HEKİMOĞLU Konya Naylon Çuval Un 50 kg

479 TL
(9,58 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HEKİMOĞLU Konya Naylon Çuval Un 50 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖKŞEN TAAHHÜT TİCARET NAK LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: GÖKŞEN TAAHHÜT TİCARET NAKLİYAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0405002234900010 Vergi Kimlik Numarası: 4050022349
    Bu ürün GÖKŞEN TAAHHÜT TİCARET NAK LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Ekmeklik un
Geri Bildirim Ver

HEKİMOĞLU Un Ürünleri Trendyol'da!

Hekimoğlu Konya naylon çuval 50 kg un ile birçok lezzetli yiyecek hazırlamak mümkündür. Farklı pek çok tarife uygun bir yapıda olan bu ürün, fırın ve pastane gibi yoğun un kullanılan yerler için idealdir. Hekimoğlu Konya naylon çuval 50 kg un ekmek yapımında leziz sonuçlar veren bir besindir. Ürün ile yumuşak ve nefis tada sahip ekmekler hazırlamanız mümkündür. 50 kg ağırlığa sahip olması nedeniyle uzun süre kullanılabilir. Bu sayede pastane ve fırın yerine sıklıkla un kullanan kişiler tarafından da tercih edilebilir.

  • Glüten içerir.
  • %10 protein oranına sahiptir.
  • Ekmek yapımında kullanılır.

Heki̇moğlu Konya Naylon Çuval Unun Kullanım Alanları Nelerdir?

Heki̇moğlu Konya Naylon Çuval Unun Kullanım Alanları Nelerdir?

Buğdayın öğütülmesiyle elde edilen Hekimoğlu Konya naylon çuval 50 kg un, mutfakta çok sayıda tarifte kullanılabilir. Genellikle ekmek yapımında kullanılan un aynı zamanda börek, pasta, erişte, yufka gibi çok sayıda tarifte tercih edilebilir. Ürünü farklı un çeşitleriyle karıştırarak da kullanabilirsiniz. Una ilave edilen yumurta, su ve süt gibi malzemelerle tarifler farklılaştırılır. Kaliteli ve taze un tercih ederek lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Tariflerde un miktarı ve yan ürünlerin birleşimi tarifin niteliğini belirler. Taze olmayan un kullanımı hazırlanan tariflerde istenilen sonuca ulaşılmasını engeller. Mayalı hamur hazırlanmasında mayanın aktive olarak hamuru istenilen kıvama ulaştırması için taze ve tarife uygun un kullanılması gerekir. Gerçek kullanıcıların besin hakkındaki tecrübelerini öğrenmek için Heki̇moğlu Konya naylon çuval un yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürün oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Heki̇moğlu Konya Naylon Çuval Unun Raf Ömrü Ne Kadardır?

Kuru gıda kategorisinde bulunan Hekimoğlu Konya naylon çuval 50 kg unun uzun süre aynı tazelikte kalması için uygun koşullarda saklanması gerekir. Saklama koşulları uygun olmayan yerlerde un böceklenerek bozulabilir. Bu nedenle mutlaka serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Ürünü kendi ambalajında güneşten etkilenmeyecek ve hava almayacak şekilde kapattıktan sonra saklayabilirsiniz. Unun ambalajsız olarak kullanılması hâlinde cam saklama kavanozları tercih edilmelidir. Kavanoz kapaklarının vakumlu olması unun kullanım süresini uzatır. Plastik saklama kavanozu tercih edilmesi durumunda güneş ve ışıktan etkilenmeyecek kapalı alanlarda muhafaza edilmesi önerilir. Kullanım sırasında un yapısında bozulma yaşanmaması için kuru tahta kaşık kullanılabilir. Uygun koşullarda saklandığında un maksimum 1 yıl muhafaza edilmelidir. Unun bozulduğu renk değişimi ya da küf oluşmasıyla anlaşılır.

Heki̇moğlu Konya Naylon Çuval Un 50 kg Kaliteli midir?

Heki̇moğlu konya 50 kg’lık naylon çuval un tanecikli yapıya sahiptir. Bu yapısı sayesinde kolay çiğnenebilir hamur işleri elde edilir. Taze ve tanecikli yapısı ürünle hazırlanan tariflerin de taze ve lezzetli olmasını sağlar. Hekimoğlu un yüksek kaliteye sahiptir. %22 oranında protein, %28 oranında karbonhidrat içerir. Ürünün paketlenmesi %14,5 rutubet esasına göre gerçekleştirilmiştir. Bu sayede uzun süre tazeliğini korur. 50 kg ağırlığında olan un uzun süre saklanabilir ambalaja sahiptir. Ürün uygun koşullarda saklandığında bozulmadan rahatlıkla kullanılabilir. Hekimoğlu un sahip olduğu yapı sayesinde kabaran yumuşak dokuya sahip ekmek ve poğaçalar hazırlamanıza yardımcı olur. Ürün börek yapımında ise hamurun kolay açılabilir olmasına katkıda bulunur. Hekimoğlu un, kaliteli yapısı ve ambalajı sayesinde her mutfakta kendisine yer bulabilir. Ürün ile kendi tariflerinize özel bir dokunuş yapmanız mümkün olur. Bu besin ile lezzetli yiyecekler hazırlamak için ürünü Trendyol avantajlarından yararlanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.