitamin bulunur. A, K, E, B2 ve B1 gibi vitaminlere sahip olan baklagil, sizi ve sevdiklerinizi besler. Kalsiyum, magnezyum, potasyum ve çinko gibi mineralleri içerisinde bulunduran bu ürün, kemiklerinizin güçlenmesini sağlayabilir. Ev yemeklerinden çeşitli salata çeşitlerine kadar kullanılabilen bir yapısı vardır. İçerisinde bolca protein, mineral ve vitamin çeşitleri bulunduran bu ürün sayesinde siz de lezzetli ve besleyici yemekler hazırlayabilirsiniz.

  • Bol proteinli besleyici yapı
  • Mineral ve vitamin yüklü
  • Doğal GDO’suz üretim

Lezzetli Yapısıyla Organik Soya Fasulyesi 1 kg

Lezzetli Yapısıyla Organik Soya Fasulyesi 1 kg

GDO’suz soya fasulyesi üretimi sırasında sağlığınız için zararlı olabilecek maddeler ve ilaçlar kullanılmaz. Doğal şekilde yetiştirilen bu besleyici ürünü sevdiklerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. Kolesterolden diyabete pek çok faydası olduğu düşünülen ürünün içerisinde aynı zamanda farklı minerallerin de olduğu bilinir. Soya fasulyesi 1 kg paketi sayesinde taze saklanırken uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Çeşitli yeşillikler ile beraber kullanarak sağlıklı salatalar yapabilir ve hafif tarifler ile sindirim sisteminizi rahatlatabilirsiniz. Kemik sağlığı için oldukça önemli bir mineral olan magnezyum soya fasulyesi içerisinde bol miktarda bulunduğundan ürün gelişim evresindeki çocukların tüketimi için de uygun bir seçenek olabilir. Kullanımı oldukça pratik olan bu baklagili pişirme, haşlama işleminden geçirmeden belirli bir süre suda bekletmeniz mantıklı olabilir. Soya fasulyesi kullanarak siz de lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Besleyici İçeriğiyle Soya Fasulyesi 1 kg Özellikleri

Besleyici İçeriğiyle Soya Fasulyesi 1 kg Özellikleri

Sağlığa zararlı ilaçlar kullanılmadan üretilen baklagiller sağlığınız için oldukça faydalı olabilir. Doğal soya fasulyesi üretimi sırasında size zarar verebilecek endüstriyel ilaçlar kullanılmaz. GDO’suz şekilde üretilen bu baklagili kullanarak siz de lezzetli yemekler hazırlayabilir ve yemeklerinizi içiniz rahat şekilde servis edebilirsiniz. Oldukça taze olan bu baklagille yaptığınız yemeklerde ürünün doğallığını ve lezzetini siz de fark edebilirsiniz. Sıcak yemeklerde ve sağlıklı salatalarda kullanabileceğiniz üründen pek çok tarifte yararlanabilirsiniz. Ürünün aynı zamanda kolesterol düşürmek konusunda işe yaradığı söylenebilir. Siz de düzenli tüketim ile kalp sağlığınız ve kemikleriniz üzerindeki olumlu değişimi görebilirsiniz. Oldukça faydalı bir besin olan soya fasulyesi aynı zamanda damar içi yağlanmaları azaltmak için de kullanılabilir. Siz de sağlığınıza pek çok faydası bulunan bu üründen faydalanabilir ve lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.

Kaliteli Soya Fasulyesi 1 kg GDO'suz Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli Soya Fasulyesi 1 kg GDO'suz Fiyatı ve Yorumları

Doğal soya fasulyesi 1 kg GDO'suz fiyat belirlemesi sırasında ürünün doğal şekilde üretilmesi gibi önemli özellikler dikkate alınır. GDO gibi hormonları ve olumsuz etkileyebilecek materyaller kullanılmadan organik şekilde üretilen bu gıdayı rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ürün, yüksek kalsiyum ve magnezyum değerlerine sahiptir. Bu sayede kemik sağlığının gelişimi için oldukça önemli bir maddedir. A, K ve E vitaminlerini de bolca bulundurduğundan günlük vitamin ihtiyacınızı karşılamak için bu üründen tüketebilirsiniz. Soya fasulyesi aynı zamanda menopoz döneminde yaşanan sorunları ve zorlanmaları azaltmak için de kullanılabilir. Pek çok lezzetli tarif hazırlamak için kullanabileceğiniz ürünü püre haline getirerek hamburger köftesi gibi etli tarifler içerisinde de kullanabilirsiniz. Zeytinyağı ile beraber kullanabileceğiniz soya fasulyesi ile salatalar yapabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Doğal soya fasulyesi 1 kg GDO'suz yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. 1 kg’lık paketi ile uzun süre kullanabileceğiniz soya fasulyesine Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz.