Hoşgör Plastik Malç Naylonu Sebze Naylonu 70cm X 1500metre (Siyah 1 Top)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hoşgör Plastik Malç Naylonu Sebze Naylonu 70cm X 1500metre (Siyah 1 Top)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 70 cm Enli - 1500 Metre uzunlukta Siyah Malç Naylonu 1 Top ! NOT: Değerli müşterilerimiz
  • Ürünü ambalajından çıkarırken, kullanacak olduğunuz kesici ve delici aletlerin ürüne zarar vermemesine özen gösterilmesi önemlidir. Hassas ürün olduğu ve kargolarda zarar görmemesi için ambalajına dikkat ederek sevk edildiğinden, siz değerli müşterimizin de bu konuya özen göstermenizi önemle rica ederiz. Ebat: 70 cm x 1500 metre Kalınlık: ortalama 8 Mikron kalınlığındadır. Bobin Ağırlığı: ortalama 11-13 KG Renk: Siyah Hammadde: %100 Orjinal HDPE Hışır Shring-Mulch Naylonu Deliksizdir! Yumuşak ve Esnek üretimdir. Özellikleri: *Deliksizdir. Siyah renklidir. *Sera ve açık alan sebzelere uyumludur. *Orijinal fabrika çıkışı ile gönderilmektedir. (Hoşgör Plastik üretimidir.) MALÇ ÖRTÜLERİ ( Malç Naylonu - Mulch Maylonu ) Her türlü sebze ve meyve üretiminde kullanılabilen toprak üzerine örtülen ve bitkinin toprakla temasını engelleyen malç filmlerinin avantajları aşağıdaki gibidir: * Mahsül kalitesinde artı. + * Su tasarrufu + * Yabani ot minimizasyonu + * Toprak sıcaklığı kontrolü + * Ekim öncesi toprak dezenfeksiyonu + Malç filmler
  • toprak üzeri örtüsü olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Meyve ve sebzelerin ekili olduğu ekim alanı boyunca yabani otların büyümesini önler, sebze ve meyvelerin toprakla direk temasını engelleyerek temiz kalması sağlar. Buna bağlı olarak hastalıkların yayılmasını önlemekte ve aynı zamanda toprak ısısını kontrol ederek, bitki köklerinin daha hızlı büyümesini sağlamaktadır.
Geri Bildirim Ver