Hansel Kauçuk Süpürge Halı Saç Temizleme Süpürgesi Tırmık 4 Fonsiyonlu Paslanmaz Banyoda Kullanımı

255,08 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hansel Kauçuk Süpürge Halı Saç Temizleme Süpürgesi Tırmık 4 Fonsiyonlu Paslanmaz Banyoda Kullanımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selçuk Teknik Satıcı Ünvanı: ERHAN SELÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590499838
    Bu ürün Selçuk Teknik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Temizleme Süpürge Kauçuk Süpürge Halı Tırmık 4 Bölümler Paslanmaz Zemin Banyo Silme İkisi bir arada kauçuk süpürge kazıyıcı: Fırça kafası, deforme olması kolay olmayan, korozyona dayanıklı, ekonomik ve dayanıklı doğal kauçuktan yapılmıştır. Hafif halı süpürgesi evcil hayvan saçlarını etkili bir şekilde toplayabilir, tozu temizleyebilir ve tozu kaldıramaz. Zemin paspaslarını ve zeminleri temizlemeye yardımcı olun, emici gövde sert zeminleri ve pencereleri çizmeden temizlemenize yardımcı olur, evcil hayvanlarınız varsa, bir süpürge temizleme aracına sahip olmanız gerekir, evcil hayvan epilasyon için halı tırmık
  • Evcil hayvan kauçuk epilasyon süpürgesi: Halıdaki kedi ve köpek saçlarına, kalın ve yumuşak kıllara veda edin, bu evcil hayvan saç fırçası, halıya dağılmış evcil hayvan saçlarını ve enkazlarını kazıyabilir ve geleneksel süpürgelerden daha verimlidir.
  • Ayarlanabilir ekstra uzun 66 "tutamak: dört bölümlü kalınlaştırılmış paslanmaz çelik sap ile donatılmış, sağlam ve dayanıklı, temizlik işi sırasında uzunluğu boyunuza göre ayarlayabilirsiniz, sabit bir etki elde etmek için eğilmenize ve kurulum sırasında çubuğu hafifçe döndürmenize gerek yoktur, İpliği derinleştirin ve daha sıkı hale getirin
  • Çok fonksiyonlu ve bakımı kolay. Kanepeyi evcil hayvan kılı çıkarıcı ile temizliyor ya da ön camı bir kazıyıcı ile kazıyor olsun, işi çizik olmadan bitirebilir. Kullanımdan sonra, silecek kıllarını sabunlu suyla temizleyin ve yenileyin. Kıllardaki toz veya saç kolayca yıkanır, yeni gibi görünür, mükemmel su direncine ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Bu evcil hayvan sahipleri için en iyisidir. en iyi seçim.
  • İç ve dış mekan kullanımı: bahçe zemini, toz toplama, cam temizleme, balkon garajı, araba camı temizliği, garaj, kapalı mutfak banyosu, yatak odası pencereleri, su geçirmez ve dayanıklı..

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Süpürge
Geri Bildirim Ver