Hayfene Balık Baharatı 50 Gr

49,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Balık Baharatı 50 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Balık Baharatı Nedir? Hem fırınlama hem kızartma tekniğinde balıklarınıza ekleyebileceğiniz Hayfene Balık Baharatı her türlü balık ve deniz ürününe yakışacak türden çeşnilerin bir araya geldiği bir karışımdır. ferahlık sağlayan yeşilliklere ek olarak, balığa oldukça yakışan soğanla birleştirilmiştir. Yemeğinizin gerektirdiği tuz miktarı yardımcı olacak kadar tuz bulundurur. Nerelerde Kullanılır? Her balık çeşidinin pişirilmesi esnasında zengin bir aroma vermesi için kullanılır. Her türden balığın keskin kokusunu yumuşatıp cezbedici hale getirmeye yarar. Aynı zamanda kırmızı et kullanılan yemeklerde de zengin bir çeşni ve koku kaynağı olarak kullanılabilir. Haşlama sebzelerin lezzetini doruğa çıkarmak için ve nötr tatları zenginleştirmek için faydalanılabilir Balık Baharatı Nasıl Kullanılır? Abartılı tatlar barındırmayan bu karışım, hem fırınlama hem kızartma tekniğine uygundur. Balıklarınızı, türlü beyaz etlerinizi ve fırınlayacağınız sebzeleri tatlandırmak için balık baharatını bol zeytinyağıyla karıştırarak malzemelerinizin üzerine sürebilirsiniz. Dilerseniz bu karışımı salata sosu yaparken de kullanabilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Deniz Ürünleri Salatası, ? Balık Köftesi, ? Ton Balıklı Makarna, ? Balık Kroket. Taze Biberli Baharatlı Somon Fileto Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: ? 4 adet somon filetosu, ? 1 adet tatlı kırmızı, 1 adet yeşil, 1 adet sarı biber, ? 4 adet arpacık soğan (birkaç parçaya bölünmüş), ? 4 diş dövülmüş sarımsak, ? 1 yemek kaşığı bal, ? 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, ? 2 yemek kaşığı zeytinyağı, ? 1 halka halka doğranmış limon, ? Yarım çay bardağı limon suyu, ? 1 tatlı kaşığı balık baharatı karışımı, ? 2 yemek kaşığı su. Taze biberli baharatlı somon fileto hazırlanışı ise şu şekildedir: Biberleri ve soğanları ufak ufak doğrayın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika boyunca ön pişirme yapın. Somon filetolarını yıkayıp iyice süzün ve fırın kabınıza dizin. Ardından ön pişirme yapmış olduğunuz biber ve soğanlarla birlikte limon dilimlerini de balığınızın etrafına dizin. Bir kasenin içinde limon suyu, bal, sarımsak taze maydanoz, zeytinyağı, balık baharatı ve suyu harmanlayın. Hazırlamış olduğunuz bu özel sosu filetolarınızın üzerine fırçayla sürün. Elinizde kalan sosu fırın tepsisindeki ürünlerin üzerine eşit şekilde dökün. Halihazırda ısıtmış olduğunuz 200 derece fırında balığı 12-15 dakika arası pişirin. Filetoların kalınlığına ve pişme durumuna göre süreyi 15-18 dakikaya çıkarabilirsiniz. Balık pişirmek için özel olarak hazırlanan Hayfene Balık Baharatı bu tür fırınlama yöntemlerinde kullanabileceği gibi, kızartma yaparak servis edeceğiniz balıklara da uygulanması mümkün.
Geri Bildirim Ver