GÜL TEMİZLİK Teleskopik Mikrofiber Mop

280 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GÜL TEMİZLİK Teleskopik Mikrofiber Mop

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BySevil Satıcı Ünvanı: SEVİL GÜRZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6458216123800001 Vergi Kimlik Numarası: 4490460332
    Bu ürün BySevil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sadece su ile yerleri, duvarları ve fayansları mükemmel temizler. Teleskopik sapı ve oynar başlığı ile ulaşılması zor yerleri kısa sürede temizler. Hem ıslak hemde kuru olarak kullanılabilir. Dalga izi bırakmadan derinlemesine temizler. Mandallı mekanizması saysinde mikrofiber mop rahat kullanım sağlar. Dilediğiniz bezi takarak cam, duvar temizliği gibi her türlü temizlikte kullanma imkanı sağlar Sağlam yapısı ile uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Mop Bez: 13 cm Genişlik X 36 cm Uzunluk Tutma Sapı: Açık Uzunluk 131 cm,Kapalı Uzunluk 88 cm Paket İçeriği:1 Adet Mop ve 2 Adet Mikrofiber Bez

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sap
Geri Bildirim Ver

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Moop

Gül temizlik Bysevil teleskopik mikrofiber mop kolay kullanım sağladığından birçok kişinin severek kullanabileceği bir yapıya sahiptir. Özellikle evlerin ve iş yerlerinin rutin aktivitesi haline gelen temizlik sağlık açısından da önemlidir. Yaşanılan ortamların temizlendiği materyallerin kaliteli ve temizliğe elverişli olması maddi anlamda avantaj sağlarken manevi anlamda da sağlığa tehdit oluşturacak sakıncalı durumların önüne geçmektedir.

 
  • Teleskopik sap ve oynar başlık
  • 1 adet mop ve 2 adet mikrofiber bez gönderimi
  • Hem kuru hem de ıslak kullanıma uygun

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Mop Özellikleri

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Mop Özellikleri

Gül temizlik Bysevil teleskopik mikrofiber mop özellikleri arasında en belirgin olanı oynar başlığa sahip olmasıdır. Sırt ya da bel gibi sağlık problemleri olan kişiler temizlik yaparken çok fazla zorlanmaktadır. Bunun nedeni temizlik malzemelerinin ulaşamadığı yerlere ulaşmak için ekstra zahmet göstermeleridir. Oynar başlığa sahip olduğundan ulaşılamayan yerlere kolaylıkla ulaşılabilecek ve çok fazla zahmet göstermenize gerek kalmayacaktır. Yedek bezi yanında gönderildiğinden ekstra masraf yapıp mop bezi almanıza gerek kalmayacak ve maddi anlamda da size bir külfet oluşturmayacaktır. Bezler mikrofiber özelliği taşıdığından oldukça sağlıklı bir kullanım oluşturacaktır. Bu ürünü gönül rahatlığıyla kuru ve ıslak hali ile kullanabilirsiniz. Yerleri, duvarları ve fayansları oldukça iyi temizleyecektir. Yapılan temizlikte dalga izlerinin kalmaması özellikle beklenen sonuçlardan biridir. Bu mop ile öyle bir durumla karşılaşmayacak oldukça güzel bir temizlik yapabileceksiniz. Bu mop bezi 13 cm genişliğe ve 36 cm uzunluğa sahiptir ayrıca tutma sapının kapalı uzunluğu 88 cm, açık uzunluğu 131 cm’dir.

 

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Mop Kullanımı ve Yorumları

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Mop Kullanımı ve Yorumları

Derinlemesine temizlik yapabileceğiniz bu mop işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak ve sağlığınızı riske atmayacaktır. Gül temizlik teleskopik mikrofiber mop oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Rahat bir tutuş sağladığından yaptığınız temizlikte çok fazla yorumlayacaksınız. Köşe, dip ya da erişilmesi zor olan yerlere oynar başlığı avantajı ile kolaylıkla ulaşabilecek yaptığınız temizlikten memnun kalabileceksiniz. Mikrofiber bezlerinizi kirlendiğinde yıkayabilir, hasar görmesi hâlinde bir diğerini takabilirsiniz. Mandallı mekanizmaya sahip oluşu size temizlikte ekstra kolaylık sağlayacaktır. Gül temizlik Bysevil teleskopik mikrofiber mop yorumları incelenebilir niteliktedir ve ürünü kullanan kişilerin tecrübelerini bu sayede öğrenebilirsiniz. Kullanımı ve temizliği oldukça kolay olan bu ürünü almanız büyük ölçüde işinize yarayacaktır. Bir temizlik malzemesinde aradığınız tüm niteliklere sahiptir. Yerler gibi hassasiyet içeren noktaların silindiği materyallerin iyi toz toplaması ve bakteriyi yaymaması aranan özellikler arasındadır. Bu tür durumlar için özellikle temizliği yapacağınız malzemeleri seçerken dikkat etmenizde fayda vardır.

 

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Mop Fiyatı

Gül Temizlik Teleskopik Mikrofiber Mop Fiyatı

Uygun fiyatlı ve fonksiyonel olan temizlik materyalleri kullanmak avantajlı olmaktadır. Bu yüzden temizlikte etkili ürünlere sahip olmak istiyorsanız bu ürünü denemelisiniz. Tam bir fiyat performans ürünü olan mop denenmeye değerdir. Hem uygun fiyatlı oluşu hem de rahat bir kullanıma sahip olduğundan çokça tercih edilen ürünlerdendir. Temizlik malzemeleri günlük hayatın en vazgeçilmez ve en temel öğelerindendir. Avantajlı fırsatlarla alıp ev ve işyeri temizliğinde kullanacağınız ürünü temin edip yararlanabilirsiniz. Alacağınız ürünün dayanıklı olması ve uzun süreli kullanım sağlaması da oldukça önemli olan hususlar arasındadır. Sürekli hasar gören ya da çabuk kırılabilen ürünler maddi olarak size fayda sağlamayacaktır. Gül temizlik Bysevil teleskopik mikrofiber mop fiyatı detayları ile Trendyol’da yer almaktadır. Dayanıklılığı ve kalitesi ile birçok kişinin severek kullandığı bu ürünü detaylı inceleyip kolay ve pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.