Gimdog Köpek Çiş Eğitim Pedi Lavanta Kokulu 60x60 Cm 20 Adet

324 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimdog Köpek Çiş Eğitim Pedi Lavanta Kokulu 60x60 Cm 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAK PET Satıcı Ünvanı: KAAN AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0330374889
    Bu ürün MAK PET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GimDog Çiş Pedi Lavantalı 60x60cm 20 Adet ? Dışarı çıkamayan, aşı programı tamamlanmamış yavrular, hastalar ve küçük boy köpekler için, seyyar tuvalet kabı ile birlikte veya ayrı olarak tuvalet eğitiminde kullanılabilen, kokusuz, köpek tuvalet alıştırma pedi. ? Zemine serilerek ya da köpek tuvaletinde kullanılabilen, ekstra emici polimerlere sahip lavanta kokulu köpek çiş (eğitim) pedidir. GimDog Çiş Pedi Lavantalı Özellikleri Tuvalet eğitim pedi 60 x 60 cm ebatlarındadır. İçerisinde 20 adet bulunmaktadır. Yüksek emiş gücüne sahiptir, sıvıyı hızla emer. Tuvalet eğitim pedi kötü kokuları absorbe ederek evinizin temiz kalmasına yardımcı olur. Köpek çiş pedi yüksek emiş gücüne sahip polimerden üretilmiştir. Sıvıyı emerek jel haline getirir ve sızıntıyı önler. GimDog Çiş Pedi Lavantalı Kullanım Talimatı ? Gimdog yavru köpek çiş damlasından birkaç damla çiş pedinin üzerine damlatın, köpeğinizi besledikten sonra pedin üzerine getirerek idrarını yapana kadar pedin üzerinde kalmasını sağlayın. ? Daha sonra ona bir ödül vererek doğru alışkanlığı edindiğini anlamasını sağlayabilirsiniz. ? Ekstra emici polimerlere sahip Lavantalı Çiş Pedi hasta ve idrarını tutamayan köpekler ile veteriner kliniklerindeki kısa konaklamalar için de uygundur. Öneri : Daha iyi sonuç alınabilmesi için tuvalet eğitim spreyi ile birlikte kullanılması tavsiye edilmektedir. Genel Bilgi
  • ? Atıklar için yerel atık mevzuatına uyunuz.
Geri Bildirim Ver

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi ile Tuvalet Eğitimi

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm 7509 köpeklere çiş eğitimi verilmesinde kullanılan faydalı bir üründür. Köpeklere çiş eğitimi verilirken eğitim pedinin kullanılması önerilir. Bu sayede eğitim sürecinde kedinin farklı yerlere tuvaletinin yapmasının önüne geçilmiş olur. Tuvalet eğitiminde köpeklere özel evin içerisinde güvenli bir bölge ayarlanmalıdır. Daha sonrasında bu güvenli bölgenin tamamına çiş eğitim pedi koyulur ve oluşabilecek kazalarda evin kirlenmesi engellenmiş olur. Küçük ırk köpeklerinin dışarıya tuvaletlerini yapmaları bir hayli zor bir durum haline gelebilir. Bu nedenle de süper emici güce sahip olan Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm kullanılması önerilir. Kedilerin eğitim pedini kullanmaları oldukça rahat ve pratiktir.

  • Kullanımı Kolay
  • Tuvalet Eğitiminde Kesin Çözüm
  • Uygun Fiyatlı

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi ile Tuvalet Eğitimi Vermek

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm yorumları incelendiğinde köpeklerine tuvalet eğitimi verenlerin fayda gördüklerini söylemek mümkün. İlk kez köpek sahibi olan kişiler, köpeklerinin nasıl ve nerde tuvaletlerini yaptıklarını merak ederler. Özellikle, yavru köpeklere tuvalet eğitimi çok daha kolay bir şekilde verilebilir. Köpekler bu süreçten sonra tuvalet alışkanlıklarına uyum sağlayacakları için, hep aynı şekilde tuvalet seçeneği tercih edilecektir. Köpeklerin hafızaları oldukça kuvvetlidir ve bu nedenle tuvalet eğitiminde öğretilenler çok hızlı bir şekilde kavrarlar. Çiş eğitim pedi kullanarak verilen eğitimler, köpeklere tuvalet alışkanlığı kazandırmak için etkili olur. Köpeğinize tuvalet eğitimi verirken sabırlı davranmak, çiş eğitim pedini doğru bir şekilde kullanmak ve sürekli sevgi göstermek son derece önemlidir. Köpekler bu zorlayabilen eğitim sürecinde sahiplerinin devamlı yanlarında olmalarını isterler.

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi Kullanımı

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm kullanımı kolay olan bir üründür ve tuvalet eğitimlerinde önemli fayda sağlar. Çiş eğitim pedi sayesinde tuvalet alışkanlığı kazanan köpek, herhangi bir hastalık dışında tuvaletini asla başka bir yere yapmayacaktır. Yavru köpeklere tuvalet eğitimi verirken doğru kafesin ve çiş eğitim pedinin alındığından emin olunmalıdır. Tuvalet eğitiminde tercih edilen kafes tamamen kapalı olursa, köpekte huzursuzluk yaratacaktır. Bunun yerine üstü açık olan bir kafese çiş eğitim pedi düzgün bir şekilde yerleştirilmelidir. Kafesin içerisinde çiş eğitim pedinin yanı sıra köpeğinizin oyuncaklarını da koyarak orayı eğlenceli bir hale getirmeniz gerekir. Böylece köpeğinizi kontrol etmediğiniz zamanlarda köpeğiniz kendini oyalayacak aktiviteler bulacaktır. Kafes ve eğitim pedi boyutunu kesinlikle köpeğinizin boyutlarına uygun olarak seçmelisiniz. Aksi takdirde alınan eğitim pedi işe yaramayacaktır.

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm 7509 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm özellikleri ile oldukça dikkat çeken bir üründür. Eğitim pedinin altında bulunan astar sayesinde sıvının herhangi bir şekilde dışarıya sızması önlenir. Tamamen hijyenik olan çiş eğitim pedi, köpeklerin sağlığını herhangi bir şekilde olumsuz olarak etkilemez. Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm kampanya fiyatı ile ürünü satın almak isteyenleri oldukça mutlu etti. İnsanlar köpeklerine çiş eğitim pedi alırken aynı zamanda bütçelerini de korumaktadırlar. Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm fiyatları sık sık incelenerek uygun fiyatlı seçenekler araştırılmaktadır. Köpeğine çiş eğitimi verirken her adımın kusursuz olmasını isteyenler çiş eğitim pedini tercih ediyorlar. Gimdog Lavanta Kokulu Çiş Eğitim Pedi 60x60cm satın al butonuna Trendyol’a tıklayarak uygun fiyata bu ürünün sahibi olabilirsiniz.