Guess Kadın Giully Convertible Xbody Flap Kadın Omuz Çantası Hwqa8748210

7.304,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: Standart
Standart

Ürün Bilgileri

Guess Kadın Giully Convertible Xbody Flap Kadın Omuz Çantası Hwqa8748210

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wejaar Satıcı Ünvanı: ADİL TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008003406300015 Vergi Kimlik Numarası: 0080034063
    Bu ürün Wejaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Poliüretan malzeme%100 Polyester astarÖlçüler 30 x 17 x 6 cmKuru ve yumuşak bir bezle silerek temizleyinKapitone suni deri gövdeManyetik çıtçıtlı kapak,Fermuarlı ve fermuarsız iç ceplerÜçgen Guess logo detayıŞık detaylarıyla öne çıkan Guess Giully Convertible Xbody Flap Kadın Omuz ÇantasıGuess Giully Convertible Xbody Flap Omuz Çantası, şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkıyor. %100 poliüretan malzeme ve polyester astar ile üretilen bu çanta, yüksek kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ölçüleri 30 x 17 x 6 cm olan bu çanta, ideal boyutuyla tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.Kapitone suni deri gövde, manyetik çıtçıtlı kapak ve fermuarlı ve fermuarsız iç cepler gibi detaylar, ürünü fonksiyonel ve şık hale getirir. Bu çanta, üçgen Guess logo detayı ile tamamlanır ve size sofistike bir görünüm sunar.Çanta, omuz askısı ile kullanılabileceği gibi, çıkarılabilir omuz askısı sayesinde crossbody çanta olarak da kullanılabilir. Bu çanta, kuru ve yumuşak bir bezle silerek temizlenebilir.Eğer şık ve kullanışlı bir omuz çantası arıyorsanız, Guess Giully Convertible Xbody Flap Omuz Çantası tam size göre. Bu çantayı satın alarak, tarzınızı ve fonksiyonelliğinizi bir arada sunabilirsiniz. Hemen sipariş verin ve sofistike bir görünüme sahip olun!eçanta'yı tercih ederek orijinal ürünler satın alabilirsiniz. eçanta güvenli bir alışveriş deneyimi sunar ve tüm ürünlerin orijinal olduğunu garanti eder. Ayrıca, siparişleriniz hızlı ve güvenli bir şekilde kargolanır. eçanta, sizlere en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver