Hogus Hogu's Kahverengi Keçeli Bayan Terlik

214,99 TL
Beden:
35
36
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

Hogus Hogu's Kahverengi Keçeli Bayan Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PrizmaNet Satıcı Ünvanı: AHMET BİLAL ERBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3511335272200015 Vergi Kimlik Numarası: 3390156831
    Bu ürün PrizmaNet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hogu’s bayan kahverengi keçeli terlik hogu’s kahvrengi keçe bayan terlik, en çok rağbet gören ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Sabo terlik sınıfında yer alan bu terlikler gerek kullanılan malzemesiyle gerekse de ergonomik yapısıyla ön plana çıkmaktadır. Sabo terlikler özellikle iş hayatında sıklıkla kullanılan terliklerdendir. Bu nedenle sabo terliklere olan talep günden güne artmaktadır. Günlük hayatta da son derece yaygın kullanılabilen sabo terlikler, ayaklarında problem bulunan kişilerin imdadına yetişmiştir. Hogu’s bayan kahverengi keçe terliğin özellikleri hogu’s bayan keçe terlikler sıklıkla tercih edilen bir yapıya sahiptir. Keçe malzeme bakteri oluşumunu önlemekte, kir tutmamakta ve hijyenik bir yapıda bulunmaktadır. Bu nedenle sabo terlikler özellikle sağlık çalışanları tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Sabo terlikler medikal özelliğe sahip olup, ergonomik yapısıyla da öne çıkmaktadır. Özellikle saatler ayakta duran sağlık çalışanlarının imdadına yetişen sabo terlikler, son derece önemlidir. Sabo terlikle kişinin ayağının şeklini alarak, gün içerisinde konforlu biçimde çalışma fırsatını sunar. Yalnızca sağlık çalışanları için değil günlük kullanan kişiler için de sabo terlikler önemli bir tercih sebebidir. Özellikle uzun süre ayakta kalan ve topuklarında ağrı yaşayan kimselerin de sabo terlikleri sıklıkla tercih ettiklerini biliyoruz. Hal böyle olunca sabo terliklere olan talep her geçen gün artmaktadır. Ayak sağlığının önemi ayak sağlığı son derece önemli bir husus olduğundan bizler de sizlere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bununla birlikte ürünlerimizin şıklığından da taviz vermemekte, farklı renk ve model seçenekleriyle de karşınıza çıkmaktayız. Bu nedenlerden ötürü sabo terliklerin popülaritesi de her geçen gün artmaktadır. Sabo terliklerin en önemli özelliği her ayağa uygun yapıya sahip olmasıdır. Bu terlikler kişinin ayağının şeklini alarak oldukça konforlu bir hissiyat sunmaktadır. Sizler de ayak sağlığınız için birebir olan bu terliklerden edinmelisiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver