Hayfene Elma / Tarçın / Karanfil Çayı - 125 gr

Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Elma / Tarçın / Karanfil Çayı - 125 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elma / Tarçın / Karanfil Nedir? Klasik meyve çaylarından farklı olarak baharatların dokunuşuyla aromalandırılmış olan elma tarçın karanfil çayı tek başına tatlı bir doyuma ulaşmak için yeterlidir. En etkili ve faydalı meyveler arasında yer alan elmanın ve ona çok yakışan, birçok tatlıda beraber kullanılan tarçın ile karanfilin bir araya geldiği lezzetli bir çaydır. Baharatlı içeriğinin etkisiyle beraber elmanın ferahlığını da taşıyan bu bitki çayı oldukça dengeli ve keyifli bir seçenek olabilir. Başlı başına bir tatlıdan alabileceğiniz lezzeti vadeden bu harman, içtiğiniz en lezzetli meyve çayı olmaya aday. Nerelerde Kullanılır? Canlandırıcı etkisinden faydalanmanız için Hayfene Elma Tarçın Karanfil Çayı içeriğine eklenen elma, damakları kuru meyvenin dengeli şekeriyle buluşturur. Mutfaklarda elmanın en iyi eşlikçisi olarak bilinen tarçınla zenginleştirilen bu bitki çayı bir tatlı alternatifi olarak da görülebilir. Tarçının kış aylarına yaraşır iç ısıtan yapısı ve karanfilin güçlü aroması sayesinde kış çayı olarak tüketilebilir. Elma Tarçın Karanfil Çayı Nasıl Kullanılır? Meyve ve bitki çayı çeşitleri, kaynar su yerine bir dakikaya kadar dinlendirilmiş, içilebilir sıcaklıkta bir içme suyunda demlenmesi önerilir. Baharatlarla harmanlanan bu çayın özellikle çok yüksek sıcaklıklarda ve çok uzun süre demlenmemesi gerekmektedir. Aksi takdirde çayınız acılaşmaya meyilli olacak ve alacağınız keyfi düşürecektir. Sıcak suya ilave edeceğiniz karışım için demlenme süresi 4-6 dakika arasıdır. Dilerseniz bu meyve çayını oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında bekleterek soğuk şekilde tüketebilirsiniz. Bal ile tatlandırmak da mümkündür. Favori Tariflerimiz ? Elma Tarçın Karanfil Aromalı Kek, ? Elma Tarçın Karanfil Şerbeti, ? Tarçınlı Karanfilli Soğuk Çay. Elma Tarçın Karanfil Çayı ile Glutensiz Islak Kek Bu tarif için malzemeler şunlardır: ? 2 su bardağı glutensiz un, ? 4 adet yumurta, ? 1 su bardağı sıvı yağ, ? 1 su bardağı süt, ? 1 su bardağı elma tarçın karanfil çayı (demlenmiş), ? 1,5 su bardağı toz şeker, ? 3 yemek kaşığı glutensiz kakao, ? 1 paket kabartma tozu, ? 1 paket vanilya. Glutensiz Islak Kek yapılışı şu şekildedir: Öncelikle şeker ve yumurtaları krema kıvamına gelene dek çırpın. Ardından yağ, süt, çay ve kakaoyu ekleyip mikserle çırpın. Üzerine dökebilmek için bu karışımdan 1 bardak ayırın. Kalan karışımın içerisine un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip karıştırın. 180 derece, önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Kek henüz soğumadan ayırdığınız sosu üzerine dökerek servis edin.
Geri Bildirim Ver