Güllüoğlu Sıradışı Lezzet: Peynirli Su Böreği 500 gram

310 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Güllüoğlu Sıradışı Lezzet: Peynirli Su Böreği 500 gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baklavacı Güllüoğlu by Fatih Güllü Satıcı Ünvanı: BAKLAVACI GÜLLÜOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0133024546800017 Vergi Kimlik Numarası: 1330245468
    Bu ürün Baklavacı Güllüoğlu by Fatih Güllü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güllüoğlu’nun ustalarının ellerinden çıkan enfes Peynirli Su Böreği, sıradışı bir lezzet deneyimine davet ediyor sizleri. Bu muhteşem su böreği, günlük olarak taze bir şekilde ve el yapımı olarak hazırlanıp, siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. İçerisindeki geniş ve taze peynir oranı, damaklarda bıraktığı muhteşem tatla birleşince, karşı konulmaz bir lezzet ortaya çıkıyor. İster kahvaltıda ister öğle yemeğinde olsun, Peynirli Su Böreği’ni tüketirken, ağızda bıraktığı eşsiz lezzeti deneyimleyeceksiniz. Şık ve dayanıklı ambalajında sizlere ulaşan bu ürün, tazeliğini koruyor ve bu sayede en iyi şekilde sunuluyor. Ayrıca, bu ambalajın zarif tasarımı sayesinde, Peynirli Su Böreği’miz mükemmel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Bu olağanüstü lezzet, günlük olarak taze taze üretilip hızlı sevkiyat ile kapınıza kadar getiriliyor. Ürünün %90’ı ustalarımız tarafından hazırlanırken, geriye kalanını evde siz fırınınızda pişiriyorsunuz
  • böylece sıcacık bir sunum yapma imkanınız oluyor. Bir çay saati ya da toplantınızda sunabileceğiniz bu muhteşem lezzet ayrıca şık ambalajı sayesinde mükemmel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Bu vakumlu ambalaj, kargo sürecinde ürünün tazeliğini korur ve isteğe bağlı olarak ambalajı açılmadan Su böreği buzlukta saklanabilir. Daha sonra dilediğiniz zaman fırına atabilir ve taze taze tüketebilirsiniz. Bu muhteşem lezzet, altıncı jenerasyon liderimiz Fatih Güllü’nün titizlikle gözetiminde, geleneksel yöntemlerle ve en hijyenik koşullarda hazırlanıyor. Bu olağanüstü lezzetle tanışmak için daha fazla beklemeyin. Hemen sipariş verin ve bu benzersiz ürünü deneyimleyin!
Geri Bildirim Ver