Geyiklitepe Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 750 Ml Cam Şişe

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Geyiklitepe Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 750 Ml Cam Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Çanakkale geyikli bölgesinin mahsulüdür. %100 Doğal Erken Hasat Soğuk sıkım Naturel Sızma Zeytinyağıdır. ?#Çanakkale geyikli bölgesinin mahsulüdür. %100 Doğal hakiki zeytinyağıdır. Erken hasat
  • Meyvemsi tadı, baskın aroması, taze kokusuyla erken hasat natürel sızma zeytinyağı
  • ekim’den itibaren kasım ayının diğer yarısına kadar olan süreçte elle toplanarak, henüz olgunlaşmamış en düşük oksidasyon oranına sahip yeşil zeytinlerden elde edilir. #Yağlarımız 0.7 asit oranındadır, * Kahvaltı ve salatalarınıza eşsiz lezzet katacak olan doğal zeytinyağımızı tüm yemeklerde kullanabilirsiniz. 20 derecenin altında soğuk sıkım yöntemi ile iki fazlı son teknolojik makineler ile üretildiğinden sağlık için yararlı vitaminler ve fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur. Natürel sızma zeytinyağı diyet programlarında mutlaka kullanılması önerilmektedir. Çünkü bağırsakları çalıştırmada etkilidir. Natürel zeytinyağı faydaları içinde bulunan oleik asit sayesinde en kolay hazmedilen yağ özelliği taşımaktadır. Natürel zeytinyağı faydaları idrar yollarındaki iltihapların ve safra kesesindeki rahatsızlıkların giderilmesinde etkin olarak kullanılmaktadır. Natürel sızma zeytinyağı ile gargara yapılması durumunda dişlerin beyaz kalmasında fayda sağlar. Kırılgan tırnaklarınız için naturel zeytinyağı faydaları olarak önerilmektedir. Tırnakları hem güçlendirir hem de güzel görünmesine katkı sağlar. Natürel sızma Zeytinyağın da linoleik asit bulunmaktadır. Bu sayede anne sütünden kesilmiş olan bebeklerin beslenmesinde etkilidir. Yağsız inek sütü içine birkaç damla zeytinyağı koyarsanız doğal besin işlevi olarak görev yapar. Natürel sızma zeytinyağının tansiyon düşürücü etkisi vardır. Ayrıca zeytin ağacının yaprağı ile tansiyon düşürücü ilaçlar yapılmakta ve hastalara sunulmaktadır. Hücre yenilenmesinde Natürel sızma zeytinyağının faydaları vardır. Safra taşı riskini azaltır. Natürel sızma zeytinyağı faydaları içindeki klor sayesinde de böbreğin daha iyi çalışmasına yardımcı olmaktadır. Natürel sızma zeytinyağı faydaları beyin damarlarının sağlığına da olumlu yönde etki etmektedir. tedavisinde etkilidir. Kireçlenmeyi önlemede Natürel sızma zeytinyağının faydaları etkin bir rol oynar. ağrınız var ise natürel sızma zeytinyağı ile kuru defne yaprağını karıştırmanız ve macunlaştırdıktan sonra ağıran bölgeye bolca sürmeniz gerekmektedir. Bu sayede ağrılarınız azalacaktır. Deri yırtılması ya da bir kesik söz konusu ise natürel sızma zeytinyağı ile arı balmumu, doğranmış soğan ve kuyruk yağını karıştırıp merhem haline getirebilirsiniz NOT
  • Zeytinyağımız Tarım bakanlığı ve İzmir ihracatçılar birliği onaylı olup bunların yanı sıra HELAL belgemizde bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver